böyle bir gelişme olsa... mesela şirket resmi olarak
lisans başvurusu yaptığını açıklasa...
hisse fiyatına etkisi nasıl olur acaba
hedef fiyat ne olabilir
takip edenler yazabilirse sevinirim..
Printable View
böyle bir gelişme olsa... mesela şirket resmi olarak
lisans başvurusu yaptığını açıklasa...
hisse fiyatına etkisi nasıl olur acaba
hedef fiyat ne olabilir
takip edenler yazabilirse sevinirim..
unlu kendisi satmaya başladı hayırdır...o sattıkça hisse çıkıyor..güzel..
Size cevap olarak algılamayın Sayın firtina55
İki gündür sabah en çok satanlarda ünlü yatırım var akşama doğru ortadan kayboluyor. Yukarıdan ver, aşağıdan al. Geçenlerde kıymetli bir yatırımcı arkadaş, sahipleri hakkında olumlu şeyler yazmıştı ama şahsım onlar hakkında aynı şeyleri düşünmüyor. Hani bir söz var "hırsız içeriden olunca kapı kilit tutmaz" diye. Maalesef son iki günde benim tahtada izlediğim bu! Ben zaten takip etmiyorum, sadece tanıdığım ve takip eden arkadaşlar Matrix ekranı atıyorlar. Galiba bir kaç yıl daha buradayız. Rahmetli Can Yücel'e hakim sormuş; küfür bilir misin? Can Yücel " derdimi anlatacak kadar" demiş, Nur içinde yatsın. Neyse ya...YTD.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 maliyetli hisselerimi bugün 5.50 den verdim. İyi mi yaptım kötü mü göreceğiz bakalım.
Bugün çok ilginç hareketler zinciri izledik. Ahlatçı yatırım 2.700.000 lota kadar aldı. Kapanışta 400.000 lot civarında bırakarak günü noktaladı! Bırakarak diyorum cevabı bende saklı.
Buna şirketin ismini taşıyan unlu yatırım satış yönünde destek verdi. Tam bir dalgalık, tam bir ahlaksızlık, tam bir kumarcılık.
2000-2004 yıllarında aracı kurumdan (Gedik) hesabımı açmıştım. Araba almam gerekiyordu ve paramın bir kısmını çekeceğimi söyledim ve haber vermeme rağmen 3 defada almıştım. Her defasında kasamız müsait değil cevabı. Pazartesi'den Cuma'ya bitti. Sonra da hesabı kapattım ve bir daha aracı kurumlara dönmedim. Banka hesabı (İş ve vakıf) kullanmaya başladım, hiç problem yaşamadım. Neymiş komisyon fazla imiş. Ben kazandıktan ve garanti olduktan sonra biraz fazla olsun. Bu güne kadar bin kişiden fazlasına banka hesabı açtırdım ve yatırımcı olmadıktan sonra günlük al satlar ile para kazanma şansınız yok diyerek tavsiyede bulundum. Al sat ile sadece bu aracı kurumlara para kazandırırsınız.
Sana gelecek olursak Unlu yatırım speği, (her kimsen) elimde beni mutlu edecek kadar hisse var. Tek lot satmadım ve aklımda belli bir fiyat var. Oraya gelince beni uyandırırsınız. Belki bir kaç yıl sürebilir ama galiba vaktim var. Hoşçakalın Sevgili Yatrımcılar. YTD.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
patronla yani götüyle iddialaşan inatlaşan götünden olur
patron bu seviyelerden satıyor demek ki bu fiyatları kendi hissesi için çok buluyor