Selim bey arı demişken bakın ARI ları örnek almalıyız.. Reel hayattan bir veri bu da:yes:
Printable View
Selim bey arı demişken bakın ARI ları örnek almalıyız.. Reel hayattan bir veri bu da:yes:
Çalışmaya devam..
Şu an hiç pozisyonum yok..
Hoşçakalın şimdilik:hi:
Günaydın...
Hava kapalı bugün İzmir'de. Balkonu temizledim ya, oyüzdendir, yemen yağmur yağar ve bir daha temizlemem gerekir. (İstatistiki bir sonuç :))
Arılar...hmmm... onlar hakkında herhangi deney yapılmış mı diye araştıracam. Belki de ordan da birşeyler buluruz.
Güzel gününüz olsun :one:
Allah'ın işine karışmak olmaz.. Diyerek birkaç düşüncemi paylaşacağım..
Hafta sonu Hud suresini okudum.. 20 ayet kaldı.. Genel olarak kıssalardan bahsediyor..
Kafamda bir şimşek çaktı..
Hiçbir topluma yaptığının bedelini ödemeden bahar gelmiyor..
İzin vermiyor Allah..
Kendi reel hayatımda yaptığım yanlışlarda (yanlış olduğunu bile bile yaptıklarımda ama) pişman olsam dahi hep bir bedel ödedim..
Bir plan var... Çok sağlam bir plan.. :kalp:
Selim bey arıcılık yapmak isteğiniz ile benim ileri sürdüğüm Arı tezi çok spontane oldu farkında mısınız?
Bence bu tesadüf olamaz..
Arılar kilit nokta bence:):):)
Şimdi ben sizin sayfanızda bir ihtimal daha var diye yazmıştım.. Ama tüm zamanınızı vermeniz gerekiyor diye eklemiştim..
3 gün denedim ben bu yöntemi.. Ama pert oldum ve böyle işe başlarım diyerek havlu attım..
Yeniden denemeye başlıcam.. Yöntemin detayı bende saklı kalsın.. ARI diyim:one:
Eğer ki başarılı sonuç alırsam yani hayatıma entegre edersem burdan sonucu paylaşıcam.. Başarılı oldum ya da olmadım şeklinde..
1 ay süre veriyorum.. Bakim yine pert olacak mıyım:):):)
Sonrasına bakarız..
Bu güzel güne..:yes:
https://www.youtube.com/watch?v=UAHa...&start_radio=1