Başlarına gelecekleri biliyorlar şimdiden yurt dışı transferi, garantiye alalım diyorlardır:wu:
Printable View
Holding halka arzı buraları hareketlendirebilir. Hisse göreceli diri duruyor ama tedbirde fayda vardır, herkesin tahmin ettiği nadiren beklendiği gibi gerçekleşir :) :) :)
Kiler GYO nun öngörülü yöneticileri mutlaka BDDK nın kararını öngörerek döviz pozisyonunu ayarlamıştır :) :) :) YTD
Reis Sedat Peker, cem küçüğü tgrt ceosu ile vurmuş dün akşam:Sad:, Adam klgyo da yönetim kurulu üyesiymiş aynı zamanda, anlaşıldı bizim klgyonun neden KALKMADIĞI:cool: YTD
sn Tahminci sabah borsa açılışta osmanlıdan 20.000 lot 1.09 a koydum, ışıktan da 15.000 adet 1.08 alış yazdım. Yaklaşık 1-2 saat içinde alış geldi ama sabahtan verdiğim satış asla satılmadı. kademede 1-2 milyon lot olmasına rağmen koskoca günde satılmamasına hayret ettim. Sonuçta her iki aracı kurumda toplam 90.000 lotum oldu yine:(, Nasıl küfür edeceğimi bilemiyorum) Sabahta Cem küçük olayını okurken sayfanın altında kardeşin seceresini gördüm ve koskoca KLGYO yk diye fotoraf koymuşlar, hatta kiler holdingin de mali işler taytılı da varmış. :Sad:, Tuz bile bu kadar kokmamıştı :vk:
Gazetecinin hükümet icraatlerini savunması bosuna degilmis?.simdi soru su.Devran dönerse bu kagıt ve holding ne olur?
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Şekerli, adrenalini bol bir tahta burası hisse kesinlikle piyasa şartlarından bağımsız hareket edebilen bir yapıya sahip. Olur da iktidar değişirse şirketin çok da hoşuna gitmez bu nedenle seçimlerden önce sıkı bir hareketle hafiflemek isterler mi.. benim iştahımı kabartan soru bu.. YTD
Bakalım ne zaman kalemi kırıp 1.15 lere dogru hareketlenecek ki o bile gülünc ..yoksa bunu bile ararmıyız.
Borsa % 3.5 düştüğü halde,İnat ettiler de 1.07 TL hisse vermediler..
Bakalım ,kaç gün,hafta,ay daha bizi ve kağııdı süründürecekler...
Kilerin kapısını, 1.09 dan kapattılar..
Şansını denemek isteyen var mı? Halka arza katılmak ve sonrasında yaşanacakları göğüslemek benim cesaret seviyemi aşar. Doğruya doğru.. YTD
Aslında b u holding arzı için bir kıpırdanma olmalıydı.Cidden anlıyamadım,gyo su bu haldeyken holdingi kim alacak ben çözemedim.En azından bugün ve yarın bir tavan olsa millet aha da hareket başladı derdi,ilginç bir durum,değişik bir tahtacı ile karşı karşıyayız.
Yüzde 50 iskontolu klgyo gibi bir iştirakin var,bu iştirak holdingin nerdeyse en önemli kısmı ve sen holdingi yüzde 12.5 iskonto ile halka arz ediyorsun,üstelik 2011 de milleti üzmeyeceğiz diye gyo yu halka arz etmişsin,11 yıl sonra nominal olarak gyo aynı değerde ,dolar bazında ise tarihi dipte,bu ortamda holdingi halka çakacaksın,bunu planlıyorsun.Cidden çözemedim olayı.
Her zaman dediğim gibi bu adamın derdi mal satmak ne satsam kar diye düşünüyor arase turex Kütahya şeker şimdi kilerin arzı kasaya ne koysam kar düşüncesinde yok bezdiriyor yok sattirmaya çalışıyor dusuncelerini kesinlikle kabul etmiyorum. Kağıdı son günlerde satamiyor 2 3 kademe kaldırıp yatırımcı çekmeye çalışıyor mal satmak için. Dünkü düşüşte de diri durdum havası oluşturup bugün mal satmaya çalıştı. Dün dusurmesi icin bir sebep yoktu zaten alan ky mali satmıyor alıcı da yok son zamanlarda.
Sayın hkm holdingin arz fiyatı kime göre neye göre %12.5 iskontulu, değerleme raporunu hazırlayanlara göre. Değerleme raporlarını kim hazırlıyor borsaya açılmak isteyen şirketlerin parasını ödediği bağımsız aracı kurumlar!
Devletimizi şu an yöneten Sayın Cumhurbaşkanına kiler patronları kadar yakın(belki onlardan daha yakın) başka bir patron şirketi olan pasifik gyo da 16,38 den arz edilirken %20 iskontolu demişlerdi. Arz olalı 6-7 ay oldu ama hisse arz fiyatının neredeyse %45 aşağısında işlem görmekte. (Not: Portföyümde psgyo yok)
Bist e bakıyorum iktidara yakın patron şirketlerinin çoğu aynı durumda önce bedelli ile yapılan vurgunlar (bedelli bu tarz şirketlerde benim için vurgundur) sonra hisse fiyatlarının diplere yolculuğu ve diplerde aylarca sürünme evresi üstelik bu süreçte endeks %40-50 yukarı gitmiş olmasına rağmen. Başka söyleyecek sözüm yok.
...Yatırım tavsiyesi içermez...
Borsa bir soygun yeridir. NOKTA.
PD/DD ya da F/K ne kadar doğru ki..
Hadi güven de ucuz diye AL, hadi kolaysa zarardayken pahalı diye SAT..
Onun için bu hissede sadece trade ederim.
Holding için de tarzım aynı olur.. YTD
Klgyo halka arz izahnemesine bakın.
İskonto oranınada.
Şu andaki fiyatınada.
Dünyada en adil dağıtılan şey akıldır:))
Zararına satmiyor kimse götürmezler.
Top dolastir bakalım sn spek bayramlari cık ne kaldı bilancoya.Bayram sonrası bilanco beklentileri alınır..
2022/06 net kar beklentim 2021/06 karının 15-20 katı..Fiyata takılmayın,zararda ya da çok kötü karda olduğu dönemde bile 3,91 göstermişler.Tahtanın şimdiki belalısı Y,K. bıkanın malını toplamak için baskılıyor,kuruşçu kademeye oynuyor maliyeti daha da düşürmek için vadesi bilanço yaklaşana kadar..bıraksa hissenin yakasını fiyatlama normalleşecek,bilanço geldiğinde bağlasan durmaz,o da biliyor.
Kiler holding tavan olsada satan gelir burdan alır belki:))
Belliki rakamsal olarak bilanco iyi gelecek.Bunu bilen bilirkisi soyle bir hesap icinde.10 Agustos civarına kadar bıkanın sıkılanın sıkısanın nakite ihtiyacı olanın malını alır bilanco gelince hamudu ile götürürüm.Bak kardes AH lı para birgün senide vurur.Biz al ucur kacır demiyoruz.Ama 1 tl lık milyonlarca lira karı olan kac tane kagıt kaldı.yoktur..zaten bayram arası var.uyuduk uyandık ayın 15 olur.hergunde 3 bin 5 bin lotta ilave ederiz BU FİYATLARDAN ,ya kısmet.Belkide istemeden bize calısıyorsundur.1.06/1.10 arasında cok alıcı cikar ama 1.20 lerin ustunde olsa idin insanlar bu agresifliginden cekinir gelmezdi..yani mallaniyor yatirımcı haberin olsun.istersen bas simdi hadi biraz daha alalım.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdide Ağustos mu oldu iki bilanço geçti saglam bir şekilde bedelliden dünya kadar para gitti ağustosta kesin gidecek çok beklersiniz bu adamı.
Yeni sermaye tavanının 7 milyara yükseltilmesi onaylanmış haydi hayırlı işler.. YTD
Şunun şurasında ağustosta ne kaldı değil mi?
Bedelli yapsınlar yoksa bu kağıt böyle kalır l.
Kiler Holding hükümetin projelerine uygun Ay 'a gidiyor da Klgyo yolda yürüyemiyor ne is...Oysa mukayeseli olarak cok cok iyi bilanco bekleniyor yorumlara gôre..Borsa mız da bir alem...Bizlerde figüran.
Borsada beklenen olmaz galiba nedeni bu.. YTD
Kiler Holdingin borsada gerçek halka arzı tamamlansın o da süründürür daha sonra, neticede aynı kumaştan.. YTD
Secim atmosferine girdiğimiz günlerde her taraftan ayrı bir seçim strajezisi,senaryosu duymaktayız.Son duyumlar.mevcüd hükümete yakın şirketler (hisseler)seçim öncesi hisseleri hiç olmadığı kadar düşürüp,küçük yatırımcıyı hapsedip,mevcüd hükümet giderse şirket zor duruma kalır algısı yaparak,elinden geldiği kadar çok seçmeni hissede tutmaya çalışaçakları duyumları alınmaya başlanmıştır..