düz mü swaplı mıydı? şube sorun değil özel bankacılıktır herhalde.
Printable View
bu bankaları başkası satın alınca oranların tadı tuzu kalmıyor.qnb de enparada istikrarı sürdürmedi. çok övmüştüm burada.
aynen öyle..beşiktaş merkezde 3 atmsi sürekli arızalı..enparada para çekme yatırmada işkence oldu.
artık faiz açısından tercih edilmiyor.
ama yinede aşağıdaki özellikler önemini koruyor.
kullanım kolaylığı ,ücretsiz eft,hio olmaması, birden fazla gecelik faizli hesap açılabilmesi.
alternatifi ise cepteteb daha ön planda şuan.
rodeo
50k +
temdit
32-40 gün
faiz : % 14.25
dialog part 2
..
MT: Neden başka bankaya taşıyorsunuz memnuniyetsizlikmi vardır?
BEN: Insanlar 0.25% fark nedeni ile para tasiyorlar.. (TL icin konusuyorum). Bankamiz bana ne faiz uygulayabilir.
MT: Aşk olsun X bey :) 0,25 le mi taşıyacaksınız doları kaç faiz veriyorlar biz ne yapabiliriz? Sizin için hangi bankaya gidecek?
BEN: Yok TL icin (0.25 i) dedim, USD 4.00% lere geldi 4.50% de olabilir- kontrol edecegim..
Merak etmeyin; size devam, KK kullaniyorum, faturalar da sizde..
kisa bi not; artik web uzerinden evadeli orani, sube faiz oranlarina gore hic cazip degil, yani sube avantajli..
MT: Usd ye %4 faizmi veriyorlar piyasada hiç duymadım çokmuş.
Genelde usd faizleri %2,5 max dır piyasada hangi banka veriyormuş ?
BEN: odea burgan fiba icbc tbank etc.
Son 3 ayda Barcelona da 9000 konutu Türkler almış... (1,8 Milyar USD) Bunu da TL ile alamazlar... Döviz çıkışı tam gaz.. Ayda sadece Barselona için 3000 konut... Rakam bence çok büyük... O sebeble sıkılaşmak için artırmak zorunda kaldılar... Yüksek kura esnafın taahamülü ise kalmadı... Şu an için bu 150 bazlık faiz artışı ile TL 3 ay vade kazandı... Bu ay sonu bir ihtimal 3,52 yine görünebilir... Ve Ağustos'a kadar derhal acil ekonomik önlem alınmalıdır... Yoksa %15 lerden ödenen TL faizi 4,20 TL tokatı şeklinde tam gaz Ağustos'da gelir...
Bu kadar uzatmana bile gerek yok MT ile. Zira o oranları senden iyi biliyor. Standart tiyatrosunu sergiliyor. Büyük bankadaki MTmi rodeo da kendi mevduatinin pazarlığını yaparken yakaladım. Tabii istihbarat geldi. Rodeodaki MT lerde tam çakal büyük bankaların MT lerinin sahsi mevduatlarina yüksek oran veriyorlar. Reklam amaçlı.
Anadolubank 14.60 aktifbankın hiçbir esprisi kalmadı
Biraz önce oto galerici yeğenim Abank Suadiye de 600k parayı 33 gün %14,90 ile bağladı.
arkadaşlar bugün ing e turuncu hesabıma internet üzerinden eft yaptım hesaba geçmiş .para otomatik olarak mı günlük vadeliye bağlanıyor bir işlem yapmama gerek varmı?
Abi direk e turuncuya eft yaptim
Bu saatten sonra faizler düşmez - düşüremezler. Biraz önce ABD ' de Terörist ypg ye silah yardım proğramı onaylanmış. Bu nasıl bir müttefik, Nato üyeliği... Türkiye ile çapulcu teröristleri aynı terazi de tartmaya kalkışıyor ********ler. Doların aniden zıplaması bundanmış...
Conilerin pisliğinin haberi... http://www.hisse.net/topluluk/showth...486#post376486
burası faiz topiği kafanızı yormayın reis halleder.
Faizler aşağıya, betonda satış sıkıntısı var.
100k usd / 32 gun / 3,50 / halkbank
Arastırmadan bagladım umarım makuldur bugun için.
1M+ için
Akbank 14.50
Halkbank 14.70-14.75
Vakıfbank 14.70
Burgan 14.35 , swaplı 14.50
Odea 14.25
Şeker 14.10
Anadolu 14.25-14.50
Finans 14.50 veriyormuş ben ticari değil isem niye 1 puan aşağısı oluyor
Bizim para gazoz kapağımı oluyor
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
1m ustu olabilir normslde en son 13. 50 veriyordu finsans pazsrlikla belki13.75 olur.
HAlkbank ve vakifbank en onde kosturuyo:yahoo: halkbankin mevduata ihtiyacimi varki zaten yaslilari %8den kakaliyolar hemde oldukca buyuk meblaglari.
oran degisimleri > vov hesap 14 marifetli hesap 13 fiba e vadeli 14.25
Halkbank 12.75
Yapıkredi 13
Akbank 12.75
Odea 14.40