Ortak belkide amaçları şirketi bu fiyatlardan veya daha aşağıdan birilerine peşkeş çekmek
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ortak belkide amaçları şirketi bu fiyatlardan veya daha aşağıdan birilerine peşkeş çekmek
maden şehrinde büyüdüm....devlete ait bakır fabrikası vardı....son yıllarında maden yok kapanacak diye kamuoyu alıştırıldı...ilçe maden yoksa çalışacak değil ya diye tepki göstermedi.....sonrasında cengiz holdinge karadeniz bakır işletmeleri satıldı....bakır yoktu diye millet kandırıldığı için tepkide vermedi....sonuç cengiz holding yok pahasına fabrikayı aldı....2003-2004 yıllarında oldu bu iş..o gün bugün tam gaz fabrika çalışıyor uzun yıllarda çalışacak deniyor...olmayan bakır bir anda var oldu...gübretaş zarar gösteriliyor sonu malum bu çakal şirketin eline düşerse yılların şirketi hiç şaşırmamak lazım....karadeniz bakır işletmeleride çok eski fabrikaydı ama satıldı....bu şirket çok kaliteli bir şirket ama yönetenler hep zayıf oluyor....
şu fiyatlara gözü kapalı al derdim eskiden ama sırf yönetim yüzünden bu hisseden uzak duruyorum....bu fiyatlar normal şartlarda çok komik rakamlar...alanın kaybedemeyeceği rakamlar ama bu yönetim olduğu sürece emin değilim...
Ortak hem güzelce anlatıyorsun bakır yok diyerek algı oluşturup fabrikayı yok parasına satın aldıklarını ve üstüne bu fiyatlardan bu şirketten uzak duruyorum diyorsun.
Adamların istediğide bu. Çöp seviyesinden sinir harbinden yenik düşenlerin sattıklarını sadece kendilerinin alması. Gübretaşı malum şirkete peşkeş çekerlerse hiç garipsemem. Ne de olsa milletin a... koyacaz diyen malum şirket şu an rakibimiz oda gübre pazarında olacak.
Hem adamların şirketinin önünü açmak lazım o kadar yatırım yapmışlar para kazanıp milletin a... koymaları lazım. Bunu da gübretaşı batırarak yapabilirler mesela. Batmış gübretaşıda malum şirket alır güzel güze a... koymaya devam ederler...
Bende onların a ........koyım elimden birşey gelmiyor ancak bukadar
İhtiyacınız olmadıkça satmayın arkadaşlar. İnatsa inat, savaşsa savaş, kana kan dişe diş. Bu sırtlanlara birikimlerinizi yedirmeyin. Ben elime para geçtikçe alıyorum. Maliyetim 3,25 civarı. Artık analizin filan anlamı yok. Şu anda bu hissede savaş zamanı. Ucuza bu onun bunun çocuklarına yedirmeyin hisselerinizi. Fiyata bakmayın izlemeyin unutun buradaki parayı. Mal toplayamadıkça daha sinirlenecekler agresifleşecekler. Hepinize iyi hafta sonları. Canları sıkmayalım.
https://i.hizliresim.com/6NdJjN.gif
bunun izahı nedir?
Yetti artık diyenin malı itinayla alınır.
http://fertilizerworks.com/sites/def...ber%202018.pdf
haftalık üre fiyatları.........
Bugün de biraz alım yaptık maliyet 3,15 civarı oldu 😎 ben rahatım. Toplama derdinde olan düşünsün. Her yerden alırım param oldukça.
Marbas denen çakal aldı sattı aldı sattı sattı aldı sonuç elde var sıfır. Sanırım borsa gene alıp başını gidecek bizim kaplumbağa sürüne sürüne ıkına ıkına 5-10 kuruş anca çıkacak... Her ay tıkır tıkır maaşını alan yönetici tayfası maaşını almaya devam edecek.. Tavsiyem enflasyonla mücadele kapsamında bunların maaşlarına da %20 indirim yapsınlar
Hareket olsun diye biri geliyor alıyor gün sonu geri veriyor .... Yabancı takaslarda alım yönündeydi ... Son 1 haftada 1 milyon lot sattı ... Ne yapmaya çalıştıklarını anlamaya çalışmıyorum artık ...elbet Birgün bunada sıra gelir ... İşimize bakalım ... Yatırım tavsiyesi değildir ...
http://666kb.com/i/dxoc6z6jj9fyfp85f.jpg
Gübretaş katılmasa OLMAZDI zaten....!!!!!!!!!
kesinlikle. Ama işte bu süreçte sinir harbine dayanıklı olmak ve elindeki nakite ihtiyaç duymamak gerekiyor. Sinir harbi ile mücadelenin en güzel yolu bu hisseyi dakika başı takip etmemek. Günü nasıl kapatmış diye bakmak yeter. Düştükçe almaktan başka çare yok artık. Zaten borsada uzun süreli yatırım ihtiyaç duyulan para ile olmaz. Kısa vade al sat ise başka birşey
Selam. Kademe atabilirmisiniz
Yarın şenlik var.
Bakalım halkb ı satıp gübreye geçmemiz hayırlı olacak mı?
Düşse de kriz bitene kadar lot arttirmaya devam.
Vade en az 2 yıl.
Hayırdır nolduki
Brunson davasi var.
Bizim kağıt çukur oldu bu hareketlerin kanımca iranla alkası yok bilançoylada yok kasıtlı işlemlemler var ve yönetim bunları görmesine rağmen uyuyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sen dışarıdan bir yatırımcı olsan gubrf yi niye seçersin....olumlu birşey yok ki...bir tane bile olumlu bir sebep yok....ucuz luk fk ile alakalı.....bak halbank karı ile 2 senede kendini amorti ediyor ucuz bu...gübretaş ne olduğu belli değil...balık baştan kokar yönetim boş...yönetimden başlayarak güzel bir yapılanmaya girmesi lazım bu şirketin...
Borsada bu kağıt kadar lanet bir kağıt kalmamıştır Allah bunların bintürlü
Bütün borsa yeşil bu lağım kırmızı
Ne güzel hisseye yatırım yapmışız.
Beklenti yok aksiyon yok kar yok temettü yok şirket yönetimi yok alan yok
İzlemeye bile gerek yok nasıl olsa düşüyor her daim.
Ekrem bey tamamlamamış ben tamamlayayım Allah belasını versin başta İbrahim Yumaklı olmak üzere tüm saz ekibinin.
Dipten sadece 7 kuruş yukarıdayız vay beee ne prim yapmışız.....
Bu arada bugün resimde gördüm İbrahim beyimiz sakal bırakmış çok yakışmış.
Nabza göre şerbet veriyor beyimiz. Fahrettin Poyraz sakallı olunca durur mu hemen sakal bırakması gerekirdi zaten.
Ulan para sen nelere kadirsin.
Bistin en kötü hissesi Halkbank diyorlardı o bile dipten %40 prim yaptı....
aslında gübre fiyatlarının artması çok iyi durum...razi fabrikası ihracat ağırlıklı çalıştığı için iyi durum ama gübretaş için kötü....çünkü halkın alım gücü düşük hammadde ithal....sonuç gübretaşın kar marjı düşük....çözüm devlet çiftçiye gübre desteğini 2-3 katına artıracak....vatandaş rahat rahat gübre alabilmeli gübre tüketimi layıkıyla olmalı....bunun için bütçede tarıma ayrılan pay 100 milyara yakın olmalı....mevcut ne kadar 15-20 milyar arası....koskoca Türkiyenin tarıma ayırdığı bütçe çok az bu bütçe rakamları ile tarımın sorunları çözülmez....kozaa mahkemesi hala devam ediyor....gübretaş bu maden sahasını alabilse çok farklı yapıya kavuşabilir ama mahkeme yılan hikayesine döndü....
http://fertilizerworks.com/sites/def...ber%202018.pdf
haftalık üre fiyatları....
Borsa için kumar derler belki doğru belki yanlış ama en büyük kumar bu [emoji90] hisse
Sirketin yonetimsel anlamda guzel bir yapilandirmaya ihtiyaci var....mevcut anlayisla bu sirketin borsada yeri olmamasi lazim....
Turk tarafi bozulsada iran tarafi kaynakli konsolide bilanconun duzelme ihtimali cok kuvvetli...
bunu birde razi açısından değerlendir ortak.....ben ne diyorum türkiye tarafının kötü gidişini razi kapatacak....tam 2009 yılındaki döneme benziyor....100 milyon zarar yazmıştı sonrasında artan gübre fiyatları ile 130 milyona kadar kar çıkmıştı....sonrasında 210 milyon kar görmüştüler....hisse hareketleri umut yok diyor ama ben umutluyum düzelme işareti görürsem tekrar gireceğim....
ortak kapatır ben kapatmaz demiyorum ama 2018 de çok zor bana göre...
2019 ilk çeyrekte olabilir onun da bilançosu mayısı bulur...
endeks 100 bine dayandı gubrf 3 diyemedi talep yok.. elinde olanlar bıktı ama fiyat rezil durumda... 3 senedir kan kusturdu yeminle...