Sn. Feragat hocam, ipeke de işlem bitti mi yoksa kısmen bir dinlenme, güç toplama sürecinde mi ? Ne dersiniz ?
Printable View
Arkadaşlar müsait olan birisi grubun pastasını atabilirmi?Şimdiden teşekkürler.
#KOZAA #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...06111538021412
#IPEKE #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...06111538458444
#KOZAL #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...06111539381413
İpeke aşağıya basarak kozaa da olmuşları topluyorlar bence..Dün 2,15 olan marj, şu an itibari ile 1,67
ipek satım kozaa alıyor da olabilirler ipekte satıcı olanlar kozaa da alıcı
Bizim spek türk ve fazla parası yok bence
bir yerden satıp bir yerden alıyor
Altın ons 1743 dolar
Çok baskılandı İpek'e kozaa üzerinden . Tahtacı İpek'e nin çok primlenmrsini istemiyor şimdi kozaayı diri tutup İpek'e de çıkan çıksın modunda .
İpeke yi yataya almaya çalışıyorlar. Bezdirmek lazım göz göre göre para kazandırmak olmaz değil mi ? Ama stop noktaları çok önemli . Seri hisseler .
Kozaa 13 geçerse 16-17 lira hedef koyar . İpeke nin önüne geçirirler ise 2-3 lira fark atabilir
Şuan piyasada bir çok hisse yükseliş trendinde yada yataya almış flama yapıyor. Tahtacılar dışarıyı izliyorlar acaba düzeltme mi yapıyor yoksa 2. Dalga mı geliyor ?bunu iyi analiz edip ona göre ayar çekecekler.
Destekler nasıl kırılmıştı ? Nasıl düşüyordu borsa ? Borsa tatil edilsin diyorlardı :) intihar etmeyi bile düşünen vardı . Millet yine kredi çekip borsaya dalıyor millet iflah olmaz cidden .
Herkes stoplarına bence riayet etmeli. Ben al sattan anlamam diyen uzun vade yatırıma devam etmeli. Kozaların hikayeleri bitmedi kozaalar ayrı dünya
Bugün ki varlık fonu açıklaması herhangi diğer bir grup sektöre dair yapılsa hepsi tavan olurdu ama bizim durum farklı işte. Turizm sektörü açılacak deniyor hurra tavanlar, kanal İstanbul yapılacak diyor o sektöre dair çimento, gyo, demirci, hurdacı hepsi hurra tavan, salgın döneminde henüz karlarına yansıdığına dair bir açıklama olmasa da kartonsan hariç kağıtçı, kuşeci, fotokopici internetten alışveriş arttı diye 2-3 kat gider ama bizimki ons 80000000000 dolar da olsa, varlık fonu değil tüm dünya bunlara özel destekte yağdırsa istemedikçe zırnık koklatmıyor çünkü böyle seviyor bu manyak. Garantinin sağda ve 500000 e yaklaşmış olması gayet olumlu daha önce de belirttiğimiz üzere ters indikatörümdür kendi adıma ve Garantiden 1 milyona yakın satışlar gördüğümde daha iyi olmuştuk geçmiş zamanlarda ama bunun tersi de olabilir lütfen kendi kararlarımızı kendimiz verelim kimsenin 1 kuruş bile kaybetmesine sebep olmak istemem..
#KOZAA #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...06111835589902
#IPEKE #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...06111836404590
#KOZAL #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...06111837400372
Bu kağıt yüzünden 165 maliyetli işbirim 2.13 maliyetli mipazım 7.44 maliyetli Arenam,36 maliyetli Alkimim ,0,77 maliyetli Roayallerim heba oldu.Bu mendabur kağıt gitmedi.Şunu anladım tahminimce burda küçük yatırımcı çok yanlış anlaşılmasın bende k.y ama işin özü bu.Onsun artışına kanıp hurra daldık.Umarım diğerlerini telafi eder....
Avrupa ve Amerika borsaları tepetaklak. % 5 eksideler. Yarın işimiz zor.
2. Dalga korkuları dünyayı sardı,borsalardaki düşüşe rağmen ons şimdilik direniyor, ons da ciddi bir gerileme olmadığı taktirde kozalarda kendimizi güvende hissedebiliriz. yok ons da düşerse, dayılar fırsatı kaçırmaz gibi.Artik hakkımızda hayırlısı...
https://www.facebook.com/groups/7056...906/?ref=share
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Altın üreten şirketler %5 düştü.. Anlık onsun anlamı yoktur. ons %5 yukselince hisse aynı oranda neden yükselsin ki. 2-4 ay sonraki bilançoyu etkiler çıkış ama ons orada kalıcı olacak mı acaba. %5 çıksa bile aynı oranda ertesi gün düşebilir ons. ons aynı şu an düşüş yok şimdilik.
ipek kozaadan %50 pahalıydı oran %32lere kadar düştü sanırım bugün. spek girdi diyenler onu da kaybetmeye hazır olsun bence. gecen ay uyarmıştım.
Kozaa tekrar ipleri eline aldi. İpeke bir haftadir sarhos gibi, iki gündür ise Kozaa yi yukari surerken İpeke yi satiyorlar. Kozaa 13-14-15 hareketi yapabilir, bu sırada İpeke dusebilir. İpekciler dikkatli olmali. Son gunlerde İpeke de hayat belirtisi olmamasi da İpeke de yeni grup hikayesini zayiflatiyor. Bence hala ayni spek yonetiyor tum grubu ve spek tekrar Kozaa ya donmek uzere gibi... Bu aralar İpeke nin altına yatmamakta yarar var, zira altında kalinabilir.
ABD borsalarindaki düşüşe de dikkat...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yüzde 5 düşmüş altın şirketleri yüzde 150 artmıştı bunu unutmayalım,peki kozalaklar ne kadar attı? Ben bu gruplarda yeniden yapılanmanın önümüzdeki günlerde hisselere ilgiyi artıracağını düşünüyorum, kaldıki yeni yatırımcıların defansif görünen bu hisselerde daha çok pozisyon açabilirler.. bunlar tabiki kişisel ümit ve beklentiler yoksa her türlü haberi olumsuz kullanan bir yapının ben de farkındayım,tedbirli iyimserlik her daim iyidir...
Kozal bize göre hareket ediyor ama bizde iş yok bugün
Yasemin hanım zirveden %10 düşmüş İpek'e bu yazınıza göre insanlar satabilir hissesini . Nedemek hazır olsun düşecek ? Lütfen az teknik bakalım . Zarar eden şirketler uzaya gitmiş halen İpek'e kozaaya göre pahalı diyorsunuz çok yanlış bir bakış açısı .
Bin kere örnek verdim uluun , hubvc , rysas vs halen ısrarcısınız . 5 gün İpek'e tavan yapsa ne diyeceksiniz ? Böyle yazmayın bence algı oluşuyor .
Yatırım yapan arkadaşlar stop noktanızı belli olsun geri kalan herşeyde hayaliniz büyük olsun . Risk almak istemiyorsanız portföyünüzü çeşitlendirin şade ipeke veya kozaa düşünmeyin ...
Neyse göreceğiz herşeyi Allah saha iyi bilir başka spekler mi var yoksa tahtacı mı var göreceğiz :)
Stoplara uyulmalı hiçbir hisse düşmez de demiyorum ..
Garantinin yine alışta tepede olduğu bugünün de sıkıcı, ifrit edici olması tesadüf olmasa gerek. Bu kene grubun bol lotlu satıcı olmasını seviyorum
Daha almıcam lan bu kagıdı gırtlaga kadar dolu zaten gıderse gıder gıttmezse gıtmesın mk hıssesı artık baska hıseye nakıt yatar yok oyle yağma atı alan uskudarı gectı yaya kaldık arada bul açıl yardım degerlendırmeler
eskıden kutpoya bakardım aya gıtmıs yasemınn hanımmm daha nıcelerı var jant sa 7.72 den 1 lot deva vard keske topunu ona gomseydık sımdı salak salak bakınıyoz kâğıt 15 e bıle gelmiyor
Dün 12,52 görünce çıldıran hisse, bugün 12,41 yakınca deli gibi veriyorlar aşağı bakalım nolacak.
ben gitmez demiyorum 70 değil 570 bile gider ama bu spekülatif olur. Herkesin hak ettiği bir yer var eğer spekulatif değilse. Bu hisse gecen sene 5.25 di ben aldım yukselmeye başladı her Allahın günü toplamaya devam ettim bugün 12.40 iyi kazandırdı. bu yılbaşında bu gidişata göre 30 lira olması normal bana göre. Ha 24de de kalabilir 45 de olabilir. ama bu fiyatlar spekülatif değildir. ipek spekülatif çıktı diyorum hepsi bu.
Aşık olmayın hisseye. Aşık olursanız analiz yapamazsınız, doğru düşünemezsiniz. Bilanço açıklandığında düşecek dedim düştü. Başka kağıtlara yöneldim çok iyi kazandım. Bu tüyoları verdim diye şikayet ettiler artık yazmam hangi kağıdın hareketleneceğini zaten. 1180 den ya da 1145den döner dedim. 1180 gördüğü gün diğer kağıtlardan çıkıp kozaa fullendim. ortalama 1183den topladım. kozaa lot sayımı ciddi anlamda çoğalttım. insan kendine yalan söylediğinde oyunu en baştan kaybetmiştir.
Yargıtay süreci ne zaman bitecek
Bilgisi olan var mı acaba....
Koza Holding’in devralındığı tarihten bu yana kasasındaki nakdin yüzde 194 artarak 5 milyar lirayı geçtiğini belirten Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanı Muhiddin Gülal, Koza Altın’ın da 11 tonla üretim rekoru kırdığını söyledi
https://www.sabah.com.tr/yazarlar/di...-5-milyari-var
TMSF.baskani ve grup ceo şunun
Beyanatlarini
Sabah gazetesinde dilek güngör köşe yazısında yazmış
"Koza Altın'da 129 milyon TL vergi borcu kesildi, onu ödedik. diyor. Demek vergiyi taksit yerine peşin ödeme olayı değilmiş. Ceza yemiş.
Ne cezasıymış bu kadar yahu?Saçma sapan işler...
Nası bir cezadır bu 129 milyon
Mahkeme sonucuna göre ortaya çıkmış galiba
istinat mahkemesi yürütmeyi durdurmaz...
yürütmüşler..