Peki böyle olsun...ben kendi bakış açıma göre yorumlamaya devam edeyim..
Printable View
Estağfirullah.. naçizane fikrimi, bilgimi, tecrübemi zikrettim sadece..
Siz bakış açınıza göre yorumlayın..
Ben de Görüş açıma göre analiz edeyim...
Lakin kesin olan bir şey var ise; a+b+c*d hesaplanırken a+b+ (c*d) şeklinde hesaplanır.. Matemetikte temel kuraldır..
Teknik analizin de temel kuralları vardır.. Naçizane uyarımız bunun içindir..
Yoksa yorumlamanıza bir şey diyemeyiz.. :)
Hani adamın biri hocaya sormuş ya.. "Hocam abdesstsiz namaz kılınabilir mi..?".. Hoca "zinhar kılınamaz" demiş.. Adam da, "Ama ben geçen kılabildim," demiş..
Olmaz diye bir şey yok.. Çizersiniz çizgiyi, oldu dersiniz, olur..
Saygılar, sevgiler, başarılar..
Muhammet hocam oncelikle hosgeldiniz. Sizi tekrar burada gormek beni cok mutlu etti. Sizi eskilerden takip edenler, taniyanlar cok iyi bilir. Benim gözümde sayili kisilerdensiniz bu alemde. Teknik analiz ,bilgi,tecrübe ve en onemlisi karakter acisindan.
Sizin kendinizi kanitlama gibi bir derdiniz olmadigini da cok iyi biliyorum. Tamamen yardim amacli temiz duygularla bu paylasimlari yapiyorsunuz.
Sizi tanimayanlar icin soyleyim;
Hocamiz bir hisse paylasirken sadece teknik analize bakmaz, takaslar,bilanco vb. Akliniza hisse ile ilgili ne gelirse hepsine bakipta paylasir ki kimsenin magdur olmasini istemez. Boylede guzel insandir.
Karsiliginda nemi ister tek birsey, o da en guzel olan seydir " DUA " dir.
Tekrardan hosgeldin ustadim.
Yazacak cok sey var hakkinda aslinda ama zamanla herkes ogrenir zaten hocam 😊
Son iki üç mesaj önce dedim ki "gaplı açılışın üstünden de çizdim o yüzden bu ilk çizgi düşen değil ara trend olsun" bunu yazdıktan sonra hala neyin ısrarı"matematik kuralı" yada "hadi olmaz bu ama olsun" gibi sözler..
Her mesajda kinayeler var ama ben görmemeye çalıştım..beni burada 4 5 yıldır takip edenler bilir ki belli bir çizgi dışına çıkmam,öneri eleştiri olur ama bunu belli bir "kibir" le ifade etmek hoşuma gitmedi,konuyu uzatmazsak ve bu polemiği kapatırsak sevinirim.. çok rahatsız olduysanız da rica ederim takip etmeyin..
son sözler size artık cevap yazmayacağım...
Bilgi, paylaşıldıkça çoğalan, hızla çoğalan bir olgudur..
Paylaştığınız bilgi hızla çoğalır..
Yanlışsa yanlış olarak çoğalır, doğruysa doğru olarak çoğalır.
Naçizane bir teknik hatanızı gördüm ve kendi çapımda anlattım..
Kızmayın, darılmayın..
Karşılıklı fikir teatisinde bulunamayacaksak, takip etme beni diyeceksek, zaten paylaşmaya gerek yok..
Syg, svg..
Not: "kibir" kelimesi lügatımda vardır da.. işime yaramıyor hiç..
Teşekkürler kardeşim güzel sözlerin için.. ek olarak şunu söyleyeyim,hiç kimse hakkımda hisse pazarladı da diyemedi,çünkü takip listemde ky nin taşıyacağı tarza hisseler nerdeyse hiç olmadı..kardemir,thy veya goody gibi hisselerde bir kademe bile anca oynatırız :)
Benim sıkıntım hala "hata" konusunda ısrar..
Aşağıdaki grafikte çizgiler bence mükemmel çalışmış,1. dairde ki hareket bir boğa tuzağı olarak kalmış ki ben yine onu dikkate alıp çizgisini çekmişim..2. daire de gözüküyor ki boğa tuzağı sonrası hisse trendine geri dünmüş ve son hafta hareketlerinde bu çizgini çalıştığını yine görüyoruz,trend 6,12 ve hisse bu çizgi üzerine kapatamıyor..
Şimdi bana bu grafiğin hatası nedir onu söyleyin...
[IMG]http://i.hizliresim.com/O0bO7A.jpg[/IMG]