Gönderim Tarihi
03.01.2018 09:33:07
Bildirim Tipi
ÖDA
Printable View
Gönderim Tarihi
03.01.2018 09:33:07
Bildirim Tipi
ÖDA
bu haber benim stopum oldu. hissede kalan arkadaşlara bol kazançlar. YTD.
Artık Taktik maktik yok bam bam bam....
https://www.youtube.com/watch?v=u2GJQO4twao
Eveet.. ne diyorduk en son..
Dün akşam.. :oleyo:
Stopumuz 2.03 hedefimiz 2.40 diyoduk😉
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
=) en azindan hedef tutmus stoploss kullanmadigim burdan belli oluyor, ustad artik bu saatten sonra s.L dusunmek bile istemiyorm yurusun gitsin artik neler kacirdm !!!! Vallahi gereli 2.07den sattim buna döndüm dedim bu daha cabuk hareket eder !!! Bu mendebur 1.60lari gosterdi yani anliycagin her kazandigim parayi buna gomdum 2.50 civari malyetle bekliyorm yani senin 2.40ta kurtarmio beni=)
Para piyasaları en kolay, ..... çabuk kazanayım, çok kazanayım hırsı olanları avlar.. ( Av olacaksanız da.. azıcık uğraştırın avcıyı bari..kolay lokma olmayın..:he: )
Var ise böyle hırslarınız.. kurtulun onlardan.. Kurtulduğunuz zaman, göreceksiniz ki.. gerçekten kazanıyorsunuz.. :)
Aynen oyle sn.delikan ben sabirsizliktan gerel ornegini verdim beklentili kagitti yok bu daha hizli gider yok su daha cabuk hareket eder diye diye neyse burdaki herkesten daha amatorum belli =( saygilar
Bu hisseyi yükseltmenin yolunu buldum.. :he:
Ramazan.. Ramazan lazım bize.. :oleyo:
Bulun onu. :kahkah:
http://www.hisse.net/topluluk/entry.php?b=147
[emoji112] burdayim iste uzakta aramayin, verin 100.000' inimi bugun satarim haftaya 5ten satarsiniz mipazinizi💪😃
2.13-2.14 ün önemi düşen trendi kırması falan mı ondan mı 2.12 yi geçemiyor?
Ramazan nedir yada kimdir?
Bizde kirif var ramazan yok
Bana da benziyormuş Ramazan 😀😀😀
Bide bu meymenetsizi A grubuna almışlar hangi akla hizmet çözemedim!!! Neyse Diğer kağıtların uçuşunu izlemekte zevkli !!!
O üçgeni kırmak lazım
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kıracak gibi niyetleniyor ama...
Nereye kiriyor hey yavrum hey !!!
Alıntı:
Originally Posted by DeliKAN
elçilik görevini bna vermiş
Hadi artik
Sn DeliKAN üzüldüm erken veda bu olmadı
Haci daha yenisin bismillah ne hadi artigi =) once biraz sabir sonra sabir bitince küfür sonra bakalim neler olacak =))
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...049d7636a4.jpg
Vay be ne gunlerdi neden sece sece bunu secmisim bide gereli bozdurup almak vay anasini be =)
Kafanizi sisirmek gibi olmasin hatirlarsiniz mipaz cikarken tam satacaktim polis elimde telefon gormustu araba kullanirken ve satamamistim bide cezayi yemistim !!!!! Bugunku muhabbetide soyliyimde allaha sukredin oturun, aracimi satacam ogrenci bi kiza kiz amerikadan donunce satacaktim christmass tatilinden, bugun gordum kiz gelmis icimden dedimki araci hiraz daha temizkiyim neyse benim hatun dedi ev icin boya malzemeleri lamba falan almaya gidelim neyse aldik benim arabayla donuste virajda agir bi malzeme boyanin usune devrilmis bagaj fulll boya heryer ve bu cikmayan boya nedir adi bilmiyorm simdi bana diyin bendeki nedir bu sans? Degil kiz yarisinia satsamda almaz suresim bile gelmio m.k arabasini=( yani ben bu kagidi satmadan bu kagit cikmaz sevgiler
[emoji102] [emoji102] [emoji23] [emoji23] [emoji317] [emoji317]
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eveet başka hisselerde yaptığım geziler sonrasında çapayı buraya attım arkadaşlar... Bugün itibariyle sizlerleyim.Kısa vadede kalkar inşallah..... Herkese hayırlı kazançlar diliyorum. Sevgiler.
sayın cahilindibi aramıza hoşgeldin aylardır inadına burdayız inşallah uğur getirirsin vurgun yemiş mehlesine sansınız açık olsun paranın belini kırmak kırmak için aylar önce geldik ama spek bizim belimizi kırdı kırık bellekambur mambur direniyoruz sonumuz hayırlı olsun inşalllah dostlar bu arada hepimizin sansı açık olsun ytd:rtfm:
Eyvallah sn isgzr
Sent from my SM-N920C using Android mobile app
Hoşgeldiniz
Üç mipaz artik
Uğurlu mu geldim ne :) ....
Pasta varmı
KAP: [MIPAZ ] MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/650605 Payların Borsada İşlem Gören Niteliğe DönüştürülmesiÖzet Bilgi DÖNÜŞÜM
İlgili Şirketler MIPAZ
Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.
Borsa Kodu Sıra No Satışa Konu Pay Ünvanı Grubu Yatırımcının Adı-Soyadı Ünvanı Nominal Tutar (TL)* Tsp İşlemi ** Satış Kısıtı **
MIPAZ 1 MILPA TICARI VE SINAI ÜRÜNLER PAZARLAMA SANAYI VE TICARET A.S. E DOGAN SIRKETLER GRUBU HOLDING A S 12.092.032,860
(*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarında binlik ayracı olarak nokta (.), küsürat ayracı olarak ise virgül (,) kullanılmaktadır.
(**) İlgili veriler üye bildirimi doğrultusunda yayınlanmaktadır. Borsa tarafından satış işleminin Toptan Alış Satış İşlemi olarak (TAS) yapılacağı duyurulduktan sonra TAS işlem tarihinde paylar borsada işlem gören tipe dönüştürülecek olup, aksi taktirde dönüşüm işlemi