Nkolayda bilesik yapan arkadaşlar bugun eksik yatmis benim bugun bozmam .
Nkolayda bilesik yapan arkadaşlar bugun eksik yatmis benim bugun bozmam .
Evet aynen.
Aşağıdaki hesaplamaya göre 100k için 34,93 TL getiri olur diyor.
Buna göre sorsak anlamlı cevap alır mıyız? Ya da daha önce soran oldu mu?
https://www.nkolay.com/bono/#calculate
Usd 2.75 oran 32 gun
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugun herkezin eksik gunu degilmi yarın fazla yatırıp düzeltiyorlar.
fibaya geçen günlerde cep telefonu güncellemesi için uğradım , gişedeki kız isterseniz size mobil-internet bankasındaki kirazı açalım dedi ,çünkü galiba banka yönetimi gişedeki yetkililere teşvik amacıyla prim ödüyorlar .
Şu anki internet-mobil kiraz oranları TL %13,50 -USD %3,50
O kadar farketmiyor benim hesaba göre
100K, %15 faiz, %15 stopaj (Yılı 366 gün aldım):
32 gün boyunca hiç yenilenmezse:1115
16 gün sonra 1 kere yenilenirse:1118
8 günde bir 3 kere yenilenirse:1119
31 kere yenilenirse:1124 (böyle birşey mümkün değil tabi ama en uç noktayı görmek için ekledim)
TCMB'nin bugün gerçekleştiridiği bir aylık (4 Kasım vadeli) geleneksel yöntemli repo ihalesinde ortalama basit faiz %12,91 oldu.
Bloom.
Katar’a para istemeye giden Erdoğan’a Fatih Kısaparmak derlerse Dolar 8 i geçer.
FİNANS tanışma faizi ilk kez para getirenlere 32-120 gün arası 12.95 yazıyor ama 13 alan varmış bilginize boşta para bırakılmıyor ve başka bankaya eft si yüksek
Anadolubank 100K+ 32 gün %13
Boşta para bırakmadan 13,5 üstü veren banka şu anda yok değil mi Net:13 ve üstü olan yani
Dolar kuru TL stopaj oranlarının düşürüldüğü günün bile üzerinde seyrediyor.
Daha önce böyle bir örnek olmuş mudur geçmişte acaba
Politika faizi arttı
AOFM arttı
TL stopaj düşürüldü
Bu önlemlere rağmen ama yeterli ama yetersiz yükselişe devam çok enteresan yatay bile gitmiyor o derece
Demek ki piyasa inanmıyor güvenmiyor
rxpu üstat twitterda güzel bir değerlendirmede bulunmuş
https://twitter.com/r_x_p_u/status/1...661570054?s=19
fibada hic hesabim yokmustur. Acaba yeni acsam hos geldin 3.5 ala bilirmiyim? para bostami kaliyor bir kismi?
websiteden basvururken kac saat sonra aramis olurlar?
Faizi yetersiz arttirdilar.15-16 olmali.en az.22 sinde bence arttıracaktır.
İnsanlar evi arabayı satıp Dolar alıyor, hiç seviye, zirve filan dinlemiyorlar, ben cesaret edemiyorum bu seviyelerden girmeye, “ tarihi zirvede nasıl alayım “ diyorum, İnsanlar hiç bir durum değerlendirmesi yapmadan alıyorlar ve kazanıyorlar, ne diyeyim helal olsun.
yep 2022 yeşil soğan hedefine ulaştık 7.88 ! 2023 hedefine az kaldı ! hem rekabetçi hem de gelecekten haber veren medyum gibi yeşil soğanımız var
Fayıs 20'nin uzerine çıkmadan sular durulmaz...
Ahan da yazıyorum buraya....
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam tek evi tek arabası olan da satıp dolar alıyor, çok duydum
Katar’dan el boş dönülürse, ki büyük ihtimal öyle olacak, düşünmek bile istemiyorum