800 milyon borcu nerden gördün ben bakıyorum göremiyorum, bilançoda mi
Printable View
Bak sana yardimci olayım, toplamda yükümlülüğü 781 milyon ancak gelir 1,164 milyar, ozsermayesi dolayısı ile 383 milyon olur, yani borcu ödeyince şirketin ozsermayesi 383 milyon ,büyük güzel bir rakam , anlatabildim mi, sorun sadece patronları aç gözlü, kimseye kazandırmak istemez insanlar o kadar,sende yazmışsın zaten bunu. Hisseyi diğer gıdalar a göre dusubursek 20 nin uzerinde olmalıydı, ayrıca bedelli olacağına hiç ihtimal vermiyorum, yakında ortaklık açıklarlar ,bunun arayışında lar zaten, çok az miktar tutuyorum elimde girmem yüklü sshiplerinden dolayı, yüklü olan ssbrederse belki kazanır.
Kaç merko eder rakamlara bakınca,okumuş abiler?...Borsa ederleri nerdeyse aynı,hikaye,sahibin borsa sevgisi,şirket bu rakamdan ucuza mı satılacak ortaklık sermaye için mi yoksa stratejik mi ihtiyaç bir yorumlarmısınız ltf tşkler...
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa sabırsızların, sabırlılara para aktardığı mekanizmadır. bakalım ne kadar sabredebileceğiz..
Dostum geçen yıl Mayıs'ta girdim ve zorla maliyete tekrar gelince sattım, şimdi elimde 10 bin lot var sadece maliyet 9,20 lerde , patronları tanıyorum kimse kazandırmaz kolay kolay ,tekrar alım için 8,50 civarı iyi bence, oda bir kısmı ile, ben im yazdıklarımi okusan iyice anlardın , neyse biraz ızdırap çekince anlarsın
Bu cem okullu ya birilerinin ahiyla geberecek yada kafasına bir ...skck cok bunalttı hadi hayırlısı.
Kör şeytan diyor evini ocagini bas a.k. mübtezeli kendini ne zannediyorsun birçok hissede at koşturuyon kendi hissene sahip çık.
Bu piiiiiç kendini vurduracak bu gidişle twter da birisi yazmis mahkemeye delil olsun bunu vuracam diye. insallah Allahın eceli ile geberir birinin basini belaya sokmadan bunu koruyan hangi kurum varsa gelmişini geçmişini skm bu gibi insanları ibret için sallandiracaksin bak bir daha yapiyomu
Artık bir hareket yapması gerekiyor...
7,50 den biraz alırım sonra 7 sonra 650 den okullu bu orayada indirmezse bende hiç birşey bilmiyorum, ben sabırla oralarda bekler alırım, ,yazık elinde bisiru 11 liralardan hisse taşıyanlar var, geçmişte uyardım yaklasmayin dedim dinlemedi kimse, şimdi agliyirlardir, bu okullu böyle bir mshlukat işte
*TUKAS 4. Çeyrek Net Dönem Karı 127,897,705 TL
Sanki tavan oluyor gibi hareket sergiledi. YBK alış ağırlıklı görünüyor.
6.5-7 tl...
Oraya gelirse gomulurum hisseyi uyutuyorlar yemez gelirse guzel ekmek yeriz
Bu gidişle tukaş yatırımcı bulamayacak, Türkiyede birçok yatırımcı bitcoin ve alt coinlere yönelmiş durumda
Tukas urunlerini beğenmeyip geri iade yaptim markete iadeler itina ile tukaş tarafından karşılanır umarım.
Bundan sonra damak zevkime uymayan tüm Tukaş ürünlerini iade yapacağım.
Bu hisse hala 8 lerdemi 7 liraya gelmedi mi, bir tuhaflik var, gelmesi gerekirdi çoktan
Kına lazım mı
Ramazan başlasın siz zor bulursunuz bu fiyatları...
Tukaş bizleri batırıyor ve zarar etmemize sebep oluyor, bukadar olumlu gelismeleri fiyatlamiyor aksine aşağı basıyor. Bizler elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz. aslında ben istesem bu Şirketi batirabilirim veya cok büyük zararlar verebilirim ama bizde Allah korkusu var. Kan var kansızlık yok.
C. O buraları okuyor ya da okutuyorsun her gün yüzlerce insandan anana avradına bacına küfür yiyiyorsun bunları kaldırıyorsan sorun yok
Cem in karısı başkası ile yatsa emin ol bunu öğrense bile tepki vermez , derki kadını mutlu ediyorsa sorun yok der, onnlsrda okusada namus yok ,haya yok, gurur yok emin ol, ben şirketlerinden çalışan birini biliyorum iyi bir yerde ve karısının zaten böyle bir ilişkisinin olduğunu ve. Adamın bundan dolayı hiç mi hiç bir rahatsızlığı olmadığını söylemişti, sallıyorum sanma bu gerçek
Bu cem okullu kardesler nerede oturur adresleri nedir.hangi mekanlara giderler bilen varsa yazsın mutlaka birgun karşılarına cikacam ama o gun iş işten geçmiş olacak
Döviz borcu olan şirketlere tahmini kur farkı tutarı:
31.12.2020
Dolar : 7.3405 TL
Euro : 9.0079 TL
31.03.2021
Dolar : 8.3258 TL ( Kur 0,9853 TL artmış)
Euro : 9.7688 TL ( Kur 0,7609 TL artmış)
Döviz borcuna göre üç aylık bilançoya yansıyacak kur farkı ?
Daha önce demiştimki bu kansizlar yuzunden millet borsadan çekiliyor coin aliyor.aylar yıllar beklemesine gerek kalmıyor. Soygun yapan olumlu kap haberi atip hisseyi yerle bir eden okullu şimdi mutludur sanirim. Bu gidisle kendi çalıp kendi oynayacak. Şunun farkına vardım son düşüş devlet eliyle yapıldı ve birçok yatırımcı kaçtı.bugunku cuma hutbesinde bile konu olmuş coin olayi devlet farkına vardi ama gec oldu birde devlet ve din işleri neden borsa şirketleri hakkinda yatırımcıyı duduklemeyin ,soymayin dolandırmayin diye bir hutbe bir vaaz vermiyor.neden spk devlet kurumları bu cem okulluya dokunmuyor devlet adil olmazsa milletten adil davranmasini beklemeyin. Turkiyede adalet zengine ayri fakire ayri mantığı ile işliyorsa bilinki buna sebep kim varsa firavunun askeridir. Kendi kıyametimizi kendi ellerimizle hazırlıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin.
Yabancı / yerli ortak görüşmelerinden var mı bir haber ?
200 milyon USD lik salça ketçap mayonez ve türev sos ihracatı yaptı Ülkemiz 2021 de . Salcanin neredeyse yarısını ırak'a satmış ülkemiz. Almanya ve Japonya ihracatımız 3 kat artmış
Bunu keşfeden bı gıda devi elbet ülkemize yanaşır . Nasıl tavuk firmalarimizi satın aldilarsa, diğer sektörlerde de alımlar bu sene olur.
8 Nisan da toplantı var şirket genel kurulunda.
Sürpriz bir gelişme olasılığı var mı?
Niğde de fabrika kurma kararı tamamen stratejik. Nakliye giderlerinde azalma meydana gelir. İç pazara çalışır bor fabrikası. Limana yakın fabrikalar ihracata odaklanır. Almanya Hollanda pazarından içeri adım atarak ab kapısından içeri girdik aslında.
Irak en büyük pazar. Dubai fuarı ile tüm Ortadoğu'nun pazarı hedeflendi geçtiğimiz yıl. ABD fuarı ile Amerika kıtası hedeflenmekte. Afrika kitasına Libya dan giriş yapmaları muhtemel. Cezayir Fas Tunus cepte olur o vakit . Türkiye'nin Afrika politikası bir süre sonra o pazarı bize getirecek.
Kuru brix madde yollanip , orada kurulacak kutulama şişeleme ile nakliye bedelinden büyük kar yazılabilir uzak ülkelerde . Salça ana maddemiz. Organik tarım için arazi kiralasa yada üretim yaptirsa, Avrupa da büyük pazar kazanılır.
Şirketin her ihtimali katma değere çevirme potansiyeli mevcut. ARGE bunu destekliyor.
Reel bir yatırımdir gıda, ve arkasında güçlü bir patron var.
Bu sene 270 milyon lira borç ödemesi var şirketin. Bu sene atlatıldı mi sene sonu özsermaye coşar. Seneye 77 milyon borç kalır. 2019 da yüksek faiz ile alınan borçlar %25 oranında faiz ile geri çekilmiş 2020 de. Bu finansal Yönetim akıllı anlamina gelir.
Teknik olarak olgunlaşma yaşıyor hisse. Gıda emtia fiyatları enflasyonist artışa endeksli olunca stoklarda değer kazanır. 440 milyona yakın stok var sanırım.
Sonuç. ;
Yatırım yapılacak hisse benim için.
Herkes kendi kararını verir
Un var, Yağ var, şeker var, ... var oğlu var helva yok.
ustanın keyfini bekliyoruz artık...