Seve seve 4 lere cekecek kendi bilir 1 aydir 2.80 3_20 arasi topluyor
Printable View
Seve seve 4 lere cekecek kendi bilir 1 aydir 2.80 3_20 arasi topluyor
Spek.aşağı basmak için bu kadar gayret ediyorsun ancak piyasa eminim seninde direncini kıracaktır.Tek yükselmeyen doğan kağıdı.Onca pozitif yönleri olmasına rağmen herifin birinin parmağı yüzünden aşağı baskılanıyor.
Doğan grubunun en iyi kağıdı defter değeri 4,38 sürekli kar eden bir şirket tek dezavantajı grafikte zirvede gibi duruyor. Ama haftaya bu da bir atak yapar gibi geliyor. YTD
http://fs5.directupload.net/images/170911/lzvrcipi.jpg
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin haftaya alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +362 olurken, ortalama tahmin +359 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 29 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +653 puan olurken, en düşük beklenti +108 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin tamamı pozitif açılış tahmininde
bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +362
Ortalama : +359
Maksimum : +653
Minimum : +108
Katılımcı: 29
1.09 kalkarsa doholde ne yapacaksin acaba suzme bugun de halk yatirim maymunluk yapiyor
3,15 e 178 bin lot alış yazmış, kağıdı götürmeyeceğim diyor
grup ana kağıtları ayrıştı, bu ise bir türlü istenilen hareketi yapamadı. sabır bekleyeceğiz. YTD
Hergun ayni pok. 3.25 cik 3.15 geri don. Kuyruğunu kovalayan köpek gibi:) bizim spek ne aliyorsa kafasi guzel. ÷10 bile raziyim yeterki su fiyat cemberinden cikalim. 3.2x nefret geldi kramadik gitti. 3.25 deki 11bin lotuta alamiyorsa gitsin kumda oynasin. Birakin bu isleri spek efendi
SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah kendi kazdığı b.k çukurunda boğulur bu spek.Doğan grubu kağıtları zirveleri test ederken bu sürünüyor.Ey ş.siz spek elbet oyunlarını boşa çıkaracak kalın parmaklı bir herif gelir ve parmağını gözüne sokar.
Adi herifler dohol 3 kademe kalkti halen basiyorlar
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...10c7ccd40a.jpg
Bugun de finans yatirim tetikci
Bildigim tum kufurleri ettim kendisine
Bu adi herifler tahta basindayken bi b.k olmaz bu kagittan umarim yanilirim
Arkadasa hak ettigi rakami saydiriyorum 31 31
bu nasıl iştir hürriyet 1,40 olacak Doğan 1.10 olacak Doğan gazete 3.20 de duracak borsa akıl mantık işlemiyor
Garanti alici 40 bin
bugün artık bir kırılım yapması lazım bakalım
Kirilim yapmazsa birazdan ben kircam onu
Bugun olani anlatayim adam goturcekti 80 bin falan aldi zaten salak deniz yatirimdan oynayan biri 25 bin lotla trade denedi eline verdiler.
Lot az tahtada zaten tahtayi pic eden garanti alima gecti.gerci takaslar da fake olabilir.
Yarin anlariz derdini her gun kapanislar yukseliyor o bar gelecek bekliyoruz
Şöyle hürriyet ile birleşme ,varlık satışı haberi gelsinde o zaman görürüm ben o o.ç.spekülatörü. Geçen yılın 88 milyon karını münasip yerine gömdü bu i.spek.
Takas resmi varmi. Birde su aklima geliyor birileri kredili islemle sabah alip aksam satiyormu. Bunu goren spekte tahta benim diye ayar veriyor.
Ekranim su an kapali.
Garanti 80
Diger alicilar 10 10 gibi
Satici finans 40 kusur
Is 20 kusur
Ak 10 kusur aklimda
kalan bu
Krediliyi anlayamaz sadece ben o denizin gunlukcu oldugunu anladim ben 31 saydirirken bir kac kere 69 saydirdi.gercek alici boyle maymunluk yapmaz:)
Garanti ne yapmis oyle sasirti beni. En buyuk satici en buyuk alici olmus. Is yatirimda alaydi iyiydi. Bakalim bugun iyi sıkısma yapti keske 3.22 kalaydi.
Seref yoksunu 3.16 ya 39315 tane yazdi
Son dk dususlerine alistik. Nedense bu sahislar son 1saatte cikip hisseyi asagiya basmaya basliyor. Direnci gecmesin hisse hitmesin diye her rezilligi yapiyorlar. 7tl kadar beklemeye devam.
arkadaşlar,
dgzte nin elinde yatırım amaçlı gayrimenkuller: 210.452.000
mıpaz nin elinde yatırım amaçlı gayrimenkuller: 194.388.739
hurgz nin elinde yatırım amaçlı gayrimenkuller: 220.359.144
var bunların birbirleriyle ilgisi varmı mesela mıpaz bu arsalara imar çıkacak diye yükseldi.
KAP : DOHOL , HURGZ, DGZTE, DITAS, DOBUR, MIPAZ, CELHA, DFKTR
15.09.2017 13:26:30
Bazı kuruluşlara ait televizyonların, internet sitelerinin ve gazetelerin 14 Eylül 2017 ve 15 Eylül 2017 tarihli yayınlarında, 60 yıllık köklü geleneklere sahip ve tüm işlemleri şeffaf Grubumuz hakkında kasten yanlış, yanıltıcı ve iftira teşkil eden haberler bir karalama kampanyasına dönüştürülmüştür.
Şirketlerimizi ve payları Borsa'da işlem gören şirketlerimize yatırım yapan yatırımcılarımızı zarara uğratan ve Sermaye Piyasası Mevzuatı bağlamında suç teşkil ettiği düşünülen bu tür haberleri bilinçli olarak yapanlar hakkında her türlü yasal haklarımızı kullanacağımızı kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Doğan holding ve Aydın Doğan ile ilgili bir mektup muhabbeti sosyal medyada bayağı yayılmış..
http://www.iha.com.tr/haber-aydin-do...urundu-672343/
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f1dca937e9.jpg
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ihlas grubunun karalama kampanyasinin devam etmesi uzerine kap gelen aciklama.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Globaldaki gerzek basinca yine aldik ama 1000 lotla herif3.04 kapatmasina izin verdi bazen diyorum ki bu tahtada spek falan yok.
Ay basindan beri alinan 60 kusur bin lot city yabanciya gitmis
Sonunda DGZTE'nin elindeki kaşıkcı elmasını keşfeden biri çıktı.Aferim teafull.Yalnız DGZTE'nin elinde arsa değil Kanal D binası var.Bu bina bence 210 milyon değil daha fazla eder.Rakam güncellendikçe özsermaye yukarı gider.Hisse yukarı gidermi işte onu bilemem.:bravo::bravo:
Maymunluk yaparsa 30 bin lotluk ilave poz parasi hazir.saglam duruyor
Bu tahtayi bu adamlar disinda kimse oynatamaz toplamis zaten teb ve is yatirim da tum lotlari is yatirim islemlerinde kar zarar bakmiyor sacma rakamlara verip yukardan aliyor falan.ben acikcasi doganin medya sektorunden cikma ihtimaline oynuyorum.dohol ve celha haric tum kagitlarinda irili ufakli pozum var diger tahtalar burdakilerden daha acimasiz ditas ve dobur ozellikle.
Umarim yanilmiyorumdur.
Bol sanslar dilerim
96 dan ver daha spek 10000 yazdım 1500 kaldı ver bi 10000 bin daha yazcam salak herif