Yalan kardeş pınar eti arayıp sordum kesinlikle böyle bir durum yok dedi
ASUS_X00IS cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yalan kardeş pınar eti arayıp sordum kesinlikle böyle bir durum yok dedi
Bostan tarım ürünleri ve sanpi pidede bağlı ortaklıkmı bu konuda bilgisi olan var mı
http://www.bostantarim.com.tr/?page_id=857
2017 de avrasyadan alınmış ilgimi çekti bu jeotermal seracılık
http://www.sampi.com.tr/ bu sektörde iyi şuanda
Bostan tarım 50 milyon sermayeli bir şirket 2017 de vanet satın almış
Bostan tarım 2011 yılında sadece sandıklada bulunan tesisleri 11 milyon Euro'ya yapılmış daha sonra salihlide bir yatırım daha yapılmış domates işi şu an çok iyi İngiltere sebze ve meyveyi Avrupa birliğinden almayı durdurmuş burda güzel işler olacağını düşünüyorum ayrıca yönetim kurulu Başkan'ı Trabzonlu hemşerim tekin küçük Ali bey kendisi Kızılay'ın Türkiye genel müdürüysen Kızılay'ı çok saygın bir konuma taşımıştı...
Aynı şekilde sanpi pidede vanet e ait
İlginç bir hisse Vanet
Şirket de çalışan 1 kişi var batık şirketi pazarlaman doğru değil su an hiç bir faaliyeti yok ciro 0
Bu bilgiye nerden ulaştın ben kapta bir haber bulamadım
Şirketimizin 10.04.2017 tarihinde yapılan Genel Kurul toplantısında onaylanan ve 25.04.2017 tarihinde TTSG' de ilan edilen kararı gereği, Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş.' den satın alınan Bostan Tarım Ürünleri ve Gıda Sanayi Ticaret A.Ş. ve Sampi Gıda Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. payları karşılığında doğan 76.073.178 TL bakiye nakit borcumuzun ödenmesi amacıyla Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş.' ne tahsisli olarak borsa düzenlemeleri çerçevesinde primli olarak hesaplanacak pay fiyatı üzerinden borç karşılığı oluşan tutarı karşılayacak oranda sermaye artırımı yapılması onayı için Sermaye Piyasası Kurulu' na başvuru yapılmıştır.
Saygılarımızla.
Bist XU30 kağıtlarından sağlam yeminle.%3 daha yükselirse maliyete gelecek.sağlam kağıt diye aldığımz şişe,soda.tekfen şemsiye oldu açtı.
burda yazılanlara bakıyorumda gülüyorum şiketin vanda tesisi var kiraya verdi vaz geçti .şirket faliyete geçerse veya satılırsa iyi olur yatırım tavsiyesi degil ...1 kişinin çalışıyor olması sorun degil .2008 bu şirket 4 tl görmüş tahta sıg
bombaci, yukselmemis dipte bir gida sirketi.tesiside var, araziside..borsada hersey onceden satin alinir..bu sirket hakkinda hersey biliniyor ve su an harekete gecmis..bu sirket kolay kolay hareket etmez, ama bir harekete basladimi durdurmak zor...sonucta viruse uygun dipte bir gida hissesi daha faydalanan hayrini gorsun..
aslanım benim bi sallandı silkelendi inşallah tam gaz devam
Günaydın gıda nin kıymetini herkes bildi gördü şimdi bununda kıymetini herkes bilecekmi bakalim yanlış bilmiyorsam tarım bakanlığının van için hayvancılık alanında yatırım ve teşviği var bence bi araştırın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
koca gün 700000 lotla sadece 1.65 den alış olması enreresan, 1 lot bile 1.64 e veren olmazmı yahu? demekki bütün hisseler tek kişinin elinde. dikkat çekici bir durum,radarıma girdi.
van gıda bitmiş okeye dönuyor ,dünyada gida tüketimi duruyormu ,sen kalk tesısleri kıraya ver faktorıng şirketi sanırsın , 10 kuruş temettüsü yok , benden bu kadar ben kalacam batacam dersen sorun yok...
Kime kiraya vermiş ne zaman ?
Eğer bu hareket bi sallama ise bu daha çok gidebilir
20.10.2020
Yeni Mağazacılık A.Ş. (A 101) ile öncelikli olarak Erzurum, Van ve Diyarbakır illeri olmak üzere şirketimiz ürünlerinin satışı hususunda anlaşmaya varılmış olup ilk fatura 19.10.2020 tarihinde kesilmiştir.
Herhangi satış veya ciro hedefi bulunmayan anlaşma çerçevesinde şirketimiz ürünlerinin perakende satış zincirinde reyonlarda yer alması şirketimiz gelirleri açısından olumlu bir gelişme olarak değerlendirilmektedir.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.
selamlar dostlar..
Van gıda 1 Ocak itibariyle Ana Pazarda işlem görmeye başlıyacak.
https://s12.directupload.net/images/210101/xniv2yuv.jpg
üç aylık takas
VANGD matriks dip zirve analizi durumu
zirveye uzaklığı
http://pixurl.net/image.php?dm=XTV8
ne olacak bu vanet
Evet arkadaşlar hazırmıyız? Daha güzel Daha adil Daha mutlu bir dünya Bol etli ramazanlar için için gelsin vangd :) Hayırlı olsun. YTD.
Nasıl başlamıştık bak nasıl bitti. Yaklaşık üç ayda % 40 _ !Yazıklar olsun vangd ve tahtacısı. kesekağıdını geçti.
Alıyorsan al, satıyorsan sat artık, s....m bir tarafına...
Kanamalı bir kaşıntıdır sonu bu inadın😁
Kimse yazmamış çok iyi bir şirket gayet geri kalmış birilerinin dikkatini çekecektir
2 yıl sonra ilk ben yazdım hadi hayırlısı olsun inşallah
Bence gitmesi gerek
İnşallah Ahmet kardeşim
Bende isterim gitsin çok geri kaldı
Pd/dd çok uygun
İyi bir gıda şirketi
563.000 dönüm Van da arazisi var ve bir çok markette satılıyor ama Galip Öztürk den dolayı yetim kalmış gibi...
Galip beyin de şerefi bu hisse...
Onunda Gürcistan da olması handikap İyi bir yönetim kadrosu olursa bu şirket 4 lü rakamlara gidebilir.
Metro holdingin şirketi sonuçta...
Metro holding de çok dolu bir şirket binlerce otobüsü var ve karayolu taşımacılığın da bir numara ve bir sürü benzin istasyonları var...
Ederi çok yüksek bir gıda firması ama birinin bir el atması lazım...
Sanki birileri topluyor
Şükrü Karaca 3 milyon lot aldı.
Birileri 3 milyon lot daha alsa uçar gider
Ytd
Suriye deki son durum Türk Silahlı Kuvvetlerinin güneydoğu bölgesinde ağırlık vermesine ve orada ciddi ablamda bir askeri güç bırakmasını gerektirecek zaten Ortadoği savaşı da var şimdi Suriye konusu hafta sonu hareketlendi bu kadar askerin et sucuk salam vs besin ve gıdası eski Oyak kuruluşu olan Van Et den tedarik edilecektir bu kesin ve net sonuç...
Bu vangd ya ciddi pozitif yansır...
Askerin yemeği istikaki Van et in tedariki ile olacaktır bu hep böyle olmuştur
Ytd
Kendi kişisel görüşümdür
Uzun zamandir yazan olmamiş.
Ramazan ayi geliyor klasik Vangd hareketi önümüzdeki hafta başlar.
Van et kendi öz besisi ile ürettiği ve ciddi maliyet avantajı ile sucuk salam sosis yapıyor ve tüm Güneydoğu ve Doğu Anadolu daki yerel marketlerde çok uygun fiyata ürün satıyor ve aynı zamanda A 101 in tüm marketlerin de Van et sucuk salam sosis satılıyor.
Ramazan ayı hareketi önümüzdeki hafta başlar ve 1 Mart a kadar devam eder her sene bu hareketi yapar 2023 de Şükrü Karaca ile 4 den 33 e gitti yine Ramazan ayi idi.
Şükrü Karaca 2.5 milyon lot ile yüzde 10 resmi ortağı ve bir lot satmıyor.
Diğer toplayan grup almaya devam ediyor ve 4 aracı kurum üzerinden son 3 ayda 1.5 milyon lot mal çekildi.
Mayıs da genel kurul var.
Take over yapıp yönetimi ele geçirebilirler
Metro holding Galip Öztürk ve kizi bu işe izin vermek istemez ise tahtada Uşak seramik ve pegyo(Pehol) gibi savaş başlar ve hisse inanılmaz rakamlara gider.
Ben umutluyum bu şekilde olacak muhtemelen çok güzel yerlere gidebilir.
Lot kalmadı piyasada...
Toplayan grup var ve Şükrü Karaca da da 2.5 milyon lot var.
Piyasada serseri lot kalmadı.
Metro holding de 1.604.000 lot var oy hakkı yüzde 30...
Bunlar bir 4 milyon lot daha mal çeker ise yönetimi ele geçirirler...
Ve ciddi bir grup bunlar para gani...
Piyasa tanıyor bu grubu...
Bu ay çok hareketli olacak gibi...
Kendi kişisel görüşümdür ytd
Bilanço iyi gelmiş olumlu
Tavan olabilir pazartesi...
Haydi hayırlısı olsun inşallah
Bilanço gerçekten iyi güzel olmuş.
Satışlar artmış.
2023 12 aylık 35 milyon tl zarar
2024 12 aylık zarar 9 milyon tl
Ciddi düzelme var.
Kasada 150 bin tl var iken şu an 4.5 milyon tl mevcut borç yok bu çok olumlu
Kaynak ve özsermaye artmış yani her şey iyiye gitmiş.
Ytd
Derinliğe bakınca yatırımcının bu genel kurul durumuna inanmadığı çok açık böyle bir habere açılışta direkt tavan açmalıydı