reddettiklerim i alıntılarla okuyorum....
kaçış yok....
reddettiklerim i alıntılarla okuyorum....
kaçış yok....
ulu reyisimiz
şu terbiyesiz 10 büyükelçiyi istenmeyen adam ilan edip kovarsa helal olsun diyeceğim.
Nevşin MENGÜ şimdide sahte diplomalı akademisyenler dosyasını açmış. Akp döneminde bu ülke yozlaştı diyorduk ama bildiğin çürümüş hepten bitmiş.
ODTÜ diploması size 450 TL'ye olur
https://www.karar.com/guncel-haberle...e-olur-1636717
https://twitter.com/i/status/1451246202968752128
Economy game...
Şahap diplomayı Beleş e almış.!!:oleyo:
Tr 5 yıllık Cds 461
Slm BüyükResim
Nerelerdesin??
Venezuela da havalar nasıl?
Vay anam vay yokluğumda neler olmuş hele,
bu sene baştakiler 7 kişi ortak olup mevduatçıyı dana yerine kurban etmeye and içmişler anlaşılan :evil:
ALTIN KAPILARIMIZ KAN OLDU KÂMİLLLLL !
Ne demişti ünlü bir düşünür ? "TL bir ilüzyondur."
Gerçi hoş, 10 liradan euro alan arkadaşa da çokça şey demişti o ünlü düşünür vakti zamanında.
Şimdi o eleman eminim merkezin çekirdek enflasyonunu çitliyordur örtülü devalüasyonu izlerken keyifle.
Bu ülkede TL ile tasarruf edilmez denmişti çokça kez. Bilinenin aksine döviz ve altın yatırımcısı değil, TL mevduat yapan risk almayı seven adamdır demiştik. nokta.
10 yıllık tahvil faizleri 20.58% gördü, 22% ve üstü seviyelerden paçal yapılırsa, 3 yıl sonun dolar bazında 100% getiri olası.
Herkes nerede rahat ediyorsa orada olsun dedim ve savundum, hala da ayni dusuncedeyim..
10.03 den evro alinmaz demedim...
Syg,
Yıllardır aynı şeyi düşünüyorum ama o uygun yeri bir türlü belirleyip yapamadım şu işi, her seferinde dolar daha da fırladı alabileceğim miktar düştü. Şimdi de dolar 9 - 9,1 seviyesine gelirse alır eurobond yaparım diyorum bakalım olacak mı. Tabi bu durum galiba biraz da eurobond işini tam anlamadığımdan ve daha önce hiç almamış olmamdan kaynaklanıyor.
Rusya 0.75 daha arttirdi .
Petrol ve doğal gaz zengini rusya faiz artırmış
En guzeli sn. vivatrader'in dedigi gibi ciddi oradan diversification sanirim gece rahat uyumanin cozumu..
Syg,
yahu geçen gün foxta kadına mikrofon uzattılar diyor ki pahalılık var ,istediğimiz şeyi alamıyoruz .ben 30 senedir
istediğim bir şeyi düşünmeden alamadım.e ablacım senin ekonomin, ülke ekonomisi uçsada düzelmezki .
yani şak diye düşünmeden alayım istediğimi gibi olsun diyor ekonomi ..öyle bir şey dünyada yok ..
Ben 10 yıllık tahvil 22,23 ve üzerini görürse gözü kapalı dalarım benim görüşüm bu
bond lar hallac pamugu gibi savrulmuş ,dahada savrulursa ..degerlendirilebilir
Okumaktan bıktığım irrite edici para fışkırıyor sözünden gına gelmişti yine aynı şekilde devam ediyor. Bir benzetme yapalım tıpta azospermi vardır. Kendini sağlıklı zanneder suçu ilk başlarda karşı tarafa atar kendini haklı görürsün, görünürde her şey nizamidir ama canlı hücre yoktur doktor doktor gezer mikro cerrahi ile canlı hücre ararsın bu paranın fışkırmasına çok benziyor. :ok:
https://twitter.com/RHisarciklioglu/...jsoRFmLrw&s=19
Oldukça önemli
O da doğru ..bende ufak bir miktar var almayı düşünüyorum googleden araştırma yaptım getirisi ile riskleri madde madde siralamislar .enflasyon vs riskide var diyor .ama oran anlamında ihracci riski diyor 0 getiri de saçma ve anlamsız olur .Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Migros jet patatez kilo 4.45 :oleyo:
Şu an piyasada 3 liranın altında da kalmadı gibi