bence satıcılar yukarılara gelmeye başladı alışlarınıza dikkat edin kafanıza yersiniz malı ?
Printable View
bence satıcılar yukarılara gelmeye başladı alışlarınıza dikkat edin kafanıza yersiniz malı ?
Cektim
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açıklama gelirse genel kurula kadar güzel fiyatlama olur
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beni nasıl vereyim kardeşim
Yukarı gidemeyen hisse, aşağıya düşmeye mahkumdur. Bunu unutmayın...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Takozcu bitmiyor 14 b 34 b
Kim vericek kolaymi vermek
Hissemi kaldı vermeye alislar dolu versinler
3.08 3.10 satışları seans sonuna doğru kaldırabilir.
Bundan sonra satışlar azalır. Uyargil in dediği gibi zaman daralıyor[emoji29]
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Katılıyorum sana
O değilde şu yasak gelince 2 kez taban gördük hissede ; bir tavan çektiremedim içimde ukde kaldı zararınada olsa bir tavan çektirmek istiyorum bakalım bizim spek i...nelik yapmazsa asla ytd dir
Buralardan toplayamazsa yukarı çeker geç bile kaldı buralardan mal gelmez en az 4 yapsa belki biraz gelir ytdt
Tabana kadar 114 b lot var
Tavana
Drc tavan yapacağın gün haber et destek olalım sana ,
özellikle tahtada satışı olanlar siler veya ilave alabilecekler alım yaparak sana destek olur.
Ayrıca 3,40-3,50 bandı geçilirse artıkdikkat çeker ve sürekli 3,20 den dönecek ümitleri kırılır.
Tahta vere vere aşağıya gidiyor. Köprüden önce son çıkış ...2 80 den alırım malınızı
Sent from my iPhone using Tapatalk
20 sen 20 ben destek verelim ozaman
1998-1999 seneleriydi Vestel 145-170 liradan işlem görüyordu,
Emirlerin Aracı kurum dan yazılı kağıtla verildiği dönemlerde..
Nereye geldi tekrar nerelere gitti..
Her hissenin belirli zamanı var ,beklemeyi ,karda oturmayı ,yeri geldiğinde vedalaşmasını bilmek lazım...
Köprüden önce son çıkış diyorsunuz. Siz niye talipsiniz o zaman ? Mantıken hiç almamanız gerekmez mi ? Bir arkadaşımız devamlı olarak yorumlarına bir dipnot ekliyordu. Şöyle ki ''en büyük aptallık karşısındakini aptal yerine koymaktır'' gibi bir şeydi galiba. Biz de çok aptalız ya !!!
Evet haklısın
Su hal ve şartlarda bile kâğıtta teknik çalışıyor hayret. Düşen 3.08 den geçiyor. Orayı kiramadi, kirdirmadilar. Hissede bir de tobo görünümü var, izleyelim bakalım nolcek:) Ytd.
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Das dusebulur ayu çıka bulur
Daş gibi sağlam tahta
Size helal olsun diyorum. Unutmayın Spek de umudunu buraya bağlamış ekmek yemek istiyor. Sanırım bu spek ve grubu İzmit'tedir. Zamanında yüklendiler ve 6 yıldır onlar da ekmek için bekliyorlar. Ancak ve ancak çok dikkat edilmesi gereken bir nokta var. 6 yılda kağıdın 4.10 dan 0.70 lere kadar düşmesinin en büyük müsebbibi eski sahipleridir. Beceriksizlikleri ve aç gözlülükleri yüzünden kağıt yerlerde süründü. Ve şu anda ellerinde hatırı sayılır miktarda kağıt var. Eğer isterlerse kağıdı tekrar 0.70 lere kadar basarlar. Ama hayır eğer onlar böyle uslu duruyorsa vardır bir bildikleri diyorum. Burada ERCİYAS grubuna da bir sitemim var. Kardeşim niye böyle bir pürüz bıraktınız geriye ? Paranız mı yoktu geri kalan hisseleri almaya ? Yoksa işin içinde iş mi var bizim bilmediğimiz ? Bu yorumum asla bir AL-SAT tavsiyesi değildir.
Şu an gidecek gibi durmuyor, umarım ben yanılırım.
Ya şu hisse 3.10 kapatsa çok iyi olacak!
Bu kağıdın kaç kapattığının hiç bir anlamı yok.