benim tahminim geçmişe göre bir analize dayalı 2001krizi ve 1990lı yıllardaki krizler ve piyasa şartlarının etkilerini belli bir süzgeçten geçirerek
sadece fiyat grafikleri paylaştım:kendime özel analizimde belli temellerde mevcut ancak bunların hepsini paylaşmıyorum,
FAİZden dolayı her gün deli gibi faiz zararı ettiklerini yazdım bu birinci temelim.
ikinci ve üçüncü temelleri zamanı gelince paylaşırım.
ancak grafiklerde zaten aşılamayan kısım geldi artık bakın bugün kü kayıp halen %1 aşmadı ancak yarın ve devamında MAYIS-haziran-temmuz ayları
Grafikte TERS düşen BAR oluşturup sağlam bir düşüş oluşturacağına sistemimi çalıştırıyorum açıklarım yok mu tabii ki var ,ancak açık pozisyonlarda çok fazla yukarı giderse zararım olacagını düşünmüyorum sonuçta hedefim 2018 şubat sonu gibi belli bir fiyat.oraya kadar yukarıya silkeleyeceklerdir.çünkü ;
##benim gibi düşünüp satışa oyanayanlar da mutlaka vardır##
ve hesabını en kötü yapanların açıklarını zararla kapatıp büğyüklere yemek olana kadar dayanabilirim##
## arama motorlarına RISK TAKERS yazıp aratınca belli bir belgesel programı çıkıyor izleyin mutlaka risk almazsanız yüzde 90ihtimali olan bir olayda mutlaka kazanırsınız yeterki dayanabilin.dayanamazsam ufak bir zarar yazarım stoplar yokmu tabii ki var,ancak asıl kazanç endeksin dibinden mal aldığımda olacak##
Haklımı çıkacam yoksa belli bir limitten sonra haksız mı çıkacam zaman gösterir##
ancak adamların bu kadar FAİZ zararı edeceklerini düşünmüyorum ve şuan Deutsche bank bile ISCTR den ucuz kaldıysa sonuçta haklıyım diye düşünüp
halen ekranlara bakmıyorum.yükseldikçe az az satarak edeceğim KAR miktarını arttırmaya çalışıyorum
120000endekse kadar sürekli az az satabilirim##
https://i.hizliresim.com/P0JyRO.jpg
:)
aslında turkcell in 500milyon dolarlık satılmasının anlamı güvenin bitmiş olması sinyali,2001 krizinden öncede belli hisseler satılmıştı yüklü oranda.
https://i.hizliresim.com/oj4GnX.png
birde başımızda çin belası var. onuda unutmayalım bu havada borsanın bu kadar çıkmasındaki ikincil sebep vatandaş uyanık açığa satışları mutlaka vardır herkesin şişkinilik içinde onların açıklarını patlatmak ta isteniyor olabilir.