evet ky carpilmaya mahkum zorla senet aldiran yok burasi forum kisi kendi kararini kendi verecek hamama giren terler sacro napsin trader adam..kurtlar sofrasi burasi alan alir stan satar..
Printable View
Sacro hocam valla tam zamanli girdin Gerel'e.
Az evvel oradaki topikte bu hbr paylasildi.Ozeti yani.
Dubai Route 2020 Metro*Extension projesinin ilk etabı için, Şirketimiz ile Alstom Transport SA Dubai*Branch arasında kablo kanalı ve merdiveni siparişi konusunda anlaşma*sağlanmıştır. Sözleşme bedeli ilk etap için 2.996.649 USD (11.457.088 TL)'dir.
Sabah nasil acar merak ediyorum.
Bol kazançlar [emoji16]. Ben bir defa bakıyorum. Sonra 3 saat geçmiş siz 3 5 kere alıp satmış oluyorsunuz. Helal olsun.
Not : Burada bunları yazmamın sebebi ky arkadaşların yaptıklarınızı taklit etmemesi gerektiğini vurgulamaya çalışıyorum. Nasıl işlem yaptığınızı cozmeliler. Yoksa paso incir ağacı olur. Aman dikkat.
Tekrardan teşekkürler, meşgul ettiğim için kusura bakmayın. Bol kazançlar...
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Karel günlük..
https://invst.ly/6wp3-
Sacrosant hocam;beşiktaşın elması bitti mi?😊ytd
Karel bilanço gelmiş
Olumlu mu bu Karel bilançosu yarın nasıl yansir
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAREL Konsolide 2017/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 30605051 Yıllık Değ%:199 Ana Ortaklık Payları: 31400203 Yıllık Değ%:207
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ticari alacak ve stok çok güzel 2018 1. dönem çok daha güzel gelecek bence
Ben beğenmedim bilançoyu.
Beklentim daha yüksekti açıkcası.
Zaten tekniktede kötü kapanış yaptı.
Neyse Allahtan maliyet 7,90 Bakarım duruma göre.
Sacrosanct Pergamon için görüşleriniz neler halen elinizde tutuyormusunuz temeli iyi teknik olarak ongorunuz nelerdir
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tuclk'te bilanço pek hoş gelmemiş hocam...
Gerelde grafık Nasıl hocam...tskr
İsdemir grafik yorumlar mısınız hocam
Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açılışta aşağı mi basacaklar diosun üstad
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Traderlarin hata yapmaya en yakin oldugu zaman, ozguvenlerinin en yuksek oldugu andir.
Sayin denizkiraz42 varken ,kozaa hakkında yorum yapmak bana düşmez ama ,bu mesaji okuyunca bakayım dedim haftalık garfiğine
https://i.hizliresim.com/A1PR2X.pnghttps://i.hizliresim.com/G9X8n7.png
dün 9.3x lardan karel leri göndermekle iyi etmişiz, bu hafta kalanın da kademe kademe tekrar full'e yakın derim alacağım (altlara yakın olduğunu düşünerek), 20% de nakit bırakıp kenardan izlemece sonrasında. daha da düşerse bir ihtimal 20% i de kademe kademe fulleyerek ekranı kapatırız bir süre derim ile artık :)
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
BRİSA Günlük
https://i.hizliresim.com/OoOQnP.png
Yatırım tavsiyesi değildir. Eğitim çalışmasıdır.
sabah sabah soda icilir mi beyler?
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yaaa beyler akıllı olun sacro gibi hisselerde dans etmek istiyorsunuz bir sacroyu eğer geçmişte tanıyorsanız ilkin uzun vade sonra ov yıllar geçti iyi para yaptı şimdi trade yapıyor ve kendi belirlediği hisselerle vede stoplara riayet ederek buna rağmen yaptığı işlemlerden en azından yüzde 30 da stop vardır ama totalde artıdadır vede en önemlisi şuan yese yese karda yer o da bunun canını yakmaz ayrıca grafiğe baktığında birçok şeyi görüyor sizde kendinizi geliştirin ama en önemlisi tekniği öğrenin neticesinde sacroda insan hata yapabilir ama hatasında erken dönüyor arkadaşın biri sen alıyorsun sonrada bize aldırıyorsun diyor arkadaşım sende bak grafiğe alma mesala sacro boğaza kadar karel dedi ben satarım dedim 4 saatlikte çift tepe ve de nu var dedim şimdi 640 lot fazla yapabilirim peki şimdi sacro yazmıyor sordunuzmu karel burda nerde alınabilir ful mu alınır kademelimi alınır işte bu cevapları verdiğinizde sizde sacro gibi olmasa bile alım satım yapabilirsiniz herkese hayırlı kazançlar
mesala tire ye gezmeye gidin sanki birşeyler bulcaksınız :))
Tire manzarası güzele benziyor
Lenovo A6020a46 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Kar
Dün gordum grafik atacaktim vaktim yoktu yola çıktım. %15 gibi bir direk dikti. Her zaman ele geçmiyor böyle fırsatlar
:D
Sacro Hocam bjk duruyormu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi