Papile bir bulaştilar, iflahı kesildi şirketin..
Ama yazilim parlak sektördür... Eninde sonunda papil öncesi günlerine dönecektir.
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Papile bir bulaştilar, iflahı kesildi şirketin..
Ama yazilim parlak sektördür... Eninde sonunda papil öncesi günlerine dönecektir.
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kront tavan, kar bunun onda bir nerdeyse, f/k ve pd/dd olarak da bunula kıyaslanmayacak kadar kötü
%75 halka açık şirket, kimse bakmıyor mu acaba.
Yazılım ihracatında hedef 5 yılda 15 milyar dolar
hizmet ihracatçıları birliği (hib) yönetim kurulu üyesi ve yazılım bilişim komitesi başkanı ilhan bağören, ticaret bakanlığının sektörün gelişmesi için gerekli adımları attığını belirterek, "hazırlanan teşviklerle sektör olarak 5 yılda 15 milyar dolar ihracat hedefliyoruz." ifadesini kullandı.
Hib açıklamasına göre, türkiye ekonomisinin sürdürülebilir büyümesinin lokomotifi olan hizmetler sektöründe ihracatın artması ve sektörlerin gelişmesi amacıyla çalışan birlik, bünyesindeki 10 alt sektörün ihracat potansiyelini ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Hib'in yaptığı strateji toplantıları sonrası belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda ticaret bakanlığının hazırlamış olduğu "ticaret bakanlığı bilişim sektörü destekleri tanıtım toplantısı"nda bir araya gelen sektör temsilcileri destekler hakkında bilgi aldı.
Açıklamada toplantıdaki konuşmasına yer verilen hib yönetim kurulu üyesi ve yazılım bilişim komitesi başkanı ilhan bağören, ihracat rakamlarının geçen yıl yüzde 21 artışla 2,5 milyar dolara ulaştığını ancak sektörün potansiyelinin bunun çok daha üzerinde olduğunu belirterek, "ticaret bakanlığı, sektörün gelişmesi için gerekli adımları atıyor. Hazırlanan teşviklerle sektör olarak 5 yılda 15 milyar dolar ihracat hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.
Ticaret bakanlığı uluslararası hizmet ticareti genel müdürlüğü genel müdür yardımcısı çiğdem şamiloğlu erkoç da sektörün hem birçok farklı sektöre katma değer sağladığını hem de başlı başına döviz kazandırıcı niteliğe sahip olduğunu vurgulayarak, sektöre yapılan desteklerin karşılığını hızlıca geri alabildiklerini kaydetti.
- "sektör stratejik konumunda yer alıyor"
ticaret bakanlığı bilişim, yazılım ve dijital ve iletişim hizmetleri ihracatı daire başkanı hürol karlı ise farklı sektörlerle iş birliği hedeflediklerini aktararak, "dizi ve filmlerde ürün yerleştirme, yerli malı kullanımı gibi desteklerle sektörler arası iş birliğini artırmak, istihdama yönelik desteklerle de gençlerimizin ülkemizde istihdam edilmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
Hib genel sekreter yardımcısı abdullah keskin de şunları kaydetti:
"hib yazılım bilişim komitesi'nin yaptığı çalışmaların bakanlığın da destekleriyle en üst merci olan cumhurbaşkanlığı tarafından kabul edilmiş olması bizler için çok sevindirici. Birçok teknoloji şirketinin büyük sıçramalar yaptığı bu dönemde ülkemizde de ortaya çıkan girişimlerin aldığı yatırımlar motivasyonumuzu daha fazla artırdı. Sektör, sadece bahsedilen büyüklüğü ile değil, ekonomide yarattığı zincirleme etki ile de stratejik bir konumunda yer alıyor."
kaynak : Anadolu ajansı
Vermiş olduğu 0 0000000001 temettunun sindirmesi kolay değil tabi..
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1037303
Papil hisse geri alım kararı almış, temel olarak Kafein'den çok pahalı olmasına rağmen mevcut fiyat performansımızı yansıtmıyor derler.
Kafein şu anki Papil f/k ve pd/dd değerine gelsin yeter.
Kfein f/k 9.9 pd/dd 1.9
Papil f/k 20.2 pd/dd 3.9
Kar olarak da Kfein çok önde.
Bir kıpraşma var gibi, 20 üstüne atsa keşke.
20 üstü kapatmış bugün, hayırlısı bakalım.
Hissede kimse kalmadı mı acaba.
kafein hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum
Tavanmı geliyor be zuhahaha
En sevdiğim sayfalar
Sakin olacak kimse yazmıyorsa gidecektir mutlaka
Uzun zamandır yazan çizen yok, ky'nın çoğu döküldü meydan bizim gibi çaylaklara kaldı sanırım....
2021 şubat ayında 35 i görmüş o zamandan bu zamana geldiği yer ortada. Ne hisseler bu zaman zarfında 5-10 katı yaptı.
Grafik gözüme olumu gözükünce 24 ten girdim. 25.50 yarısını sattım. 27 den diğer yarısını da satacağım. Kısa vadeli girip 3-5 kazanıp çıkıyorum. Bu şirkete çok bile.
Kasadaki parayı dövizde değerlendirmek yerine borsada hisse alan bir bakış açısı ?=?
KAP: PAPIL [KFEIN ] PAPİLON SAVUNMA TEKNOLOJİ VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1074511
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...841571b2ce4a86
Özel Durum Açıklaması (Genel) 2022-10-26
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama Şirket Yönetim Kurulu'nun 26.10.2022 tarih ve 2022/19 sayılı kararı ile;
1- Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifasını bildiren Kafein Yazılım Hizmetleri A.Ş.'nin (Temsilci: Sayın Ali Cem Kalyoncu) istifasının kabulüne,
2- Kafein Yazılım Hizmetleri A.Ş.'nin (Temsilci: Sayın Ali Cem Kalyoncu) istifası ile boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine T.T.K'nın 363. maddesi gereğince yapılacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Kamil Yılmaz'ın seçilmesine,
3- İşbu kararın tescil ve ilan ettirilmesine,
oy birliği ile karar verilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Şaşırdım mı ? Tabi ki hayır.
bu da ucuz kalmışlardan..
https://i.resm.im/tyJAOph.png
En kötü performans dalında oscar adayı. Tam bana göre
Tahtacı çok çok büyük o. Çocuğ . Ky nin vay haline . Kimse kalmamış forumda belli ki kimse bilgi sahibi değil gelenler kurban olmuş. Taş olsa çatlatır. 1400 endeks dolar 7 hisse fiyatı 35. Endeks 5400 dolar 18,7 hisse fiyatı 32 bile değil. Millet aya bu yaya. Hala göt kıvırıyor cep to cep . Spek hisseleri seçimden sonra kimseye satamaz seçim en geç mayıs olduğuna göre 3-4 ay içinde bir şey olmalı. Bakalım neler olacak.
Evet evet çok çok büyük en iyisi
Performansı en kötü hisse 4 kat artarken bu 2 yıl önceki TL zirvesini hala kırıp atamadı.. Çanağı katlamadan önce tekrar yerimizi alalım.
Güzel bir gösteri var dediler..Biletleri de ucuz yapmışlar.Bizde kaçırmayalım dedik.Yerimizi aldık bakalım hayırlısı..
3.ceyrek bilancosunu beğenmiştim.4.ceyrek yazılımlarin en iyi çeyreği olur genelde.Hisse ucmamis kacmamis.Teknik potansiyeli yüksek.Borcu yok.Faliyet raporunda devam eden güzel işleri var.
Olumsuz olarak da halka açıklığı çok yüksek %74
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f4ff1ccff8.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b2a2c54076.jpg
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Ortak halka açıklığı seveyim zaten toou temelli 15 milyon lot var mevcutta yeni halka arz olsa tavan tavan uçurtma olurdu . Nasipten öteye köy yok bilançoyu görelim
Kfein 4s elmas formasyonu ve kırılımın yönünü belirleyeceği önemli seviyeler..https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6af003a570.jpg
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Formasyonun güncel görünümü..
Endeksi asagi basarlarken önce formasyonu asagi yönlü kırar gibi gösterip bugün elmas formasyonu yukarı yönlü geçilmiş oldu..
32.8x destek takipli yolu açık olsun..https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1f58c72999.jpg
Dostlar son çeyrek bilanço hakkında bi yorumu olan?
Papil satışı ve Papil kapanışı ile 25-26 milyonluk bir yatırım faaliyet karı gelecek
EFK ne gelebilir
bir miktar attım bugün heybeye...
Güzel göründü, temeli sağlam fiyat uçuk değil formasyon güzel
En kötü performans, en düşük piyasa değerine sahip yazılım firması şuan halka arz olsa en az 1 hafta tavan giderdi. Hale bak sürünmeye doymayan bir spek var. yazılım bu kadar ön plana çıkmış bir sektör iken bu fiyat bu enflasyonda inanılmaz. Bir gün mutlaka değerini gösterecek bakalım ne olacak?
Söylediklerimin arkasındayım üç kuruşla bekliyorum sen düşün. Şu enflasyon ortamında sermayen hiç oluyor.
E ne oldu hissenin içinden geçtin çok kazandın mı ?
Devam et çok kazanacaksın.
Dolar 8 tl kfein 30 . Dolar 19 kfein :23. Bist 800 kfein 25 bist 5000 kfein 23 haftaya 20. Bir soygun yok mu bu işte. Firma kar ediyor, arttırıyor. Hisse performansı bistte sonuncu. Daha kötüsü yok. Hırsız var.
Takasın yuzde 70 küçük yatırımcıya dağılmış, millet nerde burda kimse yok, normalde buranın ağlama duvarı olması lazım. Twiteerda 3 kişi sabit ağlıyor demekki bu takasta bir terslik var.
Data scope, Data Tuch ekmek yedirir mi? Millet uyanın
Bugün genel kurul var , ortaklar bir sinerji yaratın batırın gitsin firmayı
Son 4 Çeyrek Satışlar
2022/3 =5,15 Mil.$
2022/6 =5,2 Mil $
2022/9 =6,4 Mil $
2022/12=7,6 Mil $
Kar Marjı Yazılımlar içinde en çok kırpılan olmasına rağmen %22-15 bandında.Bedava..Bu bilgileri hiperenflasyonda oyalanan hakim hisse sahiplerinin başını dahada bela sokmak için verdim.Çalıdibinde edebiyle duruyoruz ama..Edepsizliğınde bir sınırı var.Kimse elindeki hisseyi vermez.Taktiğini değiştirmesi temennisi ile.Herkese sevgiler.
Bu firma geri alım açıklamadı mı? İnsan biraz destek atar patron!
Bir diğer operasyon tahtası . Bu şirkette olanlar için 1 kişi bile ceza almadı ise bu borsanın suyu çoktan çıkmış demektir
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.