Fırsat oldukça elimdeki mala ekleme yapıyorum.
Bakalım işin sonu nereye varacak.
Printable View
Fırsat oldukça elimdeki mala ekleme yapıyorum.
Bakalım işin sonu nereye varacak.
İhlas habire sermaye artırır buna etkisi olurmu zor gibi ihlasın kendine hayrı yok tam bi yatırımcı düşmanı
1,86 2.100.000 lot epey birikmiş orayada bi anda verip 85- 86 kademesine çekicek diye düşünüyorum altta çok lot alış yazılınca veriyor. Adamların amacı belli ihlasta bile yatırımcıyı perişan ettiler bir ara 0.40 altına kadar verdiler bunlar’da kan yok.Ve spk da bunlara müsade ediyor.Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Arkadaşlar bugünki birde kim alıyor satıyor. İmkanı olup atabilirseniz sevinirim
Kap'taki Ocak ayı yabancı işlemleri listesi var.
İheva'da net 22 milyon civarı piyasadan almış amcalar.
https://i.hizliresim.com/4ZryGA.png
5 şubat cuma akd.
Matmaca tşk
Aynı nitelikteki grup şirketlerini parçalara ayırarak çok sayıda şirketi borsaya sokmuşlar! Bu şirketlerin borsadaki uzun tarihleri de ortada; tarihleri boyunca hep zarar ziyan, ne bir şirket büyümedi olmuş ne önemli bir kar yapmış veya kar dağıtmışlar. Hep altan topla yüksekten boşalt işleri olmuş hep veya bazen finas işleri ile şirket içi boşalmış. Veya yüksek oranda bedellilerle tekrar nominal alttan hisse edinmeler falan filan aksiyonları....
Bu aynı nitelikteki şirketleri birleştirerek çoklu koldan sırasıyla dönüşümlü hisse doldur boşalt işlerine son verilmeli. Daha doğru bir borsa işleyişi için en baştan İhlas grubu bütün şirketleri birleştitip borsada tek (veya medya grubuna ayrı bir çatı altında tutukarak iki) şirket haline getirilmeli.
Bu çürük tahtadan her gün 50-100 alıyoruz. Sonumuz ne olacak onu da bilemiyoruz. Bindik kırık tekneye dalgalara karşı adeta meydan okuyoruz. Hayırlısı...:28:
http://share.webclient.foreks.com/11...0211185303.png
http://share.matriksdata.com/Images/...1847335857.png
Grafiğe göre füze gibi çıkması lazım. Teknikçileri hep ters köşeye yatırdı :) Bizim acelemiz yok. Günlük kazancı yatırıyoruz bakalım...
Ayrıca; dün satan Bank-of (Patron yada yandaşı her kimse) bu gün almış, zahmet etmiş. Hep zarar ediyor gafil...
Bizi silkeleyip emeklerimizi,zamanımızı,paramızı hapsedenlere inat,beklentilerimi tekrarlamak istiyorum.
Gerilerde kaldı yazdıklarımız.
Birilerine faydamız olur inşallah.
- Taglig anlaşma olup ,olmayacağı haberi
- 75 milyonluk fabrika yatırımına verilen peşin ödenmiş giderin akibeti
- covid için ,arge çalışması sonucundaki olası ürün üretim haberi.
- bilanço
Sabır çok iyi ilaçtır.
Buradan da sabrı sonunda, çok para kazananlar olacaktır.
Kendime hep şunu söylüyorum:'merko'da başardım ,burada da başarabilirim.'
Ne hisseymiş atamıyorum satamıyorum.
çok kızıyorum düştükçe hem sinirleniyorum hemde alıp maliyet düşürüyorum.
sonra da bu hisseye bulaştıgım için kendime kızıyorum.:vk::vk::vk:
https://i.hizliresim.com/31RirG.png
Hacim iyice düştü.İyiye işaret olabilir.
Sırf KY yi uyandırmamak ve bu tarafa yönelmesini engellemek için İHA nın halka arzını bile es geçiyorlar. Dediğin gibi, hiç mi gelişme yok, hiç mi haber yok... Malı toplayamadı. Bir toplasın nasıl peş peşe haberler uçuşacak. Bu grubun kağıdı diğer sığ hisseler gibi kolay toplanmıyor. Halka açıklıkları ve sermayeleri yüksek. Ayrıca, bu hisse az yada çok herkeste mevcut. Onlar direniyor ky direniyor. İzleyip göreceğiz. Bu günde pasiflerden az yada çok ilaveye devam diyor, hayırlı cumalar diliyorum. Üç İHLAS, bir fatiha da okuyalım belki faydası olur...
http://share.matriksdata.com/Images/...1126489293.png
Buyur... Dün aldı yüksekten bu gün sattı alçaktan :) Tamamen algı operasyonu. O gelecekteki kaldıracağı paranın peşinde:cool:
Sağolasın iheva.
Kısmet olursa, 1 ve altına da verirsen memnun oluruz.
Merko'da 0,68'den alım yapıp, 28'lerden satmak nasip olmuştu.
Sende de olur inşallah.
Herkese iyi haftasonları ortaklar.
Matmaca kardeşim,çok hakkın geçiyor hepimize,hakkını helal et.
Bu takasları paylaşman faydalı oluyor benim açımdan.
Çok sağol.
Ihlas pazarlamanın Twetterda yeni paylaşimı.
(Web sayfasında daha önce bu ürünü gördüğümü hatırlamıyorum.yeni bir ürün mü acaba ?
Başka şirketler, Kap'ta herşeyi
haber diye verir,bunlar ....
Aura Hypo Effect ile Yeni Nesil Temizliği Keşfedin
Temizlikte hipokloröz asit etkisiyle virüs, bakteri, küf ve mantarlara karşı kimyasal içermeyen, doğal, sağlıklı ve en güçlü sterilizasyon.
Su ve tuz Hypo Effect teknolojisiyle bir araya geldi, dünyanın en etkili ve doğal dezenfektanı ortaya çıktı. Hypo Effect hiçbir kimyasal kullanmadan, dakikalar içinde kendi doğal dezenfektanınızı üretmenizi sağlar. Hypo Effect özel elektrotları sayesinde suyu birkaç dakikada elektrolize ederek güvenli, hızlı ve güçlü hijyen sağlayan dezenfektan su üretir.
Sterilize edilmiş su, elektroliz işlemi esnasında ortaya çıkan hidrojen, oksijen, Hidroksil Radikali (OH), Peroksit (H2O2), Hipokloröz Asit (HOCl), Sodyum Hipoklorit (NaOCl) ve son derece etkili oksitleyici özelliğe sahip Hipoklorit iyonu (OCl-) sayesinde başka hiçbir temizlik ürününe ihtiyaç duymadan koku, bakteri, mikrop ve mantar formlarını yok eder, gelişimini ortadan kaldırır.
Önceki düşüş yeri, 1,53'lere kadar düşüş yaşarsak ,aşağı marjımız %20.
Yapar mı acaba tahtacı ?
Vergi dairesine yıllık bildirimi 17 Şubat galiba.
Bakalım 2 gün bize ne gösterecek.
Eğer kar çok sağlam gelir de,tahtayı hiç kıpırdatmazlarsa:
'Vardır bi bildikleri.'
Aynen dostum... Geçici vergi beyanname ve ekleri 17.son gün. Biz çoktan bitirdik, tahakkukları dağıttık. Bunların Mali müşavirleri de son güncü anlaşılan. Hiç fark etmiyor bizim için. Umutla bekliyoruz. Bir kalkacak, pir kalkacak ! diyoruz. Belki bugün, belki yarın, ama mutlaka...
Sakin sakin izliyorum çayımı yudumlayarak. Elbet gelir güzel günler diyorum :)
Bol kazançlarınız olsun
Fabrika yatırımı diye 75 milyon verdilerde ortada bir şey yokmu yani... bu bildiğin şirket içini boşaltmadır... goldaş da seneler önce Mali de maden ruhsatı alacağım diye şirketten 50 milyon dolar çıkarmıştı gidiş o gidiş arıyoruz tarıyoruz vs derken şirket battı gitti... bu 75 milyon nedir soruşturun... bu bakit kıtlığında kimse yaptıracağı yer için önceden para verip de sonra unutmaz... abi kardeşine yapmaz bunu...
Taglig nedir?
covid arge felan onlar hikayedir...
Tavan 2,02 Taban 1,66... Rastgele.
Ne kadar sallarsan salla donuna düşer son damla, derler bizim köyde :) Sallaya sallaya dalda armut kalmadı, otomatiğe bağlamış öyle sallıyor. Ağacı kökten sökmeye kararlı zalım:cool:
Bol,bol su içmek lazım .yoksa böbreklerimize taş olacak hisse :yahoo:
Demekki bilanço iyi gelmeyecek. Hayret ne oldu ki
Ne şanslı adamım maşşallah ,ne yazsam veriyorlar :))