Yok kripto akp li sensin karıştırdın
Ümit özdağsan bilemem
Printable View
Bu ülkede PKK/hdp'in resmen desteklediği Dersimli Kürtçünün C.Başkanı olabileceğine inanan süzme ahmaklar yatıyor kalkıyor siyasi analiz üstüne analiz yapıyor, İlahi komedya! Hadi PKK/hdp'in %10 oyunu firesiz aldınız, %90 Türk nüfusun yarısını da Kürdistana ikna ettiğinizi mi düşünüyorsunuz? Pekii öyleyse %1,5 komünist Türkden başka niçin PKK/hdp'e oy veren Türk nüfus olmadı bugüne kadar? Açılım dümbükleri, size öğüdüm, .ötünüzden beyninize gönderilen bilgiye inanmayın gözünüzden beyninize gönderilen gerçeklere inanın..
Ben süzme ahmakım
Biz Atatürkçülerin amacı neydi? SeyitRızanın ŞeyhSaitin kinini güden yasını tutan Dersimli Kürtçünün PKK/hdp desteğiyle C.Başkanı olup söz verdiği gibi 2.Kürdistan Açılımını başlatmasını, Türk ulusuna ikinci bir felaketi yaşatmasını engellemekti. Mansurun başkan olmasını da zaten Açılım yapmaz diye istemiştik.. Şimdi yapılan iş Mansur için etkisiz yetkisiz bir makam uydurup %65 halk desteğini ustaca çalmaktır Mansur da buna alet oldu.. Herkes oyununu oynasın biz bu oyunları yutmayız. İlk turdaki adaylar şimdi çok önemli oldu. Eğer ki 2.Tura iki Açılımcı kalırsa ben oy vermem halk kendini neye layık gördüyse onu buldu der geçerim., sonuca hayırlı olsun da demem bu işten hayır değil felaket çıkacağı kesin olduğu için.
Sayın METEPOSTA Alevi kürt yoktur.Hem alevi hem Kürt üm diyorsa bilin ki farklı etnik kökeni ni gizlemek için kullanıyordur.
muharremde erken terk etti adamı
Birini yasal sıkıntı çıkmadan dolandırmak hiçbir şey vermeden istediğini almak istiyorsan tam da 12.maddenin benzerini yazarsın.. Avukat bey Yavaş Yavaş bir daha okusun bakalım keriz yerine mi konmuş, %65ini verip ne almış!
Dersimli Kürtçü saf avukatı suya götürmüş susuz geri getirmiş ustalığını takdir ediyorum. Bu avukata dolandırmayalım diye vekalet verecekseniz de aman ha diyeyim, adam daha kendininkine sahip olamıyor.!..
Zafer Partisi Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyeleri olan İsmail Türk, Pertev Kasarcı, Canan Çakır, Bekir Şahin, Şahin Çakır, Orhan Ergin, Ertuğrul Kalafat yazılı bir açıklama ile istifa ettiklerini açıkladı