Şu an %2.28 22.44 'de :) bugün artı kapatır gibi.
Printable View
22,36-38 de.. biraz geriledi ama alıcılı gözüküyor kademeler.
Ek 27594
Adam 22 etrafında illüzyon yaratıp duruyor...Aslında kağıt yataya sokulmuş vaziyette ...Günlük kademeye oynayan biri değilseniz fiyat hareketlerinden para kazanılması imkansız tahta...Temettücü iseniz güzel kağıt.....
ISYATIRIM - Tahmin Güncelleme tarihi: 02.09.2021
Kod Öneri: AL / Hedef Fiyat (TL): 31,00 / Getiri Potansiyeli: %43 / Öneri Tarihi: 02.06.2021 / Piyasa Değeri (mn TL): 12.848,7
https://megaimg.net/i/i/eNGkzN.jpg
Elde Edilen Maddi Duran Varlık Satış Karının/Zararının Tutarı 130.953.801 TL
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/963555
Parsel bilgisi var mı?
Emlakcıma soracağım...
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Son dakikada 20,88TLden 508K lotu kim verdi acaba?
9 sene önceki özkaynaklarını 4 e katlamış ;Kasasındaki para kadar piyasa değerinden işlem gören ;yüzde 40 sahibi olduğu Cola düşünce 2 senelik karından işlem gören(aetaba yazdırdıkları 172 milyon zarara rağmen) 9 seneki önceki fiyatının altında işlem geçen bu hisseyi bu fiyattan satacağıma mezara götürürüm daha iyi
CCOLA Ortaklar
Aefes %40,12
Efes Pzlm ve Dağ. %10,14 (%100 Aefes iştiraki)
Vay be. Çok ilginçmiş hakkaten.
https://simplywall.st/stocks/tr/food...ares#ownership
Burada 50% diyor ama güncel değil herhalde. Şaka gibi.
CCOLA'nın market değeri 22 milyar TL, ve 40-50% hissesine sahip olan AEFES'in market değeri borsada 12 küsür milyar TL.
Bu durumda AEFES'in borsadaki pratik değeri BEDAVA. 0.
ytd
Gerçi 40%'tan hesaplarsak 22milyarın 40%'ı, 8.8 milyar TL, şu an borsadaki AEFES değeri 12 milyar ise, 8.8'i çıktıktan sonra geriye 3.2 gibi bir şey kalıyor.
TBORG da borsada 5.48 milyar değerinde şu anki görüntüye göre
https://www.investing.com/equities/t.tuborg
mantıklı geliyor mu bilmem, belki de sandığımız kadar bira tüketicisi yoktur memlekette. :) ytd
2020de TBORG'un toplam cirosu Efes'in TR bira cirosuna neredeyse esit. Efesin TR pazarindan yarattigi nakit akisi veya EBITDA'si bira kisminin anca %20si, kalani yurtdisi. Hadi CCOLA'ya %20 holding iskontosu da koysaniz, uzerine TBORG da koyarsaniz, simdiki AEFESin fiyatini geciyor zaten. Yurtdisi birayi hediye veriyorlar en kotu hesaplama seklinde bile. Hayir bence bir de TBORG da iyi sirket, pahali da degil daha gecen ay aldim ama AEFESteki durum komik. Bir yerde gelir duzgun degerler piyasa, belki de secim arifesinde.
https://www.tradingview.com/symbols/...2FFX%3AUSDTRY/
turbog'un dolar graifiği de fena değil. Şu an 2 dolar civarında. Tarihsel olarak 1 ile 3 dolar arasında gidip geliyor eregl misali.
Bunu da yazdım kenara. :)
Herhalde bu grafiği düşük temettü vermesine borçlu tuborg. AEFES'i iyi incelemedim ama hep böyle yüksek oranda verdiği için (eğer veriyorduysa yani) kafa üstü gidiyor olabilir dolar grafiği
ytd
Cuma günü gün sonu yüklü miktarda 20.88'den satış gerçekleşmiş. Konu ile ilgili bilgisi olan var mı?
18 sene önce de 23tl bu mal hisse. Nasil bir sacmalik varsa. 20 senedir hisse 20-23 arasında dolaşıyor
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tuborg her 20 geldiğinde bedelsiz yapti ben sayısını hatırlamıyorum ama defalarca bölündü hisse bize tur bindirdi. Ben 5 senedir efesteyim pişmanım keske ccola alaydim 27 tl efes 23 ken
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissede yazan eden de pek yok. Herhalde pek ky yok. Aslında böyle ky az olan hisseler genelde coşar derler ama demek o teori sağlam değilmiş...
Bazen alıp satıyorum.. Ky var yani, Herkes pusudadır belki. Hacim çok az geldi bana. Tarihsel olarak dipte mi acaba. Bilen varsa söylesin bi zahmet. Fiyatın geride okduğu aşikar. 8 senedir öyle galiba. Aldık şansa belki şimdi yükselir belki 8 ay sonra veya 2sene sonra. Bana göre ucuz. Yinede piyasa herkesten daha çok bilir tabi ki.
YTD Para tekniği yapar.
Gidin kripto alın daha iyi bu hırsızlara yedirmeyin paranızı. Burada hem patron riski var hem döviz hem de siyaset. 5 yıldır ucuz diye alanların hepsi ciddi zarar etti.
20-25 gün sonra eger bilançolarda oynama yapmazlar ise tarihi bilanço açıklayacak şirkete bak...neyse ki ufak mallandık teşekkürler...
Dolar bazında tüm zamanlar dibinde. 2.26 dolar ile. Yuh be.
ytd
Dip noktası 18'ler, sanki tekrar 19'lara değdirebilirler. İş yatırım hedef fiyatı 31 verdi, dip noktasından bu seviyelere hızlı bir çıkış yapabilir bu sene.
2019'dan beri bu hissede zaman zaman al-sat yapıyorum, hic zarar etmedim. Örneğin. geçen sene eylülde 18,80-19,10 arası alıp, 1 hafta içinde 19,70-20,10 arası satmışım. Ekimde 20-22 arası al-sat yapmışım. Temettü zamanına yakın alıp, denildiği gibi çıkış yapınca satmak lazım. Mart 2021'de 24'lerdeydi, o zamandan beri inişte ama arada hep al-sat'a uygun hacimler, iniş çıkışlar oldu. Yüksek temettü verdiğinden bedelsiz verip, bölünmüyor sanırım. Uzun vade alınacak bir hisse değil geçmişe bakıldığında. YTD.
Çin bira içmiyormu. Çine saldırması lazım. Sebze meyve uctu artık etap zarar yazmayı kessin .
Aghol mü efesmi hangisi iskontolu
Birasını içtik. Şimdi hissesini almaya geldik. İyi bir çeyrek , yarın kapanıyor.