sanırım firma battı, kayyum da çekti gitti. başka açıklaması yok. taban olsun da rahatlasın.
Printable View
sanırım firma battı, kayyum da çekti gitti. başka açıklaması yok. taban olsun da rahatlasın.
umarım dönmüştür artık. istenmeyen adam tacirlere kozaa da ve ipeke de aldıklarını sattirdilar.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...dee5db08a3.jpg
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nefesler kesildimi yoksa nefesler tutuldumu.
Ufak bir yukarı yaptı ve sanırım yine ele verme safhasına geçti.
Merill anasını belledi tahtanin yf 1.sıraya çıkarsa belki birşey olur
Sanırım hepiniz keşke 3 ay önce param dolar ya da altın da olsa diyorsunuzdur işte elinizdeki hisseniz dolar bazlı altina endeksli daha beklenti ne olabilirki.Para ister kozal da olsun ister başkasın da.zaten bunda olsaydı bu 50 lira olurdu.Ama sadece 5 lira.
Silkeleyin bakalım ancak tozları dökersiniz altınlar yerinde kalır.
Yanlış seçim
Acele cevap.
Sikimde degil beklersem sike sike yukselecek. Nasıl kozal da aldım 12 k kar burada alacam en az 2 katı. 15 temmuzdan bu yana kozal da bekledim 52.50 den cıktım burdan da en az 6,50 den cıkarım
MSF Başkanı Gülal, Koza Altın Madeni ve İpek Çiftliği'ni gezdi
TMSF Başkanı Gülal, Koza Altın Madeni ve İpek Çiftliği'ni gezdi
TMSF Başkanı Gülal, Koza Altın Madeni ve İpek Çiftliğini gezdi
02.10.2018 - 18:01DHA
Cevdet ŞEN/BERGAMA (İzmir), (DHA)- İZMİR'in Bergama ilçesindeki 2016 yılından bu yana Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) kayyumu tarafından yönetilen Koza Holding bünyesindeki Ovacık Altın Madeni ve İpek Çiftliği'ni ziyaret eden TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, "Koza'yı öz kaynak rakamlarıyla yüzde 17, aktif olarak ise yüzde 23 seviyesinde büyüterek borsa değerinin yüzde 263 arttırdıklarını söyledi.
TMSF Başkanı Muhiddin Gülal'a ziyareti sırasında, TMSF Başkan Yardımcısı Ali Altıntaş, Koza Holding Başkanı İsmail Güler, Koza Altın İşletmeleri Müdürü Salih Güzel, AK Parti Bergama İlçe Başkanı Hakan Koştu eşlik etti. Ovacık Altın Madeni ziyareti sırasında döküm odasına girip, yaklaşık 15 ton cevherden 56 kilogram saf altının çıkarılması izledi. Daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Gülal, "15 Temmuz darbe girişiminden sonra ülkemizde 1022 şirkete kayyum atanmıştır. Bu şirketlerin en önemlilerinin başında Koza Holding bulunmaktadır. Koza Holding'in amiral şirketi de Koza Altın işletmeleridir Biz bu Holding'e ve Koza Altın İşletmeleri'ne profosyonel yöneticiler atayarak bu şirketlerin ülkemizde daha fazla üretim yapmasını, daha fazla gelir getirmesini ve daha fazla katma değer sağlamasını başardık. Kayyum atandıktan sonra Koza Altın İşletmeleri'nin borsada değeri 14.1 iken şu an 51.3'e ulaşmıştır. Koza'nın 5.10 milyar lira öz kaynağı var iken şu an yüzde 17'lik artışla 5.98 milyar lira olmuştur. Devraldığımızda 5.33 milyar lira olan aktif büyüklüğü 6.52 milyara çıkmıştır. Şirketin borsa değeri yüzde 263 arttı. Firma aktif olarak yüzde 23 seviyesinde büyümüştür. Koza Altın İşletmeleri'nde toplam 1754 kişi çalışırken bu rakam taşeron firmalar ile 3 bin 220 kişiye ulaşmıştır" dedi.
Koza Altın İşletmeleri'nin kurulu olduğu Bergama Ovacık'ta altın rezervinin sona ermek üzere olduğuna dikkati çeken Gülal, "Ancak, Çukuralan ve Havran bölgelerinde çıkacak olan cevherler burada işlenerek altına dönüştürülecektir. Koza Altın Madeni'nin özelleştirilmesi gündemimizde yoktur" dedi.
Gülal ve beraberindekiler daha sonra maden ocağına girerek cevherin çıkarılışını izledi. Gülel ve berasberindekiler daha sonra Koza Holding bünyesindeki İpek Çiftliği'nde bulunan peynir üretim tesisini de gezdikten sonra ilçeden ayrıldı.
http://m.hurriyet.com.tr/yerel-haber...pek-c-40974699
Ayın 28'inde TMSF 2. Başkanı ataması yapılıyor ve şirketin başına geçiriliyor, devamında 4 gün sonra da TMSF başkanı şirketimizi yerinde inceliyor sanıyorum ki bu firmaların önemi açısından bile bir göstergedir.
Bakalım nasipse bir şekilde iyi günler göreceğiz ama kaçımız burada olacak önemli olan trendi yakalamak umarım herkes bol kâr elde eder.
İpeke o emi bana gore Kozaa ve kozal da sahip oldugu paylar bu şirketi degerli kılıyor ve ayrıca petrol ve dogal gaz arama konusunda buyuk bir umit sunuyor gelecek için. Yani petrol bulmuş cıkarmıs ve işleten sirket kasası para dolu valla daha ne olsun adı degişirse kaderi defişir firmanın
Bilen bir arkadas cevap verebilirim mesela nakit görünen bankalarda mevduata ve dolarda duran 2milyar 300 milyon lira görünüyor son bilancoda. Bu bizim nakit varlığımız mı yoksa Kozaa ve kozal dan konsolide edip mi gösteriyoruz bilancoda ya ni oyle bir para yok mu
Peki bu para bizim hesabımızda mı duruyor veya kozal Kozaa nın kasasını kendi kasamız gibi mi tutuyoruz. Yani 154 milyon usd ve 1.5 milyar TL bizim sirketi parası degil kozal ve Kozaa tı nakit diye mi göstermekteyiz
tüm üretimi durdurdu haberi düşmüş gibi.........ülen sipekcikler bu grup size bir gün kötü girer de ne zaman bilmem.
kozaa ve kozaldan para geldiği sürece sıkıntı yok ama bu şirketlerin başına bi iş gelirde nakite ihtiyaçları olursa kasadaki paradan harcamak zorunda kalır veya başka bi seneryo bu gün ayrılalım biz bağımız kalmasın deseler o zaman ipekenin kasasındaki para ipeke nin olarak kalır artı kozaa ve kozaldan hisse payı oranında alacaklı duruma geçer peki ayrıldı ve kasadada iyi para var tabi beraberinde şöle bi soruyuda akıllara getirir ipeke yılda kaç para kazanıyo bu şirket tek başına olunca yıllar içerisinde büyürmü yoksa küçülürmü burası muamma bazı uzmanlara göre fay hattı olan yerlerde petrol olmazmış bu yüzden ülkemizde kayda değer petrol yok diyorlar ama ipeke şapkadan tavşan çıkarırmı onuda zaman gösrerir tabi bu seneryo ayrılırsalar
gap gapandı her halde güya gap var deniyordu..........endeksin 2 katı peeee.......verin coşkuyu şeref yoksunları...
Bu işin tekniği meknigi kalmadı bu kadar düşüş kriz zamanı olur zaten krizdeyiz belli bişey ama nasıl döner geriye Allah bilir 2 gun önce 5.72 5.90 6.22 ler konuşulurken 4.50 yi görcez mi diyoruz. Resmen saçmalık Allah yardımcımız olsun
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ulan ne oldu böyle koza -1 iken bu artiya geçti simdi bu eksi 1 koza arayı kapattı
5.07 ustu kapanis bekliyorum para girisi super...2 cilgin robotta alis ta
"Mal mülk yalan biraz da sen oyalan"
Cuma kapanış pastası paylaşan, pasta yesin inşallah...
Meyveli olsun beyaz çikolatalı
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pasta var ama paylaşmıyor
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/Nevzat28073168/s...576556034?s=19 ipeğin takası
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.aksam.com.tr/siyaset/aki...u/haber-780520
kozalda benden önce paylaşmışlar sağolsunlar.dava önceki hafta idi kokusu yeni çıkyor......gelecek çok şeylere gebe.........ya nasip.
Komşuda pişer, bize de düşer demiş atalarımız.
Koza Altın İşletmeleri 150.000.000,00-TL yüzellimilyon tl (: yatırım teşviği aldı.
Hepimize hayırlı olsun...
http://www.resmigazete.gov.tr/main.a...0/20181007.htm
Marmaris’teki gizemli uçak yeraltında ne arıyor
Üç gündür Marmaris’teki denizcilerden, dostlardan sorular geliyor.
Fatih ÇEKİRGE
Fatih ÇEKİRGE
fcekirge@hurriyet.com.tr
Marmaris’teki gizemli uçak yeraltında ne arıyor
07.10.2018 - 10:53Hürriyet Haber
“Esrarengiz bir uçak, Marmaris’in üzerinde sürekli uçuyor. Acaba kamulaştırma için parsel çalışması mı var?”
Bir başkası:
“Marmaris ve çevresinde çok büyük bir deprem olacakmış. Onun için çalışma yapılıyor...”
Soran sorana...
Hatta havacılıkla ilgili bir internet sitesi başlık atmış:
“Marmaris’in üzerinde sürekli uçan bu uçak ne yapıyor?”
Uçağın sırrı dalga dalga yayılıyor...
Ben de merak ettim.
Kısa bir araştırma...
Uçak özellikle Hisarönü Körfezi’nde, Turgut ve Orhaniye koyları üzerinde uçuyor...
Peki orada ne var?
Türk havacılığının en önemli hocalarından Erdoğan Menekşe’yi aradım:
- Hocam bir uçak Marmaris’te Turgut Koyu’nun üzerinde sürekli alçak uçuş yapıyor. Arkasında T biçiminde bir çubuk taşıyor..”
- Üzerinde bir harf, rakam grubu var mı?
- C20 gibi bir şeyler...
- C-208 karavandır o...
- Yani...
- Fatih biz o uçakları sismik araştırma için kullanırız. Ben de Çanakkale’de kullanmıştım.
- Nasıl işler hocam...
- O uçak aşağı sinyal gönderir, sonra gelen karşılıktan yeraltının fotoğrafını çıkarır... Sürekli olarak bir rotada daireler çizer... Yeraltındaki madenleri tespit eder...
Az sonra Erdoğan Hoca’dan öğrendim ki...
“Zaten uçağın mekik dokuduğu alan notamlanmış... Yani uçuşa yasak bölge ilan edilmiş...”
İnternette o bölgeyle ilgili haberlere baktım...
Sabah gazetesi 2016 yılı sonlarında bir haber yayınlamış..
“FETÖ’cü Akın İpek’in oteli ve çevresinde FETÖ’nün kaçırdığı altın arıyor...”
Erdoğan Hoca’nın anlattıklarıyla uçağın rotasını ve Sabah haberini birleştirince ortaya şu çıktı...
- Akın İpek’e ait Angel Oteli tam uçağın sürekli mekik dokuduğu Turgut Koyu’nda...
Belli ki FETÖ’nün altınları üzerine yeni gelişmeler var...
Akın İpek’in altın madenleri işlettiği de düşünülürse, olay tahminlerin de üzerine çıkıyor.
Rivayet odur ki...
20 ton civarında bir altın...
Gökyüzünden sismik olarak aranıyor...
http://www.hurriyet.com.tr/amp/yazar...riyor-40979021
Mahkeme ne zaman?