Dow toparladı ama dayı vadeliyi toplamadı, var bir bildiği herhalde
Printable View
Dow toparladı ama dayı vadeliyi toplamadı, var bir bildiği herhalde
eskiden viop 30 borsa için birşey ifade ederdi...
gün geçtikçe borsanın geneli adına bir önemi kalmadığını yaşayarak görüyoruz...
30 endeks düşüşü 100 endeksin biraz umrunda ama tum endeksin umrunda bile değil.
cuma kapatırsın vadeliyi.. +1.600.. +2.000 makasla açarsın..
bugün eksiye alırsın...
yarın sabah 163 ya da 165 ..kafasına göre açar...:)
Yine buldu bir sepet
Favorilerine ekledigin araba modeli ve markasi ne ki net %15 dusmus
Piyasada evet bir dusus var ama buda %3-5 ile SINIRLI
Favorilerinde 2017 model ve uzeri Bmw, Mercedes, Volvo var ve fiyati %15 daha asagida ise paylasirmisin senin isine yaramiyorsa belki bizlerin isine yarar :)
https://i.hizliresim.com/KeU2lH.jpg
gece gece akıyor maşallah.. gel oğlum 165.400 e
İşini çok iyi yapıyor bu arkadaşlar... Altı boş değil... Spot ve vadeli farkını çok iyi kullanıyorlar...
AB yaprımları rafa kaldırdı haberi düştü.
Bu gün Brezilya tatil mi?
Muhahahah :) Yahu bıkmadınız bir türlü... 1715 lerden bu yana long long diye kıvranıyorsun ortada... hatta bugün dahi tepelerden long yazıp durmuşun, şimdi adam tatlı bir dipten long açtı diye long erken diyorsun... Ayıptır, başkasının parasından çekin gözünüzü...
Bu haber google ye yazınca
İki saat öncede varmış
Ama cizen arkadaş yeni duymuş diyelim SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
300 400 kontratlar yazıp yazıp siliyor.
Palalardan birinin oğlan kafayı çekti makineleri kurcalıyor ellaamm
Al bari az da flat girek zabaha
arkasından abd den böyle bir haber var.
https://twitter.com/statedeptspox/st...43992123498497
Yarın güzel bir tepki olmasın mı?
1643 flat bu içmiş normal değil
Hiç xu030 ve xu100 bu kadar tezat ayrışmış mıydı? Sorum eskilere? Yani biri yukarı giderken diğeri baya aşağıya... Son günlerdeki durum? Daha önce olmuş muydu
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çevirisi.....
ABD hükümeti hesabı
Amerika Birleşik Devletleri, bugün İstanbul'da Yunanistan ile Türkiye arasındaki keşif görüşmelerinin yeniden başlamasını ve her iki hükümetin de bu sürece bağlılığını memnuniyetle karşılamaktadır. Doğu Akdeniz'de gerilimin azaltılmasına yönelik tüm çabaları destekliyoruz.
Akşam seansını bir günah gibi unutmak istiyor kapanışa getirip bırakacak demek çarpacağını çarptı :) hahahaha hayırlı işler ne diyelim
Başkan ne olacak polo otomatik.. yüksek modelleri düşünmüyorum...
Nisan Micra Hyundai Getz otomatik..
O değilde 1997 model araç 40 bin tl yuh...gene çok..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın gapli açarsa long oluyor muyuz
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gece seansı 40bin kontrat üzeri işlem.
sağolsun palamız, 1500 puan short maliyet iyileştirtti.
Bist 30'u bilmem ama tümde ralli devam eder.Gerçi arçelik iyi bilanço açıklamış...
Ekleme: Yarın için böyle sonrasını bilemem
Bu hafta aşağı yön daha yüksek olasılık görünüyor....Bist30 ve Banka endexi Bist100 den bağımsız sessizce aşağı süzülmeye devam ediyorlar.....Geçen hafta ABD borsaların Biden'a güzel bir hoş geldin partisi vermelerini bekliyordum... Onlarda cılız kaldı....
Değilmiş baksana :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani başlık ne zaman açılıyor tarih belli mi acaba
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
O modeller de %10 ve uzeri dusus normal Pandemi ile birlikte anormal sekilde prim yaptilar
yuksek modellerde bu dusus balondan ziyade mevsimsel de dusunulebilir
Konut basligina bugun yazmistim ordada topluca konut fiyatlarinda dusus bekliyorlar :)
Aralik ayi sonunda 665 e bir daire almistim
borsada emlakta otomobilde anormal fiyatlanmalar oldu emlakta hala suruyor .
Gerci borsa da surecek gibi dun biraz grafiklere baktim 4 5 aylik bir testereli duzeltme sonrasinda fezalara gitme ihtimali var.
Oyunagelen arkadaş.
Yukarı gaplı açılış ve gün boyunca verişi, ben mal boşaltma olarak görüyorum.
Kaç seferdir böyle oluyor. Tacirler meksa kaldırıyor, ertesi gün veriyor. Ama 172 üstünü gördüğümüzden beri
TEB,BOFA,CREDI poz azaltıyor. Aslında farklı kurumlar kendi mallarını alıp...Bir şekilde milleti terste bırakıp mal satıyorlar algısı oluştu bende. Yani malı 167-172 bandında eritmeye çalışıyorlar gibi algıladım. 08 Ocaktan bu yana kaç kez 1720 kusurları denedi geçemedi.
Ve takasta yukarıdaki kurumlarda eksilme var. Belli noktadan sonra borsa artmazken aps artması dikkatimi çekmişti. İşte orada millet long olurken farklı hesaplardan şort açtılar olarak algıladım.
Şu anda apsd biraz da olsa azalma var.
Belki de yanılıyorumdur. Zaten yanılmasak her gün kazanırız.
Bu görüşe katılarak yatırım yapılmaması tavsiye olunur.
Reel enflasyondan düşük faizler, durgun bir dolar ki yön aşağı gibi, altın zaten dolara biraz bağlı, eee ne kaldı geriye ?paralar nereye gidecek ,millet taş mı yesin.:whistling:
Şaka maka borsa tam bir oyun yeri oldu daha ağır ifade edecem de neyse... Demem o ki kısa vadede borsa düşmez demiyorum, dü-şür-mez-ler ki ben de her ne kadar ekonomiyi iyi bulmasam da maldayım hem de gırtlağa kadar