Tavan ağırlıklı ortalamadan mı hesaplanıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Evet uzun zaman sonra sirket değilde sahislardan alim haberi geldi bu sevindirici. Düşeni kirdigina gore zirveyi tazelesin şimdilik gerisi de gelecektir umarim.
Merhaba arkadaşlar geldiğim belli olsun buraya not bırakayım. Herkese hayırlı bol kazançlar.
41 ml net kar bekleniyor. piyasa beklentisine paralel geliyor genelde gecen sene 25 ml du sanirim. patronun da soyledigi gibi yılı gecen senenin biraz üzerinde kapatacagiz gibi. Yine son gunlerde açıklar bilancoyu muhtemelen. Bir supriz yapar mi diye az da olsa umut var ama 40 ml kar dan daha iyisi zor gelir heralde.
foreks anketine gore 3. ceyrek tahmini 46 ml oldu 40 ml üstü gelecek beklentisi var ama yaptığı hareketler ilginç. Yurtdisinda 12 magazasi olan Doğtaş fiyatlamasina bakiyorum birde bize anlamli durmuyor. İnşallah dokme hareketleridir yoksa uzun süre bekleyecegiz gibi duruyor
Doğtaş sermaye arttırımı kararı aldılar, son zamanlardaki hareketin nedeni bu olmalı.
Tabi Mayıs'dan bugüne 5 ay içinde %400 artmış bu da pandemi sonrası satış patlaması ile ifade edilebilir mi bilmem.
İş Yatırım pandemi sürecindeki satışlarda Yataş'ı izleme listesinden çıkartmıştı, insanların satın alma alışkanlıkları değişecek diye. Ne kadar yanlış bir projeksiyon uyguladıkları ve yanlış karar aldıklarını Doğtaş ve Yataş'ın bugünkü durumundan belli oldu.
9.50 yi aşağı kirmazsa bugun veya pazartesi bir hareket beklenebilir sanırım su eski zirveyi bir atlatsak önü açılır diye düşünüyorum.
ve aşağı kırdı sasirdik mi hayır:)
yükseliş onayını aldı bugün hayırlısı olur umarım,
yani is ilanlarina bakıyorsun 34 is ilani var personel alımı devam ediyor yurt dışında magazalar açılıyor yurt icinde e-ticaret dahil satışlar artıyor. teknikte uygun patron da alim yapıyor e ne duruyorsun arkadaş bilanco da uc asagi bes yukari belli. Su ortamda 12 tl civari seyretmen gerekir... Euro dolar la borclandin mi acaba derdin o mu???
Sonunda temettü veren bir kağıt olmayı başaracak yavaş. Umarım düzenli bir halde devam eder bu büyüme hikayesi. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/886679
Ben mi yanlış gördüm ortaklar 98 ml kâr mi gelmiş!! İnceleyelim bakalım temettü sonrasi 2. supriz.. artik yeni zirveleri görürüz diye düşünüyorum piyasa beklentisinin hayli üstünde. Fk 12.29 olmus. Hayırlı olsun
Yataşın satışları geçen yıla göre %192 artmış.
Güzel kar geldi.
Yatırımcısına hayırlı olsun.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Geçen yılın aynı çeyreğine göre net satışlar yüzde 82 artmış. Divan ev de satışların yüzde 2 sini oluşturmuş. Büyümeye devam ediyor Yataş. Tabi piyasanın sağına soluna karar olmuyor. Yarın nasıl tepki vereceğini anlarız. Benim nazarımda temettü kararıyla sağlam kağıt olma yolunda çok önemli bir virajı döndü. Bakalım yarın ola hayrola YTD
İs yatirim hedef 13.70 oyak 13.40.
Bakalim yine nazlı nazlı takılıyor bizim ki ama yavas yavas sindire sindire gitmesi de hoş olur.
Bugün oluşan bar hiç hoşuma gitmedi dirençtwn dönmesi ayrı dert,,
Merhabalar,
YATAS 2020/9 bilançosuna göre çıkardığım tablo ve grafikleri aşağıdaki linkte paylaşıyorum. Faydalı olması dileğiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html
Saygılar
Kanal oluşumu gerçekleşirse üst direnç hedef olabilir.
https://finansturk.com.tr/wp-content...tas-gunluk.png
Yataş Hisse
Gelecek hafta güzel bir hareket yapabilir.
Bilançonun fiyatlaması gelecek haftaya kaldı.
Benim beklentim ise belki yarin belki yarindan da yakin:) bu endekse duyarsiz kalamaz
kalabiliyormus:) uce bese katladi fiyatini sanki acikcasi bu haftaya kadar ki hareketine anlam verebiliyordum endeksle paraleldi ama bu hafta tam essege bagladi anlamsız...
Yabancı oranı yüzde 18 lere düşmesine rağmen artmasa bile fazlaca düşmedi son dönemde. Yerliler sırtladı kağıdı. Patronda ufak ufak alım yaptı bu süreçte.Güzel bilanço ve temettü haberinden sonra yabancılarda alıma başlarsa güzel olur. Tek sıkıntı virüs mevzuu bana kalırsa giyotin gibi tepemizde sallanıyor. YTD
Bence önünde engel kalmadi salgin su an belki daha fazla etkiliyor ama belirsizlik ortadan kalktigi icin ve aşı beklentileriyle gecmis donemdeki tedbirlerin tüm ulkeler icin cok daha azinin alinacagini düşünüyorum. benim hedefim orta vade 2018 zirvesi ile dibi arasindaki fark kadar yol almasi umarım daha kisa surede yol alir. Yabanci oranida buralardan doner muhtmeleen yeteri kadar satış yaptılar.
piyasa bir aşağı bir yukarı...bugün 11.04 ve üstü kapatması bile yeter
Ben 10.70 uzerine razıyım bugünlük:)
an itibariyle dayı tavana mı oynuyor
Orta ızun vade pozisyonlar alınıyor,
Hayırlı olsun,bilanço ben burdayım dedirtti,
Bişanço harici bakmıyacaksın borsaya,hisseye bakmak en doğrusu,
Borsa inmiş çıkmış işin olmayacak
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bugün ki hareketler güzel.
Silkelemeden hisseyi götürmezler.
Evet yeni zirveden kapatamadik ama endeksle paralel yoluna devam edecektir diye düşünüyorum. İs yatirimin raporunda su anki fiyatiyla 2021T 8.4 fk ile fiyatlanmaktadir diyor. Bakkal hesabi seneye 190 ml kâr mi bekliyor is yatırım? bu senenin yaklaşık yuzde 40-50 uzeri net kar bekliyorlar 2021 ilk iki ceyrek yolunda giderse bence de mümkün. 2021 de 0.4 tl 2022 de 0.7 tl temettü de verebilecek potansiyeli olur boylelikle hayırlısı bakalim.
21 aralık da temettü verecek galiba 1000 lot 120 tl dogrumu acaba ?
dogrudur net olarak yaklaşık okadar temettü verecek.
Gunaydinlar 10 kasimdan itibaren yabanci alimlari da başladı devaminin gelecegini düşünüyorum umarim yanıltmaz. iyi haftalar
Pozisyon alım ve satımları yoğun devam ediyor,
Yol almak isteyenler alıyor,
Bukadar diyenler satıyor,satanlar olmasa mal nasıl alınacak,
Bilanço iyi ve devamı olacak ilerki yıllarda inşallah,
İlaçcı ve yatakcı iyi gidiyor,birde gübreci limancım iyi gitse tam olacak
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Hsbc geldi tahtaya,