Nerelerde ne kadar arsaları var.
Konu hakkında bilgisi olan
Printable View
Değerleme raporlarını okursanız orada görürsünüz.
değerleme raporlarındaki rakamlara inanmıyorum.
Çünkü o rakamlara göre krediler çekildiği için hiç bir zaman o fiyatlara o malları satamazlar.
Çünkü firmalarda biliyorki, eğer çektiği kredi tutarı kadar malı olsa neden kredi çeksin. Ekstradan faiz ödemek niçin.
İş yapacaksa , satar malını, yapar işini
:)) geçtim gittim. Ne yapalım. Kısmet te ne varsa artık.
batıyor muyuz.......
buradaki borcun cevrilebilmesinin imkani hic yoka yakin !?? maalesef
Asla yatırım tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!
Selamlar sngyo müdavimleri
Döviz borcu ne kadarmış dostlar bilen birileri aydınlatabilir mi ?
Agresiflik, ölçüsüzlük çok şirketi cortlatacak herhal.
Allah'tan az almışım 0.79 dan 5000 lot kadar.
Sonu müspet olur umarım.Ytd
Yav bu dolar dolar dolar... Nedir arkadaş bu... Bugün dolar yarın boşalır... Rica ederim... Psikolojik hepsiiiiiii...
Geriye dön oku Allah'ın adı ile oku. Yok okumam dersen zaten 5000 lafı olmaz seni şaşkın seni
Şaşkın olduğumu düşündüğüne göre senin zihnin de çok berrak olmasa gerek.
temettü 31 ekime kadar mı verilecek yoksa ekim 31 e kadar vereceği tarihi mi açıklayacak....sinpaş temettü verilecek sorun yok demişti bana enson
Genel kurulda 31 Ekime kadar kendilerinin belirleyeceği bir tarihte vereceklerini söylediler. O tarihte muhtemelen 31 Ekim olur [emoji16]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlız bu temettü hesabından anlayan varsa yardımcı olabilir mi? Benim anladığım, 50.000 lotu olan X bir kişi 2.290₺ alıyor doğru mu?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler [emoji4]
20 ise 20... 30 ise 30 bi seferde düşsünde önümüze bakalım. Neyse o. Satmayacağız.
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Saaaaasatmıyorummmmmmmmm
şimdi borsa buraları dip yapıp önümüzdeki 2 yıl içerisinde 150binlere gitse en az ayak uyduracakların başında gelir....gelir de neden gelir.....Allah sonumuzu hayır eylesin....
Gider bir gün elbet. Öz derici Sinpaş’tan iyi mi hala taş gibi duruyor. Az daha sabır benimde senden farkım yok yarı yarıya zarardayım.
İnsanoğlu yarısından fazla kaybedince kalanı ile kumar oynamayı göze olur da ondan bekliyoruz şak şak kardeş. Keşke senin kadar iyimser olabilsem
O zaman rüzgar yapmayacak bildiğin bir şey varsa içeriden paylaş yoksa en kötü senaryo için hazırlık yap ayrıca burası kumar yeri değil tombala çekmiyoruz 👏🏻👏🏾👏🏻👏🏾👏🏻👏🏾
niye batıyoruz.yada batttığımızı düşündüğünüz sebepler nelerdir....dolar borcu diyorsan torunlar bizden önce gider....kurduğun cümlenin altını doldurabiliyorsan bu bilgidir...boş kalacaksa kafa karıştırmanın anlamı ne....
Eğer forumu takip edersen batıyoruz diyenlere cevap ver bana değil batıyoruz diyenlere cevap veriyorum
38i de gördük.....nerde duracağız..........:vk:
Bugün temettü haberi gelecek gibi..ytd
Lenovo Z2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kervn bile bizi geçti....ne iştir anlamadım....
Bi kıpraşma var allem
Haber falan mı var
investing.com da 2 isim devamlı yazıyor.bilgi vermedikleri aşikar.ama bilinçli bi yönlendirme çabası sezdim....şu temettüyle ilgili durum bi netleşsse de önümüzü görsek....
sanırım 6 aylıkda bi ali cengiz var...iyiyemi yönelik düzeltilir kötüye mi......
Burada sabah akşam patrona lanet edip küfreden
Düştükçe aliyah aldikça batiyah toplanalım beyler diyip de..gel baba dendi mi sende ne kadar lot var diyen , gerekirse 10 sene beklerim sakın satmayın diyen grup nerede.
Hepsi mi sözleşmiş gibi yazmayı bıraktı.:oleyo: