Hisse yavaş sanki
Printable View
Hisse yavaş sanki
Hayırdır kimse yok
burdayiz bi yere gittiğimiz yok..:)
sessizce çalı arkasından izliyoruz , hedef: mesutun forma numarası..ytd
invest acemileri gibi dakika başı yazalım mı..?
:)
ağa çıkmamıştır inşallah , bjk bugün baya bi hırpaladılar..
Takipteyiz. Hisselerin yüzde 90 i 5-10 a katladı. Benim de fener için farklı hedeflerim var.ve diğer sportifler için. Asla yatırım tavsiye değildir . Twitter de ustalardan biri GSray hedefelrini açıklamış . En az 15. 23-37- ve 80 :):):). Gsray bunu yaparsa fener neler yapmaz:):):. Şaka bir yana fenerin dolar grafiği çok farklı. Ytd
Gsray da karisti.Belhanda olayi az buz olay degil.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burak hocam sence başakşehir bjk. Ve bjk- FB maçları nasıl geçer
Ben haricten yorum yaptim.affola.basaksehir.bjk berabere biterse bjk/fener macinda seyircisiz olmasi fenerin kadrosunun oturmasi dolayisiyle ibre Fenerden yana olur.Bjk strese girecek.Bjk nin bide Gs maci var[emoji779]CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Normal sartta bjk in basaksehiri almasi lazim. Derbiye gelirsek besiktasin arayi kapatmalarina izin vermemeleri gerekiyor o bakimdan isi sansa birakmayip besiktasi derbide hakemle ligme ligme edebilirler. Yoksa aksina biraksalar Sergen alttan girer usten cikar derbiyi alir. Puan durumu mac eksigi ile gidiyor besiktas. Buna izin verecekleri sanmiyorum. Ondan feneri satmadim. Gencleri yenecegimizi varsayaraktan. Dusuk ihtimal basaksehire takilirsa derbi oncesi kenara cekilirim.
Terim in dengesi bozuldu o bakimdan ligi muhtemelen bjk a verecekler bu yil.
basak bjk ya, kayseri de gsraya puan kaybettirir..ytd
şahsi fikrimdir , beni bağlar tabi bu olay..:)
1 Nisandan itibaren fener yıldız pazara yükselirken değer sportifler ana pazarda....faydası var mı acaba:)
Arkadaslar sizin kuponlar yine yatti. Savas, Arif ve Menham alayim kuponlarinizi :)
Yaw harbiden hissesi yerine iddiasini oynasak bire bin olmustu para.
Simdi gencler macini alirsak. Haftaya bizim spekeddin derbi oncesi mallandirmak icin yukari gotururse cikma niyetim var. yok goturmesse bu skorla derbi yuzde 51 fener in. Besiktas derbide yenmesi bence supriz sonuc olur. Haftaya hisse artmazsa derbiye hissede girecegim. Artarsa cikarim. Ne olur ne olmaz. Aklima Besiktasin alacagi yatmasada sergen derbilerde muazzam yonetiyor. Riske girmem. Ama yuzde 51 Fener alir derbiyi. Tersi olursa supriz.
Bu baglamda hissesi olanlar icin uzulecek bi durum yok. Basarsa derbiyi bekliyecegiz. Basmadi gotururse riske girmem kendi adima cikarim.
Fener çanak direncini kırdı (34.92).. Bende yok olanlara bol bereketli seanslar dilerim..
Ali geldikten sonra teknige pek bakmiyorum dostum. O gitmedigi surecede samp hayal. Bu arada eski olanlar hatirlar Ali geldigi yil ailesi buna uzun sure izin vermez diyordum. Gecenlerde yeniden aday olmayacam gibi bisiler geveledi. Aileden izini alamayacak. Dedigimize geldi Ali Koc efendi. Ne oldu. Parayla bi yerlere gelirim sandin ama Turkiye burasi. Yedirirler adama. Sen nerden biliyordun dersen ailenin yaninda on sene calismis arkadasim vardi ondan bunun karakter tahlilini almistim. Mustafa on numaraydi onuda oldurdulermi artik ne olduysa. Bu Ali ergen genc kafasinda sonradan gorme gibi. Fener biran evvel bundan kurtulmali. Saadettin Saran favorim egerki Aziz geri gelmez ise.
bunlar topu ayağında tutunca bişey oynadık sanıyorlar..orta sınıf bir avrupa takımı ilk yarıdan 5 lik yapar bu sergeni..
epiruanı sayesinde 3 gol buldu bjk , bir topu direkten döndü birde kaleciden dönen şutları var..
yine söylüyorum , orta sınıf bir avrupa takımı ilk yarı bitmeden beşlik yapar bjk yi..
arka alanda bu kadar boşluk bırakıp intihar futbolu oynamak bizim ligde iş yaparda , dışarda ne olur bilemem..
maçı 3/2 aldılarsa aykut sayesinde, yoksa yine bişey oynamadan kazandı bjk..
ghezal ve abubakar 2 maç olmasın iki maçta 1 puanı anca alır bizim ligde, izleyip göreceğiz zaten bunu..
bu bjk şampiyon olamaz , mümkün değil..ytd
crivelli pozisyonu gol veya penslti olsa cok farkli seyler konusuyorduk , ki nerdeyse penalti kirmizi kart oluyordu son anda kacirdi kendini sosa..
neyse bakip gorecegiz sergen beyin yere goge sigdiralamayan oyununu..
hataya , alanyaya, goztepeye oyna bu oyunu kaclik yapiyorlar gorelim..
bu hafta fenere oyna mesela ayni oyunu, buyuk teknik direktor sergen bey..
32 li rakamlardan tadımlık aldım bir iki ay sonrasına vedalaşmak üzere. Sporda teknik temel takas hepsi yalan uygun fiyattan alın iyi bir oran yaptıysanız gönderin bir sahada bulaşmayın 😉
Kacirdigin nokta oyle yada boyle tff gaziyla zekasiyla sansa kadare adam aliyor. Avrupa icin zaten bisey demedim. Yalniz adamin derbi karnesi gayet de guzel. Herneyse biz kendi macimiza bakalim. Yenersek haftaya beklentimiz devam eder. Fener derbiyi buyuk ihtimal alir diye dusunuyorum genel tahtaravali dengede tutma ligi isteginden dolayi. Yinede riske girmeyim bu hafta ici vedalasirim gibi geliyor hisseye.
Bu takımdan birşey olmaz şampiyonluk hayal böyle oyunla bjk yi bile yenemeyiz.istikrar yok.takim oyunu yok becerikli adamlar gezinip duruyor...ytd
Bu hafta hisseden olsa olsa cacık olur.
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
geçmiş olsun, yarın taban olur ; bazen olmayınca olmuyor..
Yarın taban açmaz İnşallah
Bjk ve gsarayın kazandığı bir haftada yenilginin hiçbir izahatı olamaz. Sıkıntılı bir hafta olacağı kesin
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu mk oğlu pelkastan sol açık mert hakandan 10 numara olmayacağını hala anlamadı..
intihar futbolu oynarsan sonuçlarına katlanırsın, var hakemi falan konuşmaya gerek yok , lobi dedikleri hakem çetesi o. çocuklarının..
İntihar bile bir plan gerektirir...
Sezon başından beri tek bir plan yok...
Utanç...
Erol dan önce başkalarının gitmesi gerek...
Tek plan diye Caner’in ortalarını göster onu kaybet...
Sezonun en iyisi ozan de onu kaybet...
Tek kelimeyle rezalet...
Bu arada elimde hisse yok hiçbir zamanda olmadı, ama o kadar deli oldum ki....
konyaya 3 tane atan düzeni bozup bu düzenle oynamak gerçekten dahiyane fikirler..:)
rahat rahat 5/6 olacak maç ters bi topla nerelere geliyor..
bjk ve gsray aynı intihar futbolunu oynadı , onlar şanslıydı..
bizde bi cenabetlik var..
Bu serdar aziz denen y... Ne iş yapar. Hayvan gibi adama dalıp rakibe gereksiz faul kazandırır. Tam öne geçtik rakip açılacak maçın ağzına etti.
Anasının örekesine kadar yolu var bu takımın. Spek'le mi, iddia ile mi çalışıyorlar anlamadım. Ne zaman bu kolay maçı alır desek veriyor, bizi de terse yatırıyor amk takımı
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ıddia ıle bence , bu maç 100 defa oynansa bu sonuç çıkmaz..:)
Yarın ola hayrola diyemeyeceğim bayağı bir işçilik olacak ytd
kurthan