Printable View
Alıntı: Originally Posted by azaz sabahtan beri 74 lot şeklinde satış var tavandan.... çok insana 74 lot vermişler anlaşılan.... 1.040.321 lot satış olmuş şu ana kadar tavandan....
Alıntı: Originally Posted by moonglow61 Ne Canteymis be..Daha ilk günden neredeyse 1.5 milyon tl lik şirket olmuş..Bu işin sonu nereye varır tahmin edebiliyorum. Tahmininiz nedir paylaşın lütfen
1.5milyar demek istedi sanirim arkadaş... SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by xhalukx 1.5milyar demek istedi sanirim arkadaş... SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Ben "...bu işin sonu nereye varacak tahmin edebiliyorum" kısmını merak ediyorum.
Alıntı: Originally Posted by Patazoğlu Tahmininiz nedir paylaşın lütfen Ben de bugün verdim. Az vardı malum 3 kuruş kazandırdı sağolsun. Umarım daha da gider YTD
Arkadaşlar tavandaki alıcı sayısı nedir acaba
Alıntı: Originally Posted by SOrRrOS Arkadaşlar tavandaki alıcı sayısı nedir acaba 45 milyon.
Alıntı: Originally Posted by svevoid 45 milyon. Teşekkür ederiz. 3. Gün tavanda 45 milyon var iyi görünüyor. YTD