Piyasanın artık yanlardan cıkıp 30 lara geçeceğini düşünüyorum ekim itibari ile dikkatli olmak lazım
Printable View
Piyasanın artık yanlardan cıkıp 30 lara geçeceğini düşünüyorum ekim itibari ile dikkatli olmak lazım
Selamun aleykum arkadaşlar.Sayfayı baştan sona şöyle bir okuyum dedim bir saat boyunca okudum herhalde belki daha fazla şu kanıya vardım çelik hocam gerçekten çok sabırlısın takdir ediyorum.
Çelik hocam agyo, rygyo ve yyapı hakkında kısa kısa değerlendirebilir misin zahmet olmazsa .Agyo 2.30 larda çok dolandı .Rygyo çözemedim bir türlü bu kağıdı. Yyapı ya da yeni girdim hocam.Teşekkürler.
Bir de rheag hakkında düşüncelerin hala geçerli mi hocam , bir rtalb olur mu dersin saygılar hocam ?
öncelikle bu hissede bir hazırlık var belki bu cıkış 2021 ilk ceyreğine olur ama bu fiyat olmıyacak gyo larla beraber zirve yapacaktır....yyapı ve ygyo ıeyho kumbara hisselerimiz sabreden kazanıcak sabredemeyen giderken izliyecek yada tepelerden alıp ağlıyacak ben balat kaçta yazdım mmcas kaçta yazdım daha gecen hafta tarım dedim herkes gübre anladı :) tactr her gün tavan %50 sadece bu hafta yaptı bu işte sabır cok önemli arkadaşlar sattığın zamanda kısmetim bu kadarmış demek lazım bu benim başımdan cok geçti aldıklarımda yeri geldi 2 sene cakılı kaldım zararına asla mal satmadım kredili işleme hiç girmedim sizlerede tavsiye etmem cok batan tanıdıklarım var
Çelik Hocam yan kağıtlardan ani bir kararla 30 hisselerine döneceğine karar verdiniz..
30 hisselerinin hareketlenmesi için ciddi bir para girişinin ve işlem hacminin olması gerekir..
Piyasada böyle bir hareketin olması her şeyi , bütün orta uzun tahminleri alt üst eder...
Neden böyle düşündüğünüzü merak ettim doğrusu...
Ben de eninde sonunda yan kağıtlardan bist100 hisselerine bir geçiş bekliyorum ancak 2021 ortasından sonra bekliyordum...
Bu görüşünüzün marjlardaki yüzde oranları değişikliği ile alakası var mıdır??
Öncelikle zaman ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ederim kardeşim ,dediğin gibi her şeyin başı sabır ,sabır her kapıyı açar.Bahsettigin hisseler konusunda da tebrik ederim özellikle gözüm her gün Balat a takılıyor ama artık geçti diyorum,bir sonraki gün bir daha bakıyorum yine aynı 😊Nasip kısmet artık.Kredi işi tehlikeli ben borsaya yatırılan paraya gitti gözüyle bakıp öyle girmek lazım diye düşünüyorum acil para ile girmek tehlikeli.Tekrardan teşekkürler hocam hayırlı geceler hayırlı cumalar.
ACEMİ BORSACI hayırlı cumalar dualarınızda bizi eksik etmeyin İNŞAALLAH
zaten yarın piyasa iyi olur hisse yazmama gerek yok cümleten hayırlı cumalar iyi geceler bu aralar deprem sık oluyor bilmeden hakkınıza girdiysek hakkınızı helal edin
iyi geceler. Allaha emanet ...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese iyi geceler
[QUOTE=celik comak;4790150]zaten yarın piyasa iyi olur hisse yazmama gerek yok cümleten hayırlı cumalar iyi geceler bu aralar deprem sık oluyor bilmeden hakkınıza girdiysek hakkınızı helal edin[/QUO
Bize karşılıksız yardım ediyorsunuz çelik hocam helal olsun, inşallah hocam dua müşterektir.Hayırlı cumalar.
Takip listem
AVİSA
ATAGY
GEDİK
KAREL
VAKKO
AFYON da hareketlilik başladı Çelik hocam bu gelen ayak sesleri mıdır acaba ??
Tborg tavan hayirli ugurlu olsun SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cok teşekkür ederim ama Sayin celik comakta hisseyi gecen haftalarda gundemine almisti onunda hakkini yememek lazim ben kendi arastirmalarim sonucu biraz almistim burada çelik comakinda gündemine aldigini gorunce 2 katina cikardim elimdeki lot sayisini herkese bol kazançlar SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama siz emek harcayıp prim yapma potansiyelini tespit etmişsiniz.Çelik Çomak a da ayrıca teşekkürler. Şimdi düşünülmesi gereken yeni uygulanacak dolaşım daki yüzde 5 altında olan hisseler için bu hissede nasıl bir yol izlenecek.
En buyuk ve en onemli soru bu SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=celik comak;4786722]afyon orta uzun vade aldık ...yayla orta vade aldık .. Keza ostim halen elimizde mevcut asıl olan lotlarımızla cift haneler bekliyoruz sabırla ytd[/QUOTE
SELAM DEĞERLİ HOCAM .AZ OLAN SERMAYEYİ AFYON,OSTIM VE YAYLA YA EŞİT BÖLEREK OTA VADE İÇİN HAYIRLISIYLA YOLA ÇIKTIK.KARŞILIKSIZ EMEK HARCAYIP BİZE IŞIK OLDUĞUNUZ İÇİN HER DAİM RABBİMDEN SİZLER İÇİN DUACIYIM.
Pazartesiye guzel tavsiyeler lazim bana
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Esenboga elektrik ayin 1inde halka arz oluyor gorusu bilgisi takibinde olan var mi 24 milyon hisse 8.50den satilacak yine 100 liralik hisse verirlerse ben daha kendi adima halka arza katilmam
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hakan bey , Atagy ye ne oldu . Stop noktasında kapadı bir ara devre bile kesti . Tüm dirençleri patlattı. Grafikte üst direnç noktası 3.92 idi burayı aşıp 4 üstü kapasaydı. Iyi olacaktı. Kısmet değilmiş. Fakat stop noktasında kapanması önümüzdeki maçlara bakma fırsatı azda olsa bıraktı....
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar, KAREL, TMSN VE TRGYO Rsı ve Macd gözüme güzel gözüken hisseleri teknik bilgisi olan araştirabilirler.
Selam çelik hocam odas da hedef nedir. Pazartesi hareket var dogrumudur?
Evet Natenin bünyesinde. Ama artık halka arzlarda 1 den fazla hesapla başvuru yapılamayacakmış.Dolayıssıyla önceki halka arzlar gibi 30,40 lot verilmez.başvuru sahiplerine daha fazla lot verilecektir diye düşünüyorum.
Pnsut ve ieyho ile ilgili yorum alabilir miyim rica etsem??
İeyho son 3 ayda takaslarda citybank 16m lottan 41m lota çıkmış. Hisse fiyatı yerinde sayıyor.. bu tip şeyler normal mi..
Ben önümüzdeki hafta parsn,golts,uluun ,krdma ve tatgd 'yı takip edecegim.
Yatırım tavsiyesi değildir
Burada daha önce yazdığım gedik hisse için beklemedeyim,yatirim bankası ve girişim hizmetleri sektörüne girmek için müraacat etmişti 27 agustosta araştırdım bu işlemler en az 3 ay ile 6 ay zaman dilimine kayabiliyor o yüzden gedik göz önünde tutularak beklemede.
Yatırım tavsiyesi değildir
Tebrikler cok guzel tespitleriniz var her ne kadar ben alasam da sayfayi ilgiyle takip ediyorum, ozellikle Çelik Comak sebes ve nikini hatirlayamadigim butun arkadaslara bu seviyeli bilgi dolu tavsiyeleri icin teşekkür ederim [emoji119] Bende ozgyo hedefgs isfin metroyo vardi. Cuma gunu metro hedef sattim ozgyo ve isfinle devam ediyorum biraz sanssizim hedef ben sattiktan sonra gitti demekki sabretmem lazımmış bunu öğrendim sayenizde.
hakan hocam gedik 9.15 e bir tepki cıkışı olurmu ? ne dersin haftalıkta tepki sinyali var kolay gelsin
tborg beklentimi yazmıştım daha önce sert düşüş sert cıkış yapan hisseler sabredenler için yolun başlangıcıdır dayanabilen kazanır bunların örneklerini diğer hızlı cıkıp hızlı düşen hisselerde gördük görüyoruz nerelere gidiyorlar ..SABIR .SABIRR DİYORUM :):):)