Pazartesi eksi açılış yaptığını görmedim uzun süredir.
Printable View
Tahtacılar sürekli kredili olanları gözlüyormuş. Borcun yoksa kendi kendine öbür ay çıkar diyebiliyorsun ama kredili olunca en az 2 kat fazla kayıp oluyor ve bu sefer bu şekilde gider is öbür aya sıfırlanırsın diye içinden geçiyor. Yığınların psikolojisi ortak olduğundan bir yerde herkes satıyor yukarıdan düşüşü tetikleyenin adamları alıyor.
Tersi de oluyordur kaçırdık galiba diye toplu alım geliyor olabilir. Atıyorum TV'de alt yazı geçti aldın, herif haberi umursamıyor satıyor.
yani tr de şuan en çok hastag borsa ve hisseler üzerine açılıyor. gündemlerden biri olmayı mutlaka başarıyor
haliyle millet hissesinde ne haber var teknik dedikodu vs.
gösterim çok hastag kasmak kolay yorum çok .
benim bir hesap var sadece borsacıları takip ediyordum. baktım arada durduk yere karşıma kadın fotosu çıkıyor
borsacı erkeklerde az deil tabi twittera girince mutlaka oraya buraya o kıza bu hatuna ateş edip duruyo :he:
onlar beğendikçe haliyle sanada karşına hatun çıkarıyor sen takip etmesen bile. ortak tanıdıklar bak bunu beğeniyo sende beğen diye algoritmalar var.
o hesap ne oldu bende bilmiyorum şifresini unuttum gitti zamanında. artık twitterda hissecileri takip etmiyorum
ben twittera ne zaman girsem mutlaka kalça görüyom yani :he:
twitterı israrla instaya çevirmeye çalışıyorlar tr de birde o var :oleyo:
:drunk::drunk:
Küçük oynayanlar tahtacıların velinimeti, onlar araya kaynayan büyük lokmaları gözlüyor bence.
Kişi her enstümanda günlük hacm, işlem sırasındaki ortalama emir büyüklüğü, halk açık kısımdaki pay vs kendisine bir üst limit belirlemeli ava giderken av olmamalı. Bir şekilde halka açıklıkta 1000 de 1 i geçmezsen direkt senin üzerine oynamaya değmemesi lazım.
Boşluğu doldurma hikayesi bencu şu, bir haber geliyor toplu hücum oluyor, herif alanları pişman edinceye kadar satıyor.
Tesi de şöyle olabilir, kötü haber de millet satıyor, bir noktada zayıf ellerin bittiğini gören tahtacı oradan alıyor çok yukarılara ta ki eskiler pişman olup geri alana kadar alıyor.
Haberin tersine ancak oradaki güçlü kişiler işlem yapabilir diye düşünüyorum.
Tabi haberi kişi kendi çıkarmıştır ya da farklı bir durum vardır her zaman böyle olacak değil.
Bu hafta Obo çizenler vardı. Hatta twitterda bir kaç hüstada da çizdirip yayınlatmışlar. Bu hafta onlar mezarlığa gömüldü.
Geçen haftalarda da gap takıntısı olanları ya mezara gömdü ya malsız bıraktı.
Haftaya Thy bilançosu var. Kurum tahminlerini konservatif bulduğumu söylemiştim. 265+ üzeri orada 60 lardan itibaren taşıdığım malları komple boşaltırım.
örnek :
https://i.hizliresim.com/n4jb5a0.png
713300 ortalama ile kırmızı yakmış...
SAT vermiş.. indikatör aşağı gelmiş
FİYAT YUKARI gitmiş
tekrar yeşili
743400 de yakmış
buyur.. 30000 puan içerdesin
indikatör SAT diye sattın... satta diye bekledin.. 743 te al yaktı...
30000 puan zarar ile REVERSE oluyorsun...