TSPOR da cuma günü ortalama 1.251 tl ile toplam 4.094.176 lot açığa satış işlemi gerçekleşmiştir..
Printable View
TSPOR da cuma günü ortalama 1.251 tl ile toplam 4.094.176 lot açığa satış işlemi gerçekleşmiştir..
Kim hangi cesaretle açığa böyle bir meblağı satıyor?
açığa satılıpta yukarı kopan çok hisse gördük:halay:
muhterem spek cumaya kadar 2 tl nin üzerine atmayı planlamamış açığa satıp ky dan eftiklenmeyi düşünmüş ne diyelim kapasite meselesi.
2.5 tl yi geçirse grafikte 25 tl ye kadar marj görüyorum
sabah sabah hayırdır inşallah.
yatırmayın ha yatırım tavsiyesi falan değildir birkaç kuruş düşedebilir:kahkah:
Cimere yazalım maçın oynanacağı stada afiş yazalım bu baskı alenen suç yav
birde alan muhteremler neden yükseltmek için yeni alım yapmaz anlayamadım?
millet hissesini uçurtma gibi uçuruyor biz bakıyoruz ayıp ayıp:vk:
Bütün spor hisseleri gidiyor sen ne yapıyorsun uşağım ayıp ayıp..
yarın 1.30 üstü atar haftayı güzel yerde kapatabilir..
fenerin yarı fiyatında bile değilsin:cool:
#TSPOR IŞILDAMAYA BAŞLADI
TSPOR diğer kulüplere oranla mali açıdan çok daha iyi....Borç sorunu diğerleri kadar yok......son çeyrekte karda yapmaya başladı........ Bundan sonra hedeflere lazım gelen sportif başarı.......
Sportif başarı gelmesi halinde % 50 kar bırakma potansiyeline sahip......
Ayrıntıları video analizde özet olarak paylaştım......videoyu izlemenizi özellikle tavsiye ediyorum.......
https://www.youtube.com/watch?v=Y8wC_H3_Od8Ek 23474
spek yukarı götürmüyor ne olur ne olmaz diye yarısını sattıydım:p:(:oleyo:
Borç 1.200 milyardan 830 milyina indirildi.
Bu yılki gelirler 400 milyon tl giderler 230 milyon tl.
Ahmet ağaoğlu
Maclarda seriye baglaniliyor.
Artik 1.5* kırılmaya hazır gibi.bu yıl oranin üzerinde kaparız.
https://i.resimyukle.xyz/1N5RPe.png
Sayın dollars siz ne zaman hisseye olumlu birşey yazsanız korkuyoruz artık , hisse satışı olacağını bildğiniz halde Rize maçı sonrası böyle bir yazı paylaştınız , umarım bu defa yanılırım , yoksa sizin iyi niyetinizden şüphelerim artacak saygılar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.sabah.com.tr/spor/futbol...-degerlendirdi
takım on numara spek kaldı yaya
gel vatandaş tspor 1 liraaaa:kahkah:
sahipsiz kalmış
Bilancolar duzeliyor. Sportif beklentide var. Mutlaka ederine gelecek bu sartlarda en az 2 tl olmali bence
FENERBAHÇE
Talihim yok bahtım kara... Böyle hayat batsın yere... Az bişe işler yoluna girecek diyoruz patron kağıt satıyor... Neyse vurulduk ama ölmedik ha gayret düzeliyor diyoruz sportif başarı gelmiyor... O gelse savaş muhabbeti çökertiyor... O olmazsa faiz kararları vuruyor... Nedir bu çilemiz arkadaş...
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
.
G3121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İstanbul'dan alınan 1 puan iyidir..
TSPOR da 28 i tek seans günü toplam 600.000 lot açığa satış işlemi gerçekleşmiştir..
Tspor da yönetim 32 milyon hisseyi kimler için sattı acep. Bu 32 milyon aracı kurumlara düzenli dağılmış. Bu bende şüphe uyandırıyor.
Şampiyonluğun 1 numaralı favorisiyken hisse satmak mantıklı değil.
Biz insana, anne babasına en güzel bir biçimde davranmasını emrettik...” (Ankebut Suresi 8)
Gs bile daha fazla arttı;hesapları nedir ne yapmak istiyorlar anlamak mümkün değil
TSPOR da bugün ortalama 1.377 tl ile toplam 1.561.656 lot açığa satış gerçekleşmiştir.. bu hisse için hayli fazla açık yapılmış..
haftasonu lider değişecek gibi olasılıklar için de olsa eski göz ağrıma bu gün döndüm. 10 günde bakalım neler olabilecek ????
Tspor çok güzel futbol oynuyor. Şampiyon olma olasılığı fazla Tspor da istikrar görüyorum.
Her zamanki gibi... Ne zaman kritik maç olsa tspor kaybeder... Gülmek haram
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teknik olarak top yuvarlak hayaller uzungöl gerçek göztepe
Neyseki alanya fener başakşehir de puan kaybetti. Yarın kötü olmaz umarım..
Bu arada aranızdayım slm herkese :yahoo:
açıkcıların eline verirler mi hisseyi ne dersiniz bugün :whistling::oleyo::hah:
Fb ikiye katladı yenildi hisse nötr yaptı sen nasıl bir kağıtsın neden -4 desin bilmiyorum
açıkcılar kasıyorr, kapanışta süprüzzz bekliyorumm :whistling:
tspor'un hem tarafarıyım hem de hissedarı. fener an itibariyle (+)%3 , ts hala (-) %4,26 bunun izahı herhalde ortaya konulan futbol olsa gerek, fener iyi futbolla yenildi ama ts için aynı şey söyleyemem. ts son başakşehir, krasnodar ve göztepe maçlarında git gide formdan düşen bir sıralama ile maç oynadı, umarım tez zamanda talihsizlikler biter de artık o ısıran trabzonsporu bir an önce izleriz
Saha sonuçlarıyla açıklama yetersiz kalır
kendileri çalıp kendileri oynuyorlar... hepsi hikaye...