Erdoğan : Yerli otoda biraz gevşeme var .. Ya başlayacaksınız ya başlayacaksınız .
Printable View
Erdoğan : Yerli otoda biraz gevşeme var .. Ya başlayacaksınız ya başlayacaksınız .
Erdoğan : Yerli otoda bizi oyalamasınlar , gerekirse yabancı yatırımcılarla da görüşürüz
Kim zik...r yerli otoyu 7 lirayla 8 saat giden eletrikli traktör seri üretime hazır değil mi?.:halay::halay::halay::yahoo:
https://i.resimyukle.xyz/72feAx.jpg
Erdoğan: Yerli otoda bizi oyalamayın. Gerekirse yabancı yatırımcılarla görüşürüz. Yerli otoda gevşeme var.
Yabancı yatrımcılar ile Türkiye'de yerli otomobil üretimi zaten sanırım 50 senedir var!!!!!!. Bu nasıl iş?
https://www.dunya.com/otomotiv/erdogandan-yerli-oto-elestirisi-bizi-oyalamayin-yabanciya-gideriz-haberi-442255
Onunki kuru gürültü,onlar icat edene kadar,el havada uçan araçlar çıkartır,boşuna mazotlu araçları durdurma kararı almadılar...bir makine ustası olarak bu hiçte zor değil,zaten yerçekimini sıfıra indirgemeyi başardılar,önce hovercraftlar gibi yaparlar,güçlü akü,enerji güneş solar panelleri+güçlü İnvertör vs,elektromanyetik enerji çalışmaları hala devam etmektedir,2.20 sonrası hertürlü süprizler bizi bekliyor,olurya geçilmez denilen ışık hızınıda geçebiliriz,çünkü Dünya dışına çıkmak istiyorsan bu gerekli...takyonların sırrı hala bilinmiyor,nereden gelişide,karanlık madde enerjisi vs uzar gider...neyse onlar icat etmeylen yinede uğraşsınlar,sanırım en büyük destekçiside Katar olur:evil:,tabiki karşılığında birşeyler vermemiz lazım öyleya:evil:
Sanırım geriden,bir traktörü yerinden oynatmak için çok güçlü bir enerji lazım,7 liraya ancak oyuncak arabaylan oynarsın:evil:...önce kumda oynamasını öğrenmeleri lazım,askeri kuruluşları sen Katara sat,bilimselkuruluşları lav et oralara imam ata vs...esasında bunun çözümü var,yakıt olarak üzüm hoşafı kullanılsa çözümü anca olur:plc::evil:
Erdoğan: Piyasalardaki ürünleri kontrol aldında tutmamız lazım, piyasadaki bu spekülatörleri terbiye etmemiz şart
https://i.resimyukle.xyz/MPMGA9.jpg
Yolda gören var mı bu tumofili?Yazık bu projeye 50 milyon dolar verdiler.Tank palet fabrikası için gerekli olan para kadar yani.
Yol belli yurtdışında çok başarılı bilim insanlarımız var bunları kaybetmememiz lazım diyeceğim ama kimi getirebilirsiniz ya da tutabilirsiniz orası muamma.
Örneğin 30 tablet içeren ve değeri sedan bir otomobil kadar olan kanser ilaçları var.Otomobil üretmiyorsan bunları üretmeye çalış.5 milyon otomobil karşiligi kadar tarım ihracatı yapma potansiyelin var.Enerjini dışa bağımlı olmaktan kurtaracak potansiyelin var.Ama bunları ben mi biliyorum hayır bizi yönetenler bizden çok daha iyi biliyor ama mesele bu değil mesele cep olduğu için kimsenin umrunda memleket...
Cds 475 e dayanmış
*erdoğan: Döviz, faiz, kurla ilgili sıkıştırma operasyonu ters tepti, şimdi tl bulamıyorlar
*erdoğan: Uluslararası bu oyunları oynayan bankalar 'biz seçim zamanı rapor açıklamayacağız' demeye başladı
*erdoğan: Bizim sıkıntımız enflasyon, düşüş hafif de olsa başladı
*erdoğan: Burada asıl sıkıntı faiz konusudur, faizi aşağı düşürdükçe enflasyon aşağı düşecektir
Tl arıyor gavurlar vermeyin cepteki tl leri
*erdoğan: Asıl mesele faizdir, köklü değişim oradan gelir
*erdoğan: Pazarlarda da farklı bir adımı atacağız
Erdoğan: Yerel seçimde ekonomiyle türkiye'ye yaptırım uygulayamazlar
*erdoğan: Tüm bunlar batı'nın, başta amerika'nın türkiye'yi sıkıştırma operasyonlarıdır, türk lirası biriktirin, çok isabetli olur
Yakıta benim çözüm hazır eski bir projem vardı.İçi leş bir yakıt ama dışarı radyasyon yayma riski "0".Anlatayım...
Şimdi malum Akkuyu'ya nükleer santral yapilacak. 4 üniteden olusacak her bir ünite 1200 MW gücünde olacak reaktörlerde uranyum falan riskli maddeler kullanılacak bunlara gerek yok.Sıyaset ve sanat camiasından en hızlı ve güçlü dönen 4 kisiyi reaktör yerine kullanarak bunların dönme hızından yararlanarak müthıs bir enerji elde edebiliriz.50 milyon dolara 4800 MW enerji üretilebilir. :yes:
Daha ne yapsin Reyisimiz, yerli tumofil tamam, pazarlar tamam, enflasyon tamam, fayizlerde tamam!:bravo:
Dolar yine 5.60 kapılarında
Vay canına TL biriktirin demis yahu!:oleyo:
*erdoğan: Işsizliğin tek haneye ineceğine inanıyorum
*erdoğan: Bu mevsimler işsizliğin tırmanışta olduğu dönemler, yazla birlikte olmulu istikamette gelişecektir
Parmak basmadigim bir konu kalmadıysa, hayin dolarcilar topigine gidiyorum...
Ben yokkene fazla bir sey ciziktirmeyin, reyisi savunmak zor oluyor sonra...