-
inşallah sonu ona benzemez ama...
kısa zamanda 1 e 10 a yakın yaptığını bilirim...
ben sonunun ona benzemesi diye örnek vermedim...
ne kadar ucuz bir piyasa değerine sahip onu belirtmek istedim..
bugün finansa yukarıdan çakıp beklettiklerini piyasada gösterdiler...
bakalım sonu hayrolsun...
yukarıda bayrak sallayanı çok...
patron kıbrıs a gidip kumar oynayıp kazanıp kazanamayacağı meçhul olan bir maceraya atılacağına ...
burada kaz***** belli olan oyunu oynuyor...
adam kural ne diyorsa onun yapıyor...
yerde gördüğün her paraya eğilirsen arkanı kollayacaksın..yada eğilirken direk eğilmeyeceksin..yoksa savunmasız kalan arkanın
hem meraklısı hemde öpeni çok olur..
-
Sılıntı yok...
Ne iş gedik.
1.42 yi niye gösterip devre kesiciyi gösterttin.
Finans iyi çarpıldığı senedi beleşe halka arz ediyor...
Zamanında yukarıdan finansa yasladıkları malları döktürtüyorlar...
Teknik olarak güzel görünüyorsun..
Ama tahta müsait olmadı daha..ama yakındır...
-
sakınnn...sakın...
daha bitmedi ilk hedef 1.90 lar dimi...
-
rodrigo...........
çanak formasyonun ne kadar datlı... a1 nirdesin...
-
Ağam çok hırpalıyon %9 aşağıya basıyon sonra önceki günün kapanışın dan kapatıyorsun çanak tamamlanana kadar burdayız :) :) ha dersen daha sını da işlerim onada varız
yatırım tavsiyesi değildir. ''ağam'' tamamen hayalimdir kişi veya kurum değildir içimden geldi yazdım.
-
ne güzel dünya...
endeks 100.000 den 91.000 e gelsin sen 1,59 dan 1.68 e git...
kendi halinde takıl...
1.90 ların var senin....varrr var...
malı oradan alıp buradan verip çevirip çevirip dur...
birde hareketleri seans sonu yap ki..kimse bulaşmasın...dimi dimi...anlamadık sanma...
-
Sıkıntı yok...
Anadoludan ortak satışını iyi karşıladınız..(kapta ana ortaklarda gözükmüyor..belki önceden almıştır o benim cahilliğim)
Sonra tahtayı serbest bırakıp filmin esas aktörlerinden biri olan ing yi 1.65 ten devreye sokup destek çıktınız...tahtayı yukarı çekip iki gündür 1.73 ortalama ile
Yatırım finansa malınızı geçtiniz...
Hayırdır...
Sıkıntıya mahal yok bu sefer temkinli gidiyorsunuz galiba anladığım kadarı ile..hakkınız var...mimli kağıt..
Mal amma dolaşıyor aracı kurumlar arasında..
Bakalım grafikteki a gep i ne zaman dolduracaksın....
Birde 2.5 milyon dolara borsada piyasa değeri olan bir senet...merterde adamlar o fiyata önceden dediğim gibi bir dükkan bile alamaz..
Borsada halka açılmak için o kadar uğraşacağına böyle senetlerde alım yaparak ele geçirmek daha akıllıca sonra şirketini buna sat yada adını ve ünvanını değiştir al sana halka açık şirketin...
Ama çözemedim nama yazılı 0 500 bin lot imtiyazlımı acaba..
yada herne ise deyip tahtada kendini belli etmeden..
Al ucuzdan sat pahalıya...
Bereket versin de..eyvallah de kalana dahada kazandırır inşallah deyiver...
-
yukarıdaki anlatılanlar tahtanın son üç dört ayda geçmişteki fiyat hareketleri ile takastaki değişimlerinin takibi ile yazılmış 27 yıllık borsayı takip eden ve hep yaırımcı tarafında bulunmuş birisinin öngörüsünün yazıya dökülmüş halidir..
Hiç bir art niyet taşımaz yanlızca kendi düşüncelerimin belkide hislerimin ifadesidir..tahminden öteye geçmez..