spot pek toparlanamadı giib dostum
Printable View
ee ben short kapatmadan bu gene yeşillenmiş lavobaya da mı gitmeyek pala
63 shortlar kapandı yeniden.
Baya bir algı yaptılar..demek ki long jeton fazlaymış haberi kullandı pala..
adam napsın daha bı yukarı bı asagı.....trade edene para verıo
bu yoncada bişey olsada çakılsam modunda
Fahrettin açıklama yapmış
Yok öyle bir şey demiş.
Pala hayan gibi şeyediyor.
bu arada dolar ufaktan hareketlendı...
Bir şekilde Türkiye'yi işe katmaya çalışıyorlar, geçen bir video gördüm vurulan tanklara Türk bayrağı vs asmışlar.
Hukuk bilindiği için Türkiye direkt karışmıyor diye biliyorum. Öte yandan Nahcivan tarafına herhangi bir saldırı olur ise Moskova anlaşması madde 3 nedeni ile müdehale hakkı var diye söyleniyordu.
eskilerden hatırlayanlar olabilir önceden bi daha anlatmıştım. ama gerçekten olmuş bir şey. mahallede insanlar öğle namazı kılmaya camiye gidiyorlar. neyse namazlarını kılarken arkaların saf bi çocuk ağzında düdük cemaat secdeye eğildiğinde düütt.. doğrulduğunda düütt.. hoca namazı bozup çocuğu önüne katmış. aradan ihtiyarın biri bağırıyormuş.. hoca bırak cocuğu ne güzel marş, marş, la yatıp kaldırıyor işte...:)
çakmaya bahane arıyordu çaktı bence.
karanlık odaya 2 dk
https://i.hizliresim.com/jBCSf5.png
piyasa muhtemelen 1270 üstü kapatacaktı içine ettiler......
ayı tuzağı attı sanırım palacan :wu:
aselsan ; +%6 ..!
Ariston hocam ASELSAN a bı bak..:)
Ben short açmam. Haberler dolar x y z hep short açalım diye servis ediliyor bariz. Short yok long veya flat var benım portfoyde artık. Düdükleyecek başka enayi bulsunlar
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
emeği geçenlere teşekkürler
çok pis ateş ettim :)
Yine herkesin kazandıgı, hem longcunun hem shortçunun yüzünün güldüğü mükkemmel bir gün oldu. Zarar edenlerin zararları pala tarafından %100 iade edildi. Emegi gecenlere teşekkür edildi.
Herkesin kafasında ula zaten viop bana para veriyor neden işi bırakmayım soruları hasıl oldu.
Afyona ne olmuş öyle.
2 gün resmen gel gel yaptılar
Sonra mal çıktılar
Grafiklerle gösteriyorlar şuradan alıp şuradan satsan,şuradan satıp sonra şurada yerine koysan paranı katlardın vs.
Tam dedikleri yerde alıyorsun daha da düşüyor, tam dedikleri yerde satıyorsun daha da yükseliyor.
Gerçi teknikçiler haberlere kulaklarınızı tıkayın diyorlar. Rus veya Çin borsasında oynamak lazım.