Genel kurula az kaldı bu hafta ufak ufak hareketllenir toplantıdan sonra ok gibi gider. Ytd.
HTC One_M8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Genel kurula az kaldı bu hafta ufak ufak hareketllenir toplantıdan sonra ok gibi gider. Ytd.
HTC One_M8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toplamaya devam kendi adıma ytd.
Tüm mali gömdüm :)
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı haftalar selamlar. Buralarda oyalama unutturma taktiği devam ediyor. Artık 1.90 üzerine atması lazım. Genel kurula az kaldı. Hakkımızda hayırlısı olur inş. Bekleyelim bakalım neler olacak hep birlikte göreceğiz. Ytd
Ya spek işi bilmiyor yada çok iyi biliyor.Endeks zirvede, gitmeyen hisse kalmamış.Zarar eden hisseler bile hareketini yapmış bu çıksam mı çıkmasam mı diye düşünüyor .Neyi bekliyorsun . Millet diğer hisselerde kar ettikten sonra buna binecek yine hareket edemeyecek . Çek artık şu hisseyi zirvelere tahta yapıcısı mısın spek misin neysen.Şirketin 2016 senesinin değerlemesi ; Edremit=70,717,400 // Kilyos =8,614,000 // Kartal=71,480,680 // Toplamda 150.000.000 küsür değer çıkarılmış. Zannedersem şu anki kasadaki 36,000,000 küsür kar bunların dışında duruyor. Belki speğin haberi yoktur diye buraya yazma gereği buldum zahmet olmasa kendisi KAP 'taki açıklamalardan daha detaylı bakabilir. Sermayesinin yarısından fazla kar edip zarardan kar'a geçen ,gün geçtikçe değerlemesi artan şirketin hissesini elimde tutmaya ve arttırmaya devam edecem spek.ytd
Aynen katılıyorum sonuna kadar buradayım. Hala milleti dökmeye çalışıyorlar. Aynısı orge de başıma geldi. 2.15 sattım şuan nerelerde satarsam gider. Bir senedir bekliyorum bir sene daha beklerim. Kağıdın önü açık ne yapmaya çalışıyorlar, yada ne yapmaya çalıştıklarını kendileride bilmiyor. Ytd
Çok basit karı bölüşmek istemiyorlar ve tahtada ki yatırımcıların kendileri dışındakileri istemiyorlar ama bu tahtada ki yatırımcılar nereden ne kadar nakit geleceğini biliyorlar fk 3,17 bir yıl daha buradayım b grubu ve kısmetse a grubu olduğunu göreceğim ytd
Arkadaşlar, krgyo borsadaki hayatında hiç temettü verdimi? Sitesine girdim ama bu bilgiye ulaşamadım.