Dünya da genel olarak faiz oranları ve fiyatlar genel seviyesi yükselecek. Kanaatim bu konjonktür en çok bize yarayacak.
İHLAS HAZİNESİ bir buçuk yıldır devlet hazinesi gibi olmadı mı?
Printable View
Dünya da genel olarak faiz oranları ve fiyatlar genel seviyesi yükselecek. Kanaatim bu konjonktür en çok bize yarayacak.
İHLAS HAZİNESİ bir buçuk yıldır devlet hazinesi gibi olmadı mı?
İhlas hisseleri 20 kuruştan alınıp 1,00 TL den satılacak hisselerdir. Gerisi hikaye.
Kendini nerede görürsen gör. Mevcut durumda nerede olduğun önemlidir.
Hayaller paris, gerçekler Yenibosna.
20 yıl önce veya 10 yıl önce 100.000 TL sini İhlas hissesine yatıran birinin reel olarak parası bugün kaç paradır.?
Daha doğrusu para mıdır?
Bu hissenin değeri 0.92 TL mi?
Siz de spek gibi düşünüyorsanız,
Büyük satış miktarı 1 TL den girildiğinde tahta ne tepki verecektir?
Bedelliler 1 TL den alınmadı mı?
Hisse 1,25 ten bölünmedi mi?
Farkli bakis acilari iyidir, guzeldir degerlidir.
Merkurum sormussun araba arazi noldu diye:evil:
Sukur yorganimiz ayagimiza denk bu aralar:oleyo:
Kimet bakalim bu heycan dolu gunler ne getirecek vezirmi edecek yoksa rezilmi merakla bekliyoruz..
Süvari inanmadığın hisse de ne işin var?
CO2 yaymaya mı buradasın?
Bu hissenin değeri bana göre 10 TL olmalıdır.
Ama oluyor mu? Olacak mı? Önemli olan o dur.
20 yıldır olmamış. İnşaallah bundan sonra olur. Ben de kazananlardan olurum.
Ama ümit vaat ediyor mu hayır.
Ben aptal bir ihlas yatırımcısı olarak diyorum ki. Hepimiz boş konuşuyoruz.
İhlas hisselerinde teknik işlemez. Beklenti çalışmaz. Şerefsiz spekler ne derse o olur.
2011-2012 de hissede bulunan spek battı. İnşaallah bunlar batmaz ve hisseyi yukarı taşır.
Bu soruna 0.3x lerde alip iste aralarda bazi bazi islem yapan on gorulu , adam gibi adam, oturmas8ni kalkmasini bilen hus cevaplar belki bence coook olmustur :evil: yani temennim o yonde hep ihlas alip satmamistir belki baska baska isleri de vardir kisa lafin uzunu meali oldu kimbilir baya vardir iste:kahkah:
Deli Süvari ayda ortalama ne kazanıyosun borsadan
Sn.Siren,
Birlikte akıl yürütelim.709.600.000 TL nin yıllık gelirini 124.000.000 TL kabul ettiğimiz de bu miktarın %10 u olan 12.400.000 TL
sini ayda 4 e bölerek 3.100.000 TL lik her hafta F/K sı en düşük, temettü verimi en yüksek şirketlere yatırım yapsak hisse
performansını nerelerde görürdük?
akıl yürütümüdür.tavsiye değildir.
Bir başka akıl yürütümü,
Bu yıl halka arz edilecek diyelim 40 şirkete arz dan yüklüce talepte bulunsak,
Gelen miktarı da en az %100 getiri ile sat sak hissede nasıl bir ambiyans oluşur?
yatırım tavsiyesi değildir.
Evet.Spekler kendi aralarında savaşıyorlar, hisse de at oynatmak için.
İstanbul ili Avcılar İlçesi Firüzköy Mahallesi 648 Ada 5 parselde kayıtlı 14.607 m² yüzölçümlü arsa üzerinde konut ve işyerinden oluşan Bizimevler 9 adı verilecek inşaat projesi yapmak üzere hasılatın %45'i arsa sahibine ait olacak bir hasılat paylaşım sözleşmesi imzalanmıştır. Söz konusu projenin Mayıs ayında başlayıp 36 ayda tamamlanması planlanmaktadır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/915401
Oksijenim sana birsey sormustum hala cevap vermedin deyiver hele:oleyo:
İstanbul ili Avcılar İlçesi
Firüzköy Mahallesi 648 Ada 5 parselde kayıtlı 14.607 m² yüzölçümlü arsa
üzerinde konut ve işyerinden oluşan Bizimevler 9 adı verilecek inşaat projesi yapmak üzere hasılatın %45'i arsa sahibine ait olacak bir
hasılat paylaşım sözleşmesi imzalanmıştır. Söz konusu projenin Mayıs ayında
başlayıp 36 ayda tamamlanması planlanmaktadır.
Kap Haberi link https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/915401
Kap Haberi link https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/915401[/QUOTE]
bir de kap yayinlamis
15 donum arsa sanirsin mecidiyekoyde
avcilar ortalama bir insaat firmasi isi
Hus uçur bizi.....
Bizim evler projelerinin devamı....
Kanal İstanbul'a doğru....
Daha önce 18.02.2021 tarihinde Söke Değirmencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. için bağlayıcı olmayan fiyat teklifinde bulunduğumuz kamuoyu bilgisine sunulmuştu.
Taraflar arasında yapılan görüşmeler neticesinde bağlayıcı olmayan fiyat teklifimiz yukarı yönlü revize edilerek karşı taraf yetkililerine bildirilmiştir.
Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/915430
Daha önce 18.02.2021 tarihinde Söke Değirmencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. için bağlayıcı olmayan fiyat teklifinde bulunduğumuz kamuoyu bilgisine sunulmuştu.
Taraflar arasında yapılan görüşmeler neticesinde bağlayıcı olmayan fiyat teklifimiz yukarı yönlü revize edilerek karşı taraf yetkililerine bildirilmiştir.
Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Erah Bey ciddiler herhalde?
Hus bizi diskoya götür...
Söke unun tamamını yada bir kısmını GİRİŞİM SERMAYESİ nin içine alıp number one diyebilecek miyiz?
yatırım tavsiyesi değildir.
sirenim sorunu yeni gördüm, ihlasın kapanışını bilemem ama haftalık kapanışı beni değil hus dahil herkesi memnun edecek bir kapanış olsun. Sonuçta o kuruşları seviyor ve sevdiği yerde hareketlerine devam ediyor.:evil:
Bağlı ortaklığımız İhlas Haber Ajansı A.Ş.'nin halka açılma çalışmaları çerçevesinde Sermaye Piyasası mevzuatına uyum kapsamında esas sözleşme değişiklik metninin onayı için Sermaye Piyasası Kurulu'na yapmış olduğu başvurusunun Sermaye Piyasası Kurulu'nun 04.03.2021 tarihli 12/316 sayılı toplantısı ile olumlu görüldüğü,SPK onayını takiben Bakanlık onayı için Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü'ne başvuru yapılacağı, iştirakimiz tarafından şirketimize bildirilmiştir
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başlıkta ısrarla şirket sahiplerine veya diğer kişilere hakaret eden bazı kişiler var . Silip geçiyoruz anlamıyor ceza veriyoruz anlamıyoruz geriye tek yol kaldı süresiz yasaklamak .. Bunu yapmak istemiyoruz kimse kimseye zorla hisse aldırmıyor hisse alıyorsunuz adamlara hakaret ediyorsunuz.. iki gün sonra şikayet edilir mahkemelik olursunuz ne gerek var buna .. Evet hisse insanları üzmüştür doğru ama hakaret edince ne oluyor ki ? Israrla uygunsuz yazanlara daha sert cezalar gelecek bilginiz olsun . Yazmanıza engel olan yok ama hakaret etmeyin ..
Hakaret suçu ile sosyal bir kavram olan “şeref” ve kişinin özsaygısı ... Fakat, daha önce işlediği bir hırsızlık suçundan sabıkalı olan kişiye, “sen hırsızsın” demek hakaret tir.
söz konusu kişinin hüküm giydiği haberlerinden hükmü paylaştım şehven hükmü kişiye atfetmişsem özür dilerim
söz konusu kişi hakkında çıkan haberler yalan yada iftira ise öncelikle bu haber sitelerini mahkemeye vermelidir
tekzip yayınlamaya zorlamalıdır.
Adam hakli beyler, dagilin, hem aliyonuz hem sey ediyonuz:kahkah:
Bu ne haber bombardımanı alınan 28 milyon satılmakmış isteniyor getir aşağıya alırız merak etme baban bile senden insaflıydı
Bu kadar zaman sonra KAP'a yapılan bildirimler beni çok şaşırttı.yillarca KAP'a bir haber gönderme ama bir günde iki haber gönder.cok enteresan,bu haberlere rağmen hisse eksi kapattı.nasil bir dümen var,benim kanaatim ters psikoloji yapıyor,bakın ben KAP'a bir günde iki haber gönderdim ama hisse yine yürümedi ve eksi kapattı bundan bir halt olmaz,satıp kurtulalım. Bu benim şahsi fikrim olup al sat tavsiyesi değildir.
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kap oncesi biraz alim geldi 94 e tasiyip dikkat cekti
fakat arkasindan 70 milyon satis gelince ky sagduyulu davrandi alim gelmedi.
artik reel bir yatirim yapmasi lazim haber ile yürümez lafla peynir gemisi yurumuyor
birde bence grubun en stratejik yatirimi olarak gordugu gazetede sermaye artirimi ihlas holding gibi olmayacaktir. Kendi fikrime gore artik onumuzdeki yillarda sabit telefon hatti kadar degersizlesecegini dusunsemde hala bir stratejik unsur ozellikle secim donemlerinde.