Belliki herkes malı boşaltmış
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Belliki herkes malı boşaltmış
Buradayız, bir yere gittiğimiz yok.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kimse yazmıyor çizmiyor da..
Bitik... neolacak boyle...hacim yok ..hisseler son 1 ay yuzde yuze hakin yürüdü bu hyar yerinde
Evet kimse bisey yazmiyor çizmiyor:)))
Cefax buraya ugrasa..Aswar ney de olur
hergün hergün ne yazalım sessizlik iyidir mal pazarlayan, ucuzdan satın almaya kalkan kimse yok işte
sessizlik güven veriyor
Eyre cahs oldu yine
Vay beee kimsecikler yok
Artık güzel bir bilanço ve dolgun bir temettü zamanı Ulusoy Hadi Bakalım göster gücünü...
Oo haala topge uğrayan var..
ULUSE isim değişikliği EATON olunca 30.00 üzerine atabilirler... Yeni patron EATON ile milyarlarca USD cirosu olacaktır. Ya kar nasıl yapılır görmek harika olur. Asla yatırım tavsiyesi değildir.
İlgiye hasretmis meger biz de bilanço filan diyorduk
Devre kesti..tavandayiz..
alanlar
iş 47775 maliyeti 31400
oyak 5210
deniz 3415
yapı 1914
osmanlı 1091
bir haber mi var neden tavan gitti ?
eslesme 38.10 38 10 an itibariyle
iş tekrar cizdi tavana hayırlısı olur insallah
tavan bozuldu ama bozulsun da zaten, tepelemeden ince ince giderdi bir zamanlar
yine aynı temposuna döner umarım
3730 dan 38 10 a tek tusla 30 bin lota yakın aldı an itibariyle 68 bn lot tavan alıcı bekliyo
bi baska hisede iş aynısnı yapmıstı o hise nin ismi bend ekalsın suan :)
an itibariyle 84 bin347 lot tavanda alıcı bekliyo
Bunların amaçları nedir hala çözemedim o kadar araştırma yaptım hayırlısı olsun hakkımızda
an tibariyle 105 bin 111 lot alıs bekliyor
Evet bir daha guncelleyelim. Dediklerimiz harfiyen oluyor
Bu sirket grafigi Egeen olur. Eaton yeni yatirimlarin bir kismini yapmis ve yurtdisi uretimini kapayarak buraya kaydiriyor. Kalite kontrollerden olumlu sonuc alinmis (eaton markasinile satilacagi icin onemliydi) ..Ihracat yavastan basliyor. Eaton usd 22 milyar cirosu olan bir sirket.. yatirimi saka olsun diye yapmadilar. Ciro daha oncede yazdigim gibi Ihracat basladigi an 2-3 x olur. 10x 3 sene icinde bekliyorum..
Iscilige dayali bir sektor. Yatirim sebebide bu..eaton tum yakin cografyaYi burdan besleyecek ki. Orta gerilim zatif karniydi..
Ebitda marjlarida ciro artisiyla beraber artacaktir. Suan hisse pahali ama beklenti satin alinir.
Eylul de 50 , 2021 sonu 100 den asagi olmaz bu hisse..
Ulke riskide ters isler ..
Unutmayin eatona ortaksiniz..
Kottan mı çıkacak ne. . Piyasada mal kalmıyacak... ya da sermaye arttırımı... ama iyi şirket Ulusoy..
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Durdo sattım bikac ay önce 6ttl simdi 21, küsur...deva sattim 6tl den 1 ay once simdi 11 e dayandı..brisa israri yüzünden...
Sn Zinos sizinle aynı fikirdeyim.
5.50 'dan uluse satıp geçmişe karalar bağlamanın bir faydası yok.
Dönem dönem kotdan çıkma ihtimali ile ilgili bir şeyler yazıldığını anımsıyorum.
Bu konuyu musait zamanda biraz açarsanız çok memnun olurum.
Eğer kotdan çıkmaz ise uluse'nin orta ve uzun vade de kaybettirme şansı imkansıza yakın diye düşünüyorum.
Bugünkü borsa değeri 40 milyar dolar olan Eaton,
Uluse'yi hobi amaçlı almamıştır.
Yatırım yapmayı planlayan bir çok kişinin aklında bu kotdan çıkma ihtimali var sanırım.
Şimdiden teşekkürler:)
Pazartesi nasıl olacak acaba
DİKKAT Yatırım tavsiyesi değildir.
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisse diğerleri gibi kısa zamanda prim yapmadı
Sadece %30 gibi bir ortalama tahmini
Bokunu çıkardılar..iyice sacmldi 38,10 tavandan 32 ye
=).. hepsi oluyor.. ozelden soranlar burdan baksın.. 40 dedim gelid.. ihracat açıldığı an 3 basamklılara yol alır.. 2021 .. sabreden kazanır..
kottan çıkmayı soran arkadaş için;
Öncelikle Eaton Ulusoy u alırken kote kapanmak istiyorum diye açıklama yapmıştı ama yeterli hisse çağrıya gelmedi..Şirketi büyütürken bu potansiyelli KY ile paylaşmak istemiyorlardı..Bu sebeple bu hisse de sürekli kapanacak algısı var. Fakat anlaşılan oki bizi içerde tutarak kapanmak istemiyor. çünkü şuana kadar çoktan kapanabilirdi.. Amerikan şirketi olduğu içinde çok normal. KY riskini içerde almaz..
dolasımdaki pay %6,31 gözükmekle beraber imtiyazlı hisse olduğu için şuan kontrolde %95 in ustundeler. Kap a da aciklama yaptilar
%98 icinde yaklasik 3.2 m tl hisse lazim
şuan 95in üzerinde oldukları için isterse kota kapatabilir. 1 aylik ort dan Cagri yapar. çağrıya vermezsen kapalıda eatona ortak olursun=) .çağrıda verme Zorunluluğun yoktur.
kazara geri alım açıklayıp 3.2 m lot toplamayı başarabilirlerse zorunlu cagri yaparlar ve isterse de zorunlu olarak hepinizin malini alir. Ky yatirimciyi atarak sirketin 100 de 100 une sahip olur. Istemezsede zorunlu cagri sonrasi borsaya acik olmaya devam eder.
kurallar böyle iken amerikan firmasının KY içerde bırakıp kapanmayacağı yönünde görüşüm vardı ki nitekim öyle oldu.(daha önce yazmıştın yine bu forumda)
Şuan kota kapansalar bireysel olarak ben çağrıya mal vermem.. Eatonla ortak olurum...
Sn Zinos,
zaman ayırıp detaylı bilgi verdiğiniz için çok tşk ederim.