https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...640a97c85b.jpg
Printable View
5 demisti..
Bu kağıdın harekete geçmesi için illaki haber şart değil. Herkes buna odaklanmış, İsteseler bu kağıdı uçururlar. Ama isterseler.
Kardeşim elimdeki hisseyi satsam uçururlar korkusu var. Hisse alsam habire düşürüyorlar. Tedirginlikler var. Şimdide yabancı satışı, bilanço gelmemesi gibi söylentiler var. Şirket dese ki; bilançoları ocak ayına kadar kesinlikle yetiştireceğiz, o da yok. Piyango oynuyoruz. "ya çıkarsa" Her şey % 50
Düşündükçe sinirleniyorum,sinirlendikçe düşünüyorum, kısır döngüye giriyorum. Şimdi 7 civarı giren ky. ne haldedir acaba? Bu psikolojiyi tahmin eder herkes. O yatırımcının suçu biriktirdiği 3-5 kr. yatırım yapmak mı.? Tamam birileri kazanacak, birileri kaybedecek te, böyle değil. 50 yıl içinde bizden yer yüzünde kimse kalmayacak. Para için yatırımcıyı üzmeyin. İpek-koza güçlü bir şirket. Devletin elinde ve şanına yakışır yerlerde olmalıdır. Kimsenin ahını almayın. 7 civarına çıkarmanız dileğiyle.
Bu kağıdı + 1500 puanda çıkarmadınız. - 1000 puanda aşağı çaktınız. Şimdi Bist artıya geçse, yine hisseyi ekside bırakırsınız. Unutma!! Bu kadar hissedar sizlerden hak alacaklar. Allah yardımcınız olsun.
Arkadaşlar anlamadığım konu. Bu şirket kendine tahsis olunan sahada hiç petrol aramıyormu bilen yokmuş o bölge insanı yokmuş aramızda yoksa nu bizi batıracak