Satın satında 300 TL altına düşsün bizde düştüğünde alalım
Printable View
Satın satında 300 TL altına düşsün bizde düştüğünde alalım
KAP'ta YKB Yatırımın yer verdiği açıklama;
Kent Gıda Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sermayesinin 28.977.661 TL'den 220.000.000 TL'ye artırılması sebebiyle nakit karşılığı ihraç olunan 191.022.339 TL sermaye artırımında yeni pay alma haklarının kullanımı sonrası kalan ve 28.09.2020 – 29.09.2020 tarihlerinde Borsa İstanbul A.Ş. birincil piyasasında satışa sunulan 1.229 TL nominal değerli payların %5'inden fazlasını alan gerçek ve tüzel kişiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır. Kalan 0,912 lot altı tutar Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'ye virman yoluyla satılmıştır.
Satışa Sunulan Sermaye Piyasası Aracının %5'inden Fazlasını Alan Gerçek/Tüzel Kişiler
Adı veya Unvanı
TOLUN KUDALOĞLU
580
% 47,19
Kendi Nam ve Hesabına
CEM ERKAN
200
% 16,27
Kendi Nam ve Hesabına
OĞUZKAĞAN CAN
65
% 5,29
Kendi Nam ve Hesabına
MEHMET FATİH ARSLAN
63
% 5,13
Kendi Nam ve Hesabına
Beyler bi soru sorucam cevaplayan olurmu acaba..
Kent sermaye arttırımına gitti ve gerçekleşti..
Sermaye arttırım açıklaması yapıldığında hisse ne kadardı..
Sermaye arttırım başvuru tarihi nedir
Başvuru onay tarihi nedir
Kaç tl den sermaye arttırımına girmiştir..
Bu soruların cewabını verebilcek biri warmı acaba
Bu internet sitesi ile kent forumundaki sayfalarda; hazır bilgi isteyene ve kendi yatırımını araştırmakla sorumlu olduğu konularda bile gerçekten çok aydınlatıcı bilgi var.
Kentin KAP'ta yer alan son bildirimi aşağıdaki linkten ulaşılabilir.Saygılar YTD.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/878203
Dostum bravo
şu forumda tarafsızca bir yorum gördüm aslınada yorum bile değil doğru bir tespit gördüm..
sırf elinde hisse var diye çıkacak uçaçak diye gazlamayan tarafsiz bir TESPİT..
Bende senin bıraktığın yerden ekleme yapayım;
gecen sayfalarda yazdım ama anlatım dilim sade olmadığından anlaşılamadı yazdıklarım.
senin tespitini destekleyen tespitim kent son spk karıyla hiseeye yatırım yapan kişi ve kurumlardan çok al verci-kisacı larla bugun alan yarın satanlarla günlerini aşağı baskıyla tamamlamakta.
ez cümle ;kent yönetimi borsa kotundaki kararını vermeden tahtaya sahip çıkılacağını sanmıyorum ..
görüşlerim beni bağlar YTD
1 eylülden itibaren 26 iş gününde 16 kez dip gördü hisse. Bunun bir kısmında tahta bozdu, bir kısmında artıya geçti ama verdiği sınav bu. Geldiğimiz noktada ortaya çıkan sonuçlar şu ;
1-Hissede 300-330 bandı alım bölgesi olarak sekillendi
2- Bilançoya daha 1 aydan fazla zaman olduğunu düşünürsek eğer - ki öyle
haber akışı olmadan eski seviyesine gelmesi çok zor olacak (gelmez demiyorum)
3- Hisseyi alan balinalar çok kısa süre içerisinde ellerinden çıkarıyorlar. O nedenle tahtayı en az 3 gün yönetecek ciddi hacimli bir ağa ya ihtiyacımız var
4- Eskiler bir bir dokuluyor. Tahammül kalmadı artık tahtaya. Bugün Osmanlı'dan satılan 1700 lotun maliyeti 738 (bölünme öncesi) ( satanı biliyorum ama o ben degilim) —maliyetliler yavaş yavaş tükenecek bitecekler inşallah. (ben hariç)
5— Cezaların kalkması tahtada birşey değiştirmeyecek çünkü peşine pazar değişikliği belirsizliği var. Şirketten bir açıklama gelmezse ki gelmeyecek tahtanın işi çok zorbu noktada. O zamana kadar kesinlikle beklemeyi düşünmüyorum.
6- Birkaç gündür Vakıf'taki ağanın pozisyonu önümüzdeki 1 haftayı belirleyecek muhtemelen
7- Ben en kötü senaryonun yaşandığını ve 300 altının kesinlikle kalıcı olmayacağını dusunenlerdenim. Beyaz atlı prensimin 20000 lot kaldırarak ilgiyi tekrar tahtaya çekeceğine inancım tam :)
Eger bu olmazsa ki olmama ihtimali yüksek ya hisseyle nikah kiyilacak yada inceden uzayacak insanlar.
8- sasa geri dön.
Saygılar,
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=buraktuncaoglu;4820426]1 eylülden itibaren 26 iş gününde 16 kez dip gördü hisse. Bunun bir kısmında tahta bozdu, bir kısmında artıya geçti ama verdiği sınav bu. Geldiğimiz noktada ortaya çıkan sonuçlar şu ;
1-Hissede 300-330 bandı alım bölgesi olarak sekillendi
2- Bilançoya daha 1 aydan fazla zaman olduğunu düşünürsek eğer - ki öyle
haber akışı olmadan eski seviyesine gelmesi çok zor olacak (gelmez demiyorum)
3- Hisseyi alan balinalar çok kısa süre içerisinde ellerinden çıkarıyorlar. O nedenle tahtayı en az 3 gün yönetecek ciddi hacimli bir ağa ya ihtiyacımız var
4- Eskiler bir bir dokuluyor. Tahammül kalmadı artık tahtaya. Bugün Osmanlı'dan satılan 1700 lotun maliyeti 738 (bölünme öncesi) ( satanı biliyorum ama o ben degilim) —maliyetliler yavaş yavaş tükenecek bitecekler inşallah. (ben hariç)
5— Cezaların kalkması tahtada birşey değiştirmeyecek çünkü peşine pazar değişikliği belirsizliği var. Şirketten bir açıklama gelmezse ki gelmeyecek tahtanın işi çok zorbu noktada. O zamana kadar kesinlikle beklemeyi düşünmüyorum.
6- Birkaç gündür Vakıf'taki ağanın pozisyonu önümüzdeki 1 haftayı belirleyecek muhtemelen
7- Ben en kötü senaryonun yaşandığını ve 300 altının kesinlikle kalıcı olmayacağını dusunenlerdenim. Beyaz atlı prensimin 20000 lot kaldırarak ilgiyi tekrar tahtaya çekeceğine inancım tam :)
Eger bu olmazsa ki olmama ihtimali yüksek ya hisseyle nikah kiyilacak yada inceden uzayacak insanlar.
8- sasa geri dön.
Saygılar,
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app
Dostum inan senin tespitlerine tamamen katiliyorum ama 7 tanesine.
Fiyat iner cikar hersey olur .
Ama seninde dedigin gibi kent firmasi dahil hisse ye sahip cikan yok.
Olurmu peki..
Bence genel kurul olmadan ana ortak ne yapacagini kapla bildirmeden (bence son gune kadar bekleyecekler)
Hissede ayilar hakim olur. Gibi YTD
YTD:
Fiili dolaşımdaki Kent E lot sayısı 156 bin lottan 1 milyon 191 bin lota yükseldi. Piyasanın bunu hazmetmesi için zamana ve yeni beklentilere ihtiyaç var.
Karlı olmayan bir şirket Yıldız Pazarda olsa ne yazar. Öncelikle bence kar edip etmeyeceğidir.
3Ç2020 Kent Bilançosu 30.10.2020 tarihinde açıklanıyormuş.
Bol kazançlar dilerim.
KENT
12.05.2020 tarihinde yönetim kurulu kararı alındı.. (kent 279,40 TL)
15.05.2020 Karar Ticaret siciline tescil edildi.. (kent 371,80 TL)
20.05.2020 SPK'ya başvuru yapıldı.. (449,70 TL)
bu arada başvuruda bi revize yapıldı(tarihi KAP'ta vardır)
13.08.2020 SPK onay.. (sanırım 1500 lerdeydi)
24.08.2020 Rüçhan Pazarı başladı.. (2.321,90 TL)
Rüçhana esas 21.08.2020 tarihindeki KENT fiyat, 2.321,90 TL idi.
Buna göre pazartesi rüçhan pazarına başlangıç
* ANA HİSSE FİYATI 303,702 TL
* Rüçhan fiyatı 2018,198 TL
Allah razı olsun, KENT Gıda..
artık Yeni Kent'le birlikte, bilançolarımızı merakla bekliyoruz..
Akabinde önümüzdeki süreçte "kar dağıtım" (NAKİT veya BEDELSİZ) konusunda da gelişmeler bekliyoruz.
Zira bu konuda SPK sanırım ufaktan "niye kar dağıtmıyorsun" diye bi uyardı sanki.. Şirket açıklama yaptı. Bundan sonra tamam dedi. :)
KENT, SABRIN KARŞILIĞIDIR.
YTD..
Kent cikarken dahada cikacak diyen herkez ustad....:)
Ya o is oyle degil bakin isin kuralari degisti artik usatad la bu is olmaz
Kent b adamlar ilk gün
350 satmadilar
2 gun 240 dan hemde yapi kerdi satti.
Bu is sirket kararini verene kadar sizi uzer deedik..
Simdi bir adim uleri goturup diyorumki.
Gidisat hisenin fiatainin 200 altini isaret ediyor..
Eger oyle olursa anlayinki kottan cikma ihtimali güclendi...
Sahte ustadlara peygamber muamamelsi yapmamaniz.
Kendi aklinizi ve farkli fikerleride dikaate almani dilegiyle saygilar.
Ytd
Ekleme:
Insallah ben yanilirim ve ky para kaybetmez.
Ama ister saygi duyun yada duymayin nasilki hisse ucacak demek normal ise sireket ucuzlayacak demekte normal görülmeli.
Ama burda fiyat ucuzlayacak demek algiciya cikiyor.. (hata sikayet edin diyen bile cikti kufur eden de...)
Ama fiyat cikacak desek
Direk üstad oluyorsunuz..hele bide 2.3 tavan yaptiysa ..
Iyide o usdatadlar sifir maliyet de nedenler..magdem guveniyorlar hiseye dimi...
Kendinizi kandirmayin..
Her hisse iner cikar..
Ustaddin demesiyle olmaz bu isler.
Kent kendi hikayesini yeni baslatiyor...
en nefret ettiğim sey hisse düşerden hiç bi,r dayanagı olomayan topige fayda katmayan yazılarla işgal edilen laf kalabalıgı yapan veled-i zinalardır katmer 198 sayfaya bir yazım var o yazı senin gibi insanlara yöneliktir oku da feyz al! sayfaya olumlu katkı vermiyorsun olumsuz dai fikir vermiyorsun mabadından benım arkamdan atıp tutuyorsun elinde hissenin olmadıgına da eminim.
BEN GAZ VERECEK OLSAM TWİTERDA 10 K TAKİPÇİLİ HESABIMDAN GAZ VERİRİRİM İNVEST VERİŞRİRİM SIRF BURADA INSANLAR ZARAR GORMESIN DIYE COK KAR ETTIN DIYE BIYERLERIMI YIRTTIM DA SUNUDA SÖYLEYEYIM SEN ANCAK BU TOPİCDE HAV HAV HAV HAV HAV HAV HAV HAV HAV HAV HAV HAV HAV BAŞKADA Bİ BOK YAPMAZSIN
KÖPEKLER HAVLIYOR DİYE KURT KAÇMAZ!
YATIRIMCI ARKADASLARADA DİYECEĞİM ŞUDUR GÜZEL GÜNLER GÖRECEGİZ! AMA AZICIK ZAMAN...
NEDEN HALA KENTTEYİZ? BU SORUYU SORUN KENDINIZE
nOT: LİNKE TIKLADA YORUMU OKU!
https://www.hisse.net/topluluk/showt...34500&page=198
Bu forumda art niyetli ,algici insanlaradir sözüm ne kadar uğraşırsaniz uğraşın size hisse yok.burasi dingonun ahırı değil ytd
Maliyet sıfır diyen borsayı ya da şirketin iflas bayrağını çektiğini bilmiyor demektir. Duvar kağıdı olur öyle bir kağıt.
Ne kadar düşerse artık alttan alıyorum.
150 x 2 = 300 TL iki katı altına düştü.
Yarın taban yaptırsalarda tabandan alsam.
Sasa yarın tabana girdim bakalım gelecek mi?
Gelmezse taban fiyatı Yukarı çekeceğim.
Sasa yarın İçin vaktin olursa derinlik paylaşırmısın?
yazdıklarını ilgiyle okuyorum
cevap vermeyip gene salamışsın seviyesiz seviyesiz.
bi insan daha ne kadar alçalabilirse o kadar alçalıp tarih yazıyosun alçaklıkta.
(en az 100 forumdaşa küfür ve hakaret etmişsin korkutup kacırmışın bur dan şunu kamu oyuna sunarım gerçek hayatta kişilik bozukluğun olduğu ve normalde tanısalar selam bile verilmeyecek biri olduğun bariz ortada ..)
burda senın yazdığının doğru olamaycağını yada bakın buda ihtimal dahilinde diyen herkese küfür tehdit ve terbiyesiz seviyesiz uslubunla korkutup kaçırmaya meydanında sana kalmasını sağlıyosun.
senninle uğraşamam .
Daha doğrusu ben türküm ve müslümanım senin küfürlerini sana iade ediyorum senin seviyene inip cevap veremem.
gelelim kent e.
şöyle bir algı var bu site bu başlık kent güzelleme başlığımı aykırı fikir olamaz mı?
diyelim siz bir ky ve yatırımcısınız bu forumda bu başlığı okudunuz hep güzelleme var hiç karşı fikir yok mu istersiniz..
bırakın kararı okuyanlar versin kent te yatırım yapan saten benim yazdıklarımı okumaaya bilir benim derdim sizin fikrinizi değiştirmek değil ki umraumda bile değil..
ama burası özgür bir forum... siz ne kadar kent iyi diyipip algı yaparsanız bende kent kötü değil ama bakın bu ihtimallerde var demeyi ..kent şirketini araştıranlara bi muhalefet şerhi koymak için fikrimi söylemek için kimseden izin almaya gerek duymayacağım ..hata benim fikirlerimi piyasa diliyle açığa satış olarak saya bilirsiniz
ayrıca fikirlerim kendimi bağlar .ytd.
not: sasa aşıklarına bu yazdıklarım sizi ilgilendirmez..oyüz den siz sasa nın bol küfürlü derin tahlilerini okuyun
beni okumayın.. ben diğer muhalif lere yazdım yada farklı fikir duymak isteyenlere
ben kentin bu gidişle ayıların baskın çıkacağını ve acayıp ucuz alım fırsatı vereceğine inanıyorum o kadar.
yanılırsam ben kaybederim ..
sizinle bi davam yok ban laf yetiştirmeniz de gerek yok
Borsada bir trend vardır arkadaslar kasım ayındakı gklardan dolayı bedelsız mevsimidir aslında bu trend genelde karton konya ıle baslar agır dıger butun kagıtları ektıler, daha sonra nısan aylarıda ayı mevsım dıyebılrıız
elimde kagıtlarım duyuruyor. bütün şirketler gk için tarih gonderıyor kent yatırım ilişkileri müdürüne mail atabilir tarıh hakkında soru sorabılırsınız. herkee bol kazanclar
kent yönetimi neden sessiz.?
merkoyu takip edenler bilir patronu bir sitede yapılan haber üzerine hemen bir kap atıp hissedarlarına sahip cıktı .
kent hakkında yüzlerce haber yapıldı en ufak bir kap geldi mi öyle değil böyledir diye .
kent kurumsal ama tamamı devamı gibi bir karar önünde dururken ağırdan alıyor .acaba arlık sonuna kadar bir genel kurul olacak mı .ne karar çıkacak.
siz bunlara odaklanın hissenin fiyatını belirleyecek budur.
1-kent kap atacak mı? (bence atmayacak gidişata göre karar verecek.zamanı sonuna kadar kullanacak hisse için olumsuz )
2-kent kap atarsa karar ne olur;
seçenekler
a)işi görüşeceğiz der oyalar( bu tam kaos olur)
b)ortak alacağım der ( hisse değerine gelir)
c)%5 i yakalamak için kendine yol çizer( hisse değerine gelir)
d)poipe razı olur(bunuda ikiye ayırmalı nasıl razı olacaksa (d1)-sesiz kalıp razı olur sa sıkıntı olur (d2)kap atıp razı olursa ( hisse değerine gelir)
e)kap atıp kotan çıkacağım der
bu secenek tede önemli olan ne zaman karar vereceği eğer beilirsizliği uzatır aralığa bırakırsa (hisse için olumsuz)
hemen atarsa (hisse için olumsuz)
burda bir parantez açmalı;
yakın zamanda bedeli yapan ve bir taahüt name veren şirket yasal olarak kotan çıkmasına hak varmı?
evet dostlar küfürsüz aklımız yetiğince ileriye dönük tablo çizdik.
NOT:bu fikirler beni bağlar sadece bir varsayımdır ..aman aman ..YTD..
katılmanız önemli değil yazdıklarım hepten boş ada çıkabilir.sizin fikirlerinizide öğrenmek isterim.
saygılar
evet arkadaşlar dün itibariyle 17 taban gördü bugünle (18 olma ihtimali yüksek) kent yarısını bozdu ama sonucta boru değil 17 taban ve fiyat 600,40tl den 272 tl yi gördü tersten bakarsan yuzde yuz düştü düzden bakarsan yuzde 50 düştü.
şimdi matamatık yapalım yorumu bırakalım eğer bu siteyi okuyup ben hissenin arkasındayım diyenlere uymayıp 500-600 arsı hisseyi satsalar ve sell yapıp simdi ufak ufak toplasalar yüzde kaç para kazanmış olurlardı ve lot sayıları yüzde kaç artmış olurdu..
edemem o ki piyasa iki yönlü size 400 de ben satmadım diyenlere uyarsa anız para kaybetmiş tam 400 civarı ya arkadaşlar bu hissede kurallar değişti (bakın düşecek demiyorum yorum yok kuralları değişmesi sonucu hisse olumsuz bir fiyatlama ile karşılaşması muhtemel )diyenlere uymak şart değil saygı duysanız ne olurdu..
not: piyasa iki yönlüdür ancak elinde hisse bulunup satmaya fırsat bulamayanlar sabredin çıkacak der..
asıl algı piyasanın 2 yönlü olduğunu gizleme çalışmaktır..
ytd.ytd yazdıklarım beni bağlar
herkese bol kazanclar
saygılar
Göstergeler Kent'in bugün dibini gördüğünü söylüyor.
Şirkette üretimde yada beklentilerde sorun bozulma yok takaslar aynen duruyor 3k 5k lotla tahta yapılıyor. Sayın babacan konu üzerine kafa yoruyor ama cevapsız muallak sonuçlar çıkarıyor demagoji yapıyor. Burada eski olanların maliyetleri 100 tl altıdır hatta 50 tl altı bu yüzden herkesin yatırım anlayışı portföy yönü yada uyguladığı taktik değişken olabilir. Ben sabır tarafındayım yatırım planlarınıza uymayabilir. Ayrıca trade edebilmek çok zor ve hisse taban kitlemeyerek çıkış fırsatı tanıyor bu bile bende hisseyi topladıkları kanaati uyandırıyor. Saygılar.
dostum medeni şekilde cevabın için teşekürler
demogoji olarak algılaman beni üzdü ama olsun.
kafa yorduğum doğrudur.
cevapları tam veremediğimde doğrudur.
sati amaçımda bu monalog yapmayıp bulamadığım cevaplara belki katkı sağlayan çıkar diye yazdım.
amacım algı yapmak değil
kafamda böyle sorular var acaba doğrumu değilmi katkısı olan olurmu..
gel gelelim herkes senin gibi medeni değil.
herkes 100 tl maliyetlide değil.
dediğim gibi ban katılamaya bilirsiniz en fazla sacama desiniz.
küfür nedir yahu sırf senle aynı fikirde değil diye birine köpek imasında bulunmak nedir..
kötü söz sahibine aitdir..
burda doğru yanlış fikirlere cevap verilmeli her aykırı sese küfür kıyamet arkasına teneke bağlarsanız.
biride çıkar sizinle aynı dilde konuşur..
bence yanlış burda..
ytd bol kaznclar..
not: dostum şirketin 600 den 200 lü
rakamlara gelmesini nasıl açıklarsın
Tahtaya çok yeni yatırımcı girdi bu rahatsız etti borsa bu tarz spekülatif işler ile yürür. Biz aradan ancak sabır ile ama neye sabrettiğini bilerek sıyrılırız. Dikkat ederseniz artık 1.191.005 lot var 50k 100k lot arası satışlar olsa yada takaslarda bozulma olsa fiyat dengesizliğine hak veririm ancak bence bu silkeleme operasyonu çünkü satış fırsatı veriyor. Hayırlısı olsun .
Bugün 21.400 lot işlem olmuş bence hacimsiz düşüş desek yeri dönüşe yakın ama nerden döner?
Kentte grafik işlemez kısaca bir tahmin yürütmek gerekirse 240 dönüşyeri olmayı veya güzel bir kap haberi ile çıkış fişeklenebilir
KENT..
dünya devi bir gruba dahil marka..
bu ortamda, bedelliler BIST te pozitif ayrıştıysa, tamamen KENT GIDA'nın tutarlı, yatırımcısını mağdur etmeyen örnekliğiyle olmuştur. Ki dolu dolu bir şirket, yeni finansallarla beraber 2021 hareketine doğru yol alırız inşallah..
alan alır satan satar tutan tutar.. YTD
BİLGİ; (12:45 itibariyle)
Alış emirleri toplamı 3.570 adet ort 265,65 TL fiyat
Satış emirleri toplamı 9.396 adet ort 300,69 TL fiyat
Gerçekleşen işlem 23.938 adet ort 274,137L fiyat
Sn. Nana, artık YENİ KENT var(senin tabirinle).
Bundan sonra Yeni Kent daha da büyüyecek yeni üretim üssü, ihracat rakamları ve bilançoları ile inşallah.
Kent eski yatırımcılarını sabır taşı yaptı ama çok uzun zaman sonra hakkını da verdi. Allah razı olsun diyoruz, mahcup etmedi, bundan sonra da etmeyecek buna inanıyoruz.
Hey gidi koca Yeni KENT...
Kot belirsizliği çok yatırımcının kafasını karıştırıyor.
Geçen gün sorduğum kot sorusu maalesef cevapsız kaldı.https://www.hisse.net/topluluk/showt...t=195&page=494 olabilirliği varsa yolculuğa çıkmadan ky'yi kaçırmak isteyeceklerdir.
ikinciside; hisse arzını %5'e çıkarmayı tercih etmiş olabilir.(düşük ihtimal)
Lot sayısını 10 katına çıkaracağı düşünülürse. Düşük fiyattan girmek isteyebilir. (Geçen hafta rüçhandan kalanlar, hisse 300'lerdeyken 240'dan alıcı buldu)
Ya da bazı arkadaşların dediği gibi f/k yüksek hisse değerine gidiyor.
Satış yemezse baskı olmazsa yön Yukarı gözüküyor.
Yok 17 taban yemiş vs diyenler varya bir hisse sürekli tavan ya da taban gitmez bir yerden döner.
Önemli olan dip fiyatı bulabilmek yakalayabilmek.
Kent ile yükselişte olan burva yükselişinin yarısına düştü tek fiyat işlem yasağı 3 ay sürecek olması vs 50-60 TL bantında işlemler gerçekleşiyor. Yerini sağlamlaştırdı.
Kent 3-4 haftadır düştü taban vs yaptı. Artık bir kaç tavan vakti geldi.
Ben alım yönündeyim. Bakalım ne olacak.
Ne 17 tabanı? panik olmayın relax olun içimizde yukardan alan oldugunu sanmıyorum hepinizden sadece kent yatırım beyhan beye gk tarıhı ıle alakalı mesaj atmanızı ıstiyorum.
ayrıca şikayetlerinizide bu arkadaşa atabılırsınız gayet açıklayıcı bılgıler vermektedir. topice eskısı kadar gırmeyecem sanmayın ki kaçıyorum boş beleş insanlara hak ettikleri uslupla cevap vereceğim herkese bol kazançlar
Beyhan.Armagan@mdlz.com
finans yatırım..278-280 deki satışların *1.071* adetini aldı.. )) 14:12:55
muhtelif kurumalarca..
603 lot daha alındı 280 e kadar..
şuna ne dersin:17 eylul spk karından sonra seninde dediğin gibi 1,191,005 lotun 319,212 tanesi satılmış başka müşteriler almış ya ni söylendiği gibi 3 beş bin lotl a gelinmedi buraya
satanlar ilk beş :
garanti :51,519
ziraat :38,042
iş:33,921
ak:32,712
yapı kerdi:28,453
alanlar ilk beş:
vakıf 41,312
garanti:38,390
ak 34,797
ziraat :30,788
iş: 30,756
net de ise 46,719 hisse fark oldu
vurgulamak istediğim yaklaşık bir milyon yuz lotun 300 bini 300-600 fiyat aralığında başka müşterilere geçti.
senin tabirinle yeni gelen müşteriler 319 bin adet 300-600 arsında fiyatla mallandılar..
bu verilerri kontrol edebilirsin..
bu yeni gelen müşteriler re mallanmasına keriz silkeleme diye bilir miyiz ..?
yoksa birileri mal mı boşaltıyor sence ?
fikrini alamak isterim .
saygılar
BİLGİ; (14:30itibariyle)
Alış emirleri toplamı 3.441 adet ort 266,47 TL fiyat
Satış emirleri toplamı 7.443 adet ort 308,71 TL fiyat
Gerçekleşen işlem 30.194 adet ort 274,99 TL fiyat
ALIŞLAR ARTIYOR