Daha öncekine sayamam... Alacağım olsun diyelim :)
Ben de sana puan vermeyi denemiştim.. Aynı şekilde, dön dolaş öyle gel dediler. (Borcum olsun:))
Printable View
borsa 3500puan artı netaş -0.37 eksi
netaştan sonra bu ceyrek alcatelde zarar yazmış
Bu seviyelerde uçurumun kenarında gezdirip yatırımcısına ezıyet ediyor sıkıntısı büyük abimizin...21.20 altına düşmedikten sonra sıkıntımız yok dugun halayında gibiymiş gibi geziniriz buralarda
bir sonraki bilancoya kaldi umutlar :)
bir haber düsürsede iyi olur diger türlü gezinir böyle bir asagi bir yukari.
Teknik teknik gidiyor alıcıda olmayınca robot sağ cepten sol cebe iyi çalışıyor. Robot mal alacağını hisseder ise asagı Çakar . Bakalım hafta ortası bakalım ne yapacak .gerçi mal içinde yüzüyor bu nasıl bir aç gozluluk tarifi izahı yok
borsanın 3500 puan artıda oldugu yerde biz eksi 5 le devre kesiyoruz
Anlaşılan bir süre banka ve holdingler sahneyi alacak.. Durakda bekleyen tren yerine, giden trende yerini almak isteyen malı boşaltıyor...
Satanı buldu düşüşü gerçekleştirdi acımadı robot . Lakin iyi toparladı kanımca yarın güzel bır gün olur umarım bizler için
Debelenip duruyor gene sıkıntısı büyük
Uras’sın zengin amcası gelecek şakdanak 30 milyonluk lot alacak spek şaşıracak varmıştı bunlarda para sonra kendıne gelemeden şaktadak 30 milyonluk alım . Kapanıştaysa sakdanak 50 milyon alım beli doğrulatmaz bir daha
20.70 seviyelerini geçmesi lazım .solucan taklidi yapan netas için alıcı olmaz ise sonun nereye varacağını deneyimli netas yatırımcısı biliyor.
Alıcının kim olduğu da önemli.. Yoksa alım tarafı, simitçi, kahveci, gazozcuya dağılım gösterirse şinanay oluruz...
https://www.youtube.com/watch?v=pn7B9jBeZUs
bir haber gelcek ki ,
is , bilanco, satilma, yada covid öyle gitsin
diger türlü spek gelir kapiyi acar bir asagi bir yukari ..
20 altına düşünce kızarız dıye tedırgin oluyorsa aşk olsun😀
http://www.turkishtimedergi.com/ar-g...ik-koltugunda/
2019 da 36 patent ile 2. olmuş Netaş acaba ne zaman bu patentlerden para kazanacak acaba. Yada kazanıyordur da bilançoda göstermiyorlardır.
TA-1020 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ceo inandiriciligini kaybetti
NETAŞ CFO'SU ÇALIŞKAN: (ÇİN'E İHRACAT) ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR, SONUÇLARIN YANSIMASINI ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMLERDE GÖRECEĞİZ - BLOOMBERG HT
18.11.2020 13:50:19 NETAŞ CFO'SU ÇALIŞKAN: KAZAKİSTAN BİZİM ODAK PAZARLARIMIZDAN BİRİ - BLOOMBERG HT
18.11.2020 13:49:38 NETAŞ CFO'SU ÇALIŞKAN: CEZAYİR'DE KENDİ ÇÖZÜMLERİMİZLE GELİŞTİRDİĞİMİZ PROJELER VAR- BLOOMBERG HT
18.11.2020 13:43:23 NETAŞ CFO'SU ÇALIŞKAN: GELİR TABLOMUZDA ÇOK ÖNEMLİ POZİTİF GELİŞMELER OLDU - BLOOMBERG HT
18.11.2020 13:40:40 NETAŞ CFO'SU ÇALIŞKAN: (ÇİN'E İHRACAT) ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR, SONUÇLARIN YANSIMASINI ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMLERDE GÖRECEĞİZ - BLOOMBERG HT
döktürüyorlar yine :))
birileri cfo nun konuşmasıyla iyi mal çaktılar
20 i üzeri malı yıgmıslar cok ciddi alıcı gelcek ki erisin...perşembe gununu atlatalımda cuma hayrola
hayal, umut satmak moda oldu son zamanlarda,
Gelir tablomuzda çok önemli gelismeler oldu diyor ne oldu
601 hesap numarasinı kesfettim o ne Yurt dışı satışlar, ordan sen anla
kur kafanda :))
ne zaman böyle bir açıklama gelse hisse düşüş trendine girmiştir..? yani REKLAM
aynı şeyi 2005 yılında VESTEL elektronik de yaşandı..
medya ve gazetelerde patron yatırımlardan bahsediyordu vestel fiatı 6.50 tl idi ..
işte şöyle yatırım yaptık böyle yatırım yaptık avrupanın en büyük entegre tesisi olacak gibi..?
sonuç : hisse düştükçe düştü ve 0.75 tl ..
onun için ne zaman böyle REKLAM yapsalar süphe ile bakmak lazım..
Y.T.D sadece kendi düşüncem :patron farkı olabilir: BOL ŞANSLAR
https://invst.ly/sw5ya
VESTEL,de sonra bedelli sermaye artırımı yapmıştı..birde rüçhan haklar kısıklanarak kendisi almıştı..%15 de bedelsiz hisse 2 yıl 2 tl de dolaştı sonra 8 tl ve şimdiki fiatı zaten herkes biliyor..?
izledigim bir hisse onun için görüşlerimi paylaştım :bu benim düşüncem yanılma olasılıgım da var ..?
burda kimseyi yanıltmak gibi bir ard niyetim yok :sonuçta herkes kendi yatırımını kendi yatırım süzgecinden geçirip öyle yatırım yapar onun bunun sözüne bakmaması gerekiyor:diye düşünyorum..
elinde olanlara : BOL ŞANSLAR
Netaşın benzeri azdır benzese benzese cimbetona benzer...bu benzerlige alıskın olmayan yenı yatırımcı netasa gırdımı . Gerdege girmiş yeni gelin gibi olur
9 aylık bılanco zararda olsa guzel. yarın artı kapar umarım yuzde 8 fılan...kapta bır habere bakar her sey uçak yakıtı gibi alevlnir ortalık.
bakarsın bızım netaş cinlilerle akıllı aşı bile yapar..bizim netaş her seyın akıllısını yapar gecen cfo cinlilere ne sattıgımızı soyleseydi keşke
Yazdıkların gözleme dayanan veri , Olabilir,
Kendi adıma yazayim benim maliyet 0 Netasta o yüzden ne yaparsa kendine yapar...
Ben netasin Çinlilere satılma hikayesi ile aldım, sattım tekrar aldim dibin dibi diye.
Ama üst kademe yöneticileri degistirdiler, Bir tanesi haric ebedi ceo .
Simdi ZTE ile isler yapacagiz diye dillendirmeye basladilar,
Ben bunun hikayesi ile alıp tutuyorum, ZTE ile Gelir Tablosunda yeni isler Yapar mı yapar,
Ama bunu Bilancoda göstermesi lazim sabahtan aksama tv lere bir o , bir digeri cikip
edecegiz demekle peynir gemisi yürümüyor...
Alcatel somut verilerle geldi de ne oldu 6 aylik bilanco güzel 9 aylik daha iyi olacak rasyonel beklenti
sonuc felaket, biraz muhasebe bilgisi olanlar ne demek istedigimi anlar,
cokta umutluydum bugun için ..uzun sure bakmayalım kafamızı dınleyelım
2004 te 6tl den girip 0.80lerde lanet okuyarak satmıştım... Apachi nickli bir arkadaş vardı çok emeği geçmişti forumda yırtınıp duruyordu hisswdeki baskı ve kağıdın ederi için.
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi bunlar acikama yapiyor kimse tinmiyor ya
birde gercek çıkyormus :kahkah:
ne maden mis ya ,
çıkmadan kimleri zengin etti hem kozal da hemde Gübrede
şuyuu vukuundan beter
gübre ben cikarmiyorum rödavansi baskasina veriyorum dese o da zengin olacak :bravo:
Burası sanki kürk çü dükkanı benim için 16 lardan satıp 20 lerden geri döndüm.
hadi hayırlısı.