işim bu olmuş olsa her gün akşamdan yükeselecek kağıtların direncini tesbit ederek geçenlerin tepesine çökmüş olsak kaç kağıt yakalanırdı bende tahmin edemiyorum.her halde günde yüzde on cepte keklik olurdu ama maalesef..
Printable View
işim bu olmuş olsa her gün akşamdan yükeselecek kağıtların direncini tesbit ederek geçenlerin tepesine çökmüş olsak kaç kağıt yakalanırdı bende tahmin edemiyorum.her halde günde yüzde on cepte keklik olurdu ama maalesef..
ZOREN.. sepetimizde bulunan bu kağıt çok sağlam çıktı. bence 1.51 direncini geçmesi durumunda takip edilerek trade ediebilir diye düşünüyorum..
endeks teki sıkıntıdan dolayı bugün hisse tavsiyemiz olmayacaktır..
hisselerde al tut yapmak için her zaman söylediğim gibi blançosu sağlam gelen güçlü hisselerde parça parça düştükçe alınıp ortama yapıp beklenebilir.diğer yükselme potansiyeli olan hisselerde ancak güne göre trade edebiliriz. onuda tesbit edebilirsek tabii çünki genelde A grubu hisselerine baktığım için kumar kağıtlarında şansını denemek isteyenlerede bol şanslar dilerim..
AKSGY..3.40 direnç geçilmesi durumunda trade amaçlı değerlendirilebilir..
KRDMD.. 2.20 geçilmesi durumunda trade amaçlı değerlendirilebilir..
aslında kritik günler ama kağıtlardaki alım heyecanı beni önermeğe zorladı. son karar tabiki sizindir. ben sadece dikkat çekiyorum. bol şanslar..
bu akşam fed açıklamaları varmış. piyasayı nasıl etkier diye bekleniyor. valla benim sisteme göre akşamki gelen güçlü alımlara rağmen, olumsuz etkiler diye düşünüyorum..
endekste sıkıntımı var nedir kağıtlar gitmiyor. ben takipten vazgeçtim..