https://tr.tradingeconomics.com/turk...inflation-rate
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
https://tr.tradingeconomics.com/turk...inflation-rate
market sahiplerinin bile bunu demesi bunların gideceğinin göstergesidir.
u100, Piyasa 1380 üzerine atamazsa 1355 tahminim.
Orada tutmazsa 1300,
Tutarsa 138 lerde 145 Lere kadar tepki olağan ama 2 gün altında veya üstünde kalması gerekiyor.
Kimleri verdim sabah tavandan...
Algyo'ları verdim.
ralyh kaçırdım. En az 10 tavan diyor biri ben demiyorum. Telegramda biri. Ceza alabilir. Bu adamlara önlem alınması lazım.
Gözde dün 5,5 lardaydı. Neredeyse %10 yaptı.
Açarsam long kademeli açarım. Alış için korkutarak satmalarını bekliyorum.
Ufak kademelere alsat yapıyorum. Bazen karlı bazen zarar.
Yatırım tavsiyesi değildir.
CDS de 420 ye gelmiş. Bankalar önden olarak iyi sopa geliyor. 1383 altı da 1334 yolunu gösteriyor benim grafikte
RALYH de yaşadıklarımı anlatsam kitap olur o derece.
Bugün SPK ya şikayet dilekçesi yazdım.Bu ülkede artık şikayetden bir şey çıkacağı yok ama neyse
İki gün önce SPK bu şirketin hisselerine 6 ay boyunca internetden emir yasağı brüt takas cezası verdi.Usulsüz işlemlerden dolayı da bir kişiye 6 ay işlem yasağı getirdi.Ve ertesi gün ne olması gerekir bu yasaklardan sonra normalde.Hissenin hızla çakılması gerekir değil mi?
İki gündür tavan bu hisse bu cezalardan sonra hemde endeks yıkılırken.SPK bu cezayı danışıklı dövüş olarak vermiş olabilir mi?Malum bu cezaları gören hisseye yaklaşamayacak depoyu fulleyen tahtacı istediği durağa kadar non stop uçacak herkes avucunu yalayacak.Sahtekarlar hep oldu sermaye piyasalarında ama devlet kurumlarının bunlara bu denli açıkdan destek verdiğini ben ilk defa görüyorum.E bizede ne demek düşer.
Hayırlı işler.
16.00 dan sonraki saatlik barlar eregl ve tuprs için önem arz eder.
ereg 16.75 üzerine, tuprs 110,80 üzerine atmalı grafların bozulmaması için.
bu iki tahtada aşağı yönlü formasyonlar çalışmaya başlar benim graflarda.
Valla ben çok sıkıldım. Artık bunlara bir gün daha sabrım kalmadı. Medeni bir ülke vatandaşının 80 yıllık ömründe görebileceği kriz/rezillik ne derseniz, biz onları 1 ayda görüyoruz. Hakkaten yeter.
Bir sonra ki seçimde kesin gideceklerini düşünüyorum ancak ülkeyi 20 yılda 40 yıl geri götürdüler. Çakma bir darbemiz olduğunuda varsayarsak, tam 1980 ler. Bence o zamanlar daha da iyidir bu arada günümüze göre...
Bir daha asla dini dogmalarla veya faiz haramdır gibi saçmalıklarla ülke yönetmeye kalkacak bir güruhun bu ülke başına gelmemesi lazım. 20 yıl yaşadık, bittik&tükendik... Bir nesli tükettiler ama bu son olsun, gelecek nesiller bunları bir daha yaşamasın. Bu ülkeyi orta çağ zihniyeti ile bir daha kimse geri götürmesin... Atatürk ne kadar büyük adammış. 100 yıl sonra bile insan şaşkınlıkla karşılıyor tüm öngörülerinde ne kadar haklı olduğunu gördükçe...
Saygıyla&sevgiyle ATAm...
kapanış veriyorum 1.404.04
Dua edinde milyar dolarlk akpli amcaların içeride parası olsun. Onların içine korku düşerse ozaman tm tersi reisi arkasına alır ucururlar. Tek kurtulusta bu kısa vade
Orta uzun vade azrailin long olmasını bekleyeceğiz kardeşlerim
Tepkiler geliyor tepkilerin devamı için yonca daki ordino nun bitmesi gerek geçiş yaptıkları tahtalarla oyuna devam.
unuttuk be şöyle %4-5 lik düşüşleri...
Seçim olmaz..
Seçimi kaybetmez..
Seçimle de gitmez..
Ülke iliğine kemiğine kadar partili adam dolmuş..
Askeri polisi adalet sistemi üniversiteleri odaları kuruluşları basını aklınıza ne gelirse..
Hayal görmeyin o yüzden..
Borsaya da birazdan emir gelir diye düşünüyorum..
Alınacak alllll..
THY ve TCELL de misal hiç mi satmayı düşünen adam yok yahu..Ortalık bi anda yangın yerine dönmüş bunlar 2 kuruş gevşemiyor..
İmkansız bişi..
Düşünün tahtaların durumunu..Bankalar ile birkaç hissede yabancı satışı var..
O da hesap edilmiş matematiği halledilmiş bişidir..
Aslında tam BIMAS show günü idi ama market lafı da edince alamadılar orayı..Yoksa eksi 0.50 lerde falan olurduk max..
https://i.hizliresim.com/5t5zpm4.png
Hafta başı yaptığımız analizde yukarı pozisyon alan bir arkadaş 8.70 nereden buldunuz diyordu ,
teknik olarak yorumumu söylemiştim kendine , birde laf yedik teknik ne ya diye teknik bu arkadaşım biz buna OBO formasyonu diyoruz 8.70-75 bandında bitiyor günlük.
Yani, katılıyorum. Seçim olmasın diye ellerinden geleni yapacaklardır. Herşey olabilir o gün geldiğinde...
Ama borsaya ne emri gelecek ki? Varlık fonunun borsada işlem yaptığı artık ayyuka çıkmış bişi ama öle borsayı tuttuğu, savunduğu filan yok bence. Aksine yatırımcı öğütme makinası adeta. Gelenleri çarpıp gönderiyor. Vergilerle halkı sömürdükleri yetmiyor, borsada da robotlarla halkdan devlet babaya servet transferi yapıyorlar. Senin ne varlığın varda varlık fonu kuruyorsun? Ama zaten amaç halkın varlığını kendi varlıklarına katmak...dolayısıyla "varlık fonu" :)
rte olduğu sürece dolar hep artacaktır, TL hep değer kaybedecektir, shortcular ise hep kolaydan kazanmaya devam edeceklerdir. Tüm dünyada yaşanan yüzyılda bir olabilecek ralliyi bile eksi yönde çakılarak geçirdik sayelerinde. Valla bravo. Ülkeyi yoldan geçen birine emanet etseniz, şu an dolar 6TL, borsa 2000-2500 bandında olurdu. Yoldan geçen ortalama bir vatandaş diyorum bakın... :)
https://i.hizliresim.com/6d98ief.jpg
Bu çizgi ne kadar güçlü göreceğiz bir miktar daha çevresinde salınabilir....
Şahsen buralardan küçük bir miktar maliyetlendim...Önümüzdeki haftanın kısmen pozitif olabileceğini düşünmekteyim...
-Tabi hafta sonu şok bir kararname çıkmazsa...diye önemli bir şerh koyalım...Her ne kadar faiz kararından sonra o risk kalkmış gözükse de, haşmetlimiz oranı beğenmemiş olabilir..-
Dolares de ufak ufak da olsa kar realizasyonu mevcut.
Çok mal aldılar bu gün...
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
son 8 dk. ayıları pistten alalım :oleyo:
acelesi yok. hemen gaza gelmemek lazım.
https://www.youtube.com/watch?v=7h-syZHxF30
murat yetkin 12 dakikada çok güzel özetlemiş. hap gibi.
soldaki parayı verdim sağdakini getirdiler... ismine her ne deniyorsa sağdakinin...
https://i.hizliresim.com/mez7wt1.jpg
gostere gostere satıyor sattı ...long olan neye gore long kalmıs dun...bı grafıklere baksan zaten...korkarsın long olmaya:party:
Böyle saçmalık görmedim dayı. Ekyo niye düşüyor? Döviz artışı var inşaat malzemeleri artıyor.. stok değer artışı var faiz ne güzel inmiş. Ülkenin tek umudu kanal var. Neden dayi
163500......148 .000 batmayan lon gcu var mı .....zamanında çok ezdınız ayuları......hele bı cevap verın....
stok hoca yıne patladı bozgurt
1370 diyordu en son tutturdu bu sefer.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah aklımda 180 dıyenler kalmıs......
10 Eylül de 1370 demiş ne desin daha.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1210 demiş iptal, 1460 demiş, 1830 demiş, iptal, 1370 demiş. 4 de 2, ve genelde zarari kısa kesmiş tutturdugu zaman da marj yakalamış başarılı bence.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.