Ben de tebrik ederim gerçekten, sadece sahol için değil...
Son dönemde belirttiğin kağıtların tamamı gitti, CCOLA mesela, ben teknikten dolayı almadım, ama o da kısa zamanda %15 prim yaptı...
Bundan sonra en yakın takipçinim...:)
Printable View
Allah rızası için bir garanti derinlik rica edebilirmiyim. yanında da akbank eşantiyon olsa
https://resimyukle.io/r/cWRTVYqTr6
Telden bu kadar yapabildim
Bol kazançlar
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün palanın dötü yemiyo sanki... dünkü gibi çılgın alışlar yapmıyorrr... korkuyor mu daha yukarıdan..:kahkah:
11.11 iskontolu fiyat verirler hatırına 179.200 den 1/10 cort...475 stop...bol şanslar..
Çok teşekkür ederim arkadaşlar
bi %-2 istesek PALA.. cümle alem LONG ta ,kalmışken
Bu arada geçen yüzde 2.5 eksiden artı 1.5 a geçirdiği günkü hareketler hakkında güyaaaa SPK soruşturma açtı idi..
Bişi çıktı mı oradan..
Hala mı soruşturuyor acaba..?
50 aracı kurum var. Bunların 45 tanesinde toplam toplam SADECE 500 kontrat long var...
onlardan bir kısmı da benimkiler...:)
1791..
30 kontrat short..
Var mı benden başka açan?..
Açan yazsın..
Spot XU030 için 1776-1812 arası güçlü direnç bölgeleri. Oralarda realizasyon bekliyorum. Vadeli pay longların büyük kısmını sattım. Kimisi erken oldu ama yapacak bir şey yok. Spot mallar duruyor çoğuna dokunmayacağım fakat yukarıdaki banta geldiğinde hedge maksatlı endeks short yapabilirim. İyi bir ralli dönemi oldu. Bitip bitmediğine dediğim bant
Dediğim bant Endeks30'un yükselen trendi içinde daha önce realizasyon gördüğü iki çizgiden ibaret. 1776 kırmızı çizginin bugünkü değeri, 1812 de hemen üstündeki mavi çizginin değeri.
https://www.tradingview.com/x/I4vQBJ7N/
Buraları soluksuz geçmesi üstelik bu noktaya kadar da soluksuz geldiği düşünülürse pek olası gelmiyor bana. Geçmişte hep o aralarda zig zaga girmiş, geri gelmiş. Geçmez demiyorum ama kenarda izlemek mantıklı olabilir. Bu bant içinde pay long yine yapabilirim ama endeks ile hedge ederim muhakkak diye tahmn ediyorum
Herkese kolay gelsin, zor bölgelere geldik.
Goldman Sachs: Dünyada düşük faiz dönemi bitti.
Erdoğan : Yav he he , ben ekonomistim.
Ben poz vermeyeyim ama bana göre güzel yerden vurdun oni söyleyeyim.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne ekimi abey 2017 den beri taşıyoruz namussuzu al say viop short long. Hiç üzmedi ama gerçekten, Mart dususu hariç 2 kere terste kalmadım.
O garan ne öyle abi short giriyoz anahtar gidiyor long giriyoz anahtar gidiyor. Hep sindoma abey almış bizim paraları garan da. Daha da işlem yapmam garan da ben böyle şeylere inanırım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende an itibariyle 100'ün üstünde short var, tam sayıyı vermeyeyim zaten değişiyor her gün... Meblağ olarak biraz daha fazlası da farklı pay vadelilerde long var...
O yüzden bu pasta masta işlerine hiç bakmıyorum. Nette kimde ne var pastadan çıkmaz..
Evet oralar güzel 1870 civarı belki short denerizSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Resmen kudurmuş gibi..
töbe töbeeee...
Valla ciddi endişelenmeye başladım..
Bu ne yaa..
179.900 1/10 cort 2.ci deneme...bol şanslar...stop bilinmiyor...
bende long vardı...onları kapattım...flat devam...artık bir yerlerden -%2-3 LÜK Sert düşüş olmalı..
Tek lot işlem yok kuruduk kaldık ağabey.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi sen daha iyi bilirsin meletmeden birakmaz. En buyuk hatayi endeks1590 da short acanlar yapti bence. Herkesin gordugu direncten satacak kadar enayi mi bizim pala. Bu vade aralik ayinda cok volatil olacak bence. Altta bugune kadar kapatmamislik yapmadigi vade gapi var. 1638 ustede ana hedef 1870 bence.
Habersiz nedensiz bu kadar dik çıkış hayra alamet değil..
Ucuz muşuz falan..
Yahu 20 gün önce de ucuz idik..
Herşey bi beklenmedik faiz indirimleriile başladı..
Bir anda mı farkında varıldı ucuz olduğumuz..
Faiz insin diye yırtınan kim belli..
İndiren de belli..
Hemen o gün ralliye başlatan da belli..
En çok yükselenler listesine bakıyorum..Öyle tavanda 20 tane hisse falan da yok..
Hatta beklediğimden çok daha zayıf bir liste..
Yahu biz longları kapamaya korkuyoruz, alemin enayisi ben miyim diye..Millet cayır cayır short açıyor:)
Neyse, ben eleştiriyorum ama, biz de gaz veriyor olmayalım. %100 hisse+full long lardan, azar azar long ları vermeye başladık...dönüşü görmeden sıfırlamam..short açmam içinse orta vade sat gelmeli, o da şimdilik uzak ihtimal...long ları ver, aşağıdan yerine koy iyi bir strateji olabilir...orta vade sat gelmeden de %100 hisse pozumu, hedge short yaparak bile azaltmam.