Alımlar hızlandı gibi bozarcak mı bakalım
Printable View
Alımlar hızlandı gibi bozarcak mı bakalım
Patron boyle billur gecerek satmaz heralde :))
Bozacaktı ama bozmasın diye mal koydular.
https://twitter.com/borsacidoktor/st...4aqJbvJJm5nwfA
İki kere bozacak oldu
Sonra olmadı
500.000 gibi bir rakamla kapattı
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İstediği kadar düşebilir. Benim, 2023/4. çeyrek bilançoyu görmeden çıkmaya niyetim yok. Çok düşerse, ek alım yaparım.
İstedikleri kadar taban yaptırabilirler.
Şirketin içi boşaltılmadığı sürece, daha çok uzun yolu var. Henüz 9 aylık karı bile satınalmadı.
12 aylıkta hiç kar etmese bile fiyatını ikiye katlaması lazım.
Bugün yapılan işlemler, normal satış işlemi değildi. Taban az çözülecek olduğunda, çözülmemesi için bütün güçleriyle abandılar. Yapılan işlemler, piyasa bozucuydu. O şekil satış baskısı GARAN'da yapılsa, o da çokerdi.
Borsayla yakından veya uzaktan alakalı herkes, niyeti hisse satmak olan kişinin, o şekilde tahtaya abanmayacağını bilir. Sonuçta bu şirket batmadı ya. Niyetlerinin ne olduğunu ileriki günlerde göreceğiz ama iyi niyetli olmadıkları kesin.
Bugünkü işlemleri yapanlara işlem yasağı getirilmezse ve piyasa bozuculuktan cezalandırılmazlarsa; ilgili kurumlarında bu piyasa bozucularla işbirliği yaptığına inanacağım.
İzmir Demir Çelik dediniz galiba, onu bilmiyorum ama Mndrs’i ben Odas’a ve Ayen’e benzetiyorum. Ayen dün devre kesip eksi kapadı, bugün ise tavan. Odas’ı bilanço öncesi 9,65’ten 7,30’a düşürdüler oradan 12,5 gördü. Özelikle taban gördüğü günün ertesi günü efsaneydi. Şirketle ilgili olumsuz durum olmadıkça bugünler de unutulur. Bugün prospektif olarak 3-3.5 F/K. Olması gereken ise minimum 6-7 F/K yani minimum %100 potansiyeli olan bir hisse.
Dostum sıkıntı taban olması değil 2 kere milyon milyon tabandaki lotları kaldırıp ,blok şeklinde milyon milyon lot koydular, sıkıtılı olan yer burası zaten. Bu piyasa bozucu bir işlemdir. Hele ki böyle güzel bir bilanço üzerine bu satış geldiyse iyi niyetli değildir. Zamanında bu menderes tahtasında çok kişi ceza yedi spekülatif hareketlerden dolayı. Şu saate kadar patrondan sattım diye haber gelmedi, eee yüzde 5 ve üstü olan şahıs sattım diye de haber yollamadı. Bu satış neyin nesi bu işte bir pislik var. Belki yarın bir tavan olacak ama bugün yapılan blok şeklindeki satışların SPK tarafından incelenmesi lazım.
20 civari satis yerimdi
40 dan asagi satis yapmam artik
Bugun nu gordukten sonra
Sure 12 ay
Hadi bakalim menderesin spegi .. kurusu
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kısıtlama getirlmesini hiç anlamadım. Satışın şeklini ise hiç anlamadım. Nerde dengeleneceğini görelim bakalım.
Doğrudan 7 milyonu koysaydı bu alımlar kolay kolay gelmezdi. Çoğu alım tabanın kalkacağı düşüncesi ile geldi. Malını çıkmak isteyen için mantıklı bir davranış.
15/11/2022 - 15/11/2022 tarihinde MENDERES TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile ilgili olarak 10,60 - 9,91 TL fiyat aralığından 0
TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 8.322.289 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca
gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte MENDERES TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 15/11/2022
tarihi itibariyle %47,54 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer
almaktadır.
Akça Holding dün vakıf üzerinden 65 milyon lotunun 8,322,289 tanesini satmıştır. Satmayacağım diyerek satmıştır. Bu kağıdı baskılar kimse tekrar satabilir diye elini taşın altına koymaz.
yatırımcı ilişkileri meşguldü. haber alan var mı?
Son 5 dk dir vakif satisi yok. Dunkü satişla birlikte toplam 10 mln lot civarinda satis oldu. Ortalama 10 tl den 100 mln tl yapar ve eğer Akca holding mndrs e olan borcunu ödemek icin sattiysa satiş sona ermis olabilir.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada aşağıda bıraktığı boşluklarıda doldurdu teknik olarak düşüş tamam olmalı
Borc 126 m civarı
Ulan ……lar bi nitelikli yatırımcı ya da fona özel emirle geçseydin şu satışı şirketin hedefleri bu öngörüsü bu gelecek sene için diye almazlar mıydı bu hisseleri giden tahtayı yıkmak nedir?
Sabah sabah hacim çok yüksek
Tabana kitledi yine ********ler
Açığa satış yasağı gelmeseydi bu satışı yapamazdı. Bu kadar rezil bir şirket yönetimi olmaz. Bir nitelikli gruba hisse devri yapsa bu kağıt eksi değil 20 tl ye giderdi. Bu kadar basirtesiz bir kağıt. Ne zaman satış biter akşamında brüt ve tek işlem cezası yer, mal gibi kalırız.
Nitelikli yatırımcı bulamamış demek ki. istikrarsız bir firmanın hissesine hiçbir nitelikli yatırımcı para gömmez.
2. ardyz vakası...
Başlıkta rekor ziyaretçi
Mağdur sayımız çok
Mendo zede olduk durduk yere
Bu hisseye giren cıkan cok ky yok.
Şirketin kasasını boşaltan dyo boya bile bunun kadar düşmedi
https://imgyukle.com/f/2022/11/16/JyF4PS.jpg
denemeler
Elips içinde ki (2020) harakete benziyor. Yaklaşık 1 ayda yarı yarıya aşağıya sürmüşler.
…… …….. ……..im satmayı planladığın miktarı, ne için sattığını açıklamaya ekle de bari millet ona göre alıcı olur en azından
100 150 milyon para mı bu devirde, ulan kredi bulamıyorsun madem gayrimenkulleri önden yarı fiyatına elden çıkarsan bile daha mantıklı olurdu şu yaptığından kur farkı zararı yazmasan gelecek seneye rahat çarpı 3 ü 4 ü var hisselerinin soktuğun duruma bak
Satış şirket ile alakalı değilmiş. holding satışıymış.o yüzden şirketi ilgilendirmiyormuş.
Dün 9.91 tabandan 8 milyonu kim aldı
Ne yapıyor şu an merak ettim doğrusu
anlaşmalı değilse o kadar lotu karşılayacak küçük yatırımcı yoktur,tabandan patronla anlaşıp silkeleme yapıyorlar gibi..