Sayın Maximetu,
Bu güzel temennileriniz inşallah gerçekleşir. Hakettiği güzel işleri alabilirler.
Printable View
Ayıp degil mi Pandorra ?
Nasıl İnsansınız siz ya ?
Küçük yatırımcı ölmüş bitmiş, zarar kol boyu siz hala daha parayı Çar çur ediyorsunuz
Utanma duygusu dağıtılırken siz nerede idiniz ?
Devir hesap devri beyler, kendinize gelin
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...527786b880.jpg
birde boyle sirketler var;
ALARK, tarihi zirvesinde geziyor, 33-34
pazartesi ve sali ciddi satis yiyor ve %7 dusuyor.
pazartesi CEO cikip aciklamalar yapiyor, sirketin finansal yapisindan, buyumelerinden ve planlardan bahsediyor.
mart ayinda geri alim programi aciklamayan ALARK, daha once hic geri alim yapmamisken, ilk kez Sali gunu 613bin lot geri alim yapiyor.
bugun Carsamba, hisse %5 yukarida :bravo:
Enka ingiltere ve belcikada cam ve kagit fabrikasi isi aliyormus, almanyada 2 santral teklifi veriyor . Rusyada santiyesi durdu ama elin oglu durmuyor . Aldigimda 4.5 tane enka aliyordum su anda enka Tekfeni gecti , bu utanc haysiyetsiz onursuz patronlar ve ust duzey yoneticilerinin . Insanlarin karsisina nasil cikacak bu serefsiz herifler Allah belalarini versin
Enkanin tekfeni geçmesi ni orkestralarda izleyen bütün çok şerefli Tekfen yönetimi ni tebrik ediyorum..
Enka’ yı alkışlamak gerek ..
Çürük yumurtalar pandorra’ ya
Tekfen gibi holding Nakitinin üzerine oturarak müteşebbis olunmuyor
Koskoca holding kaç yıldır dolar alıp mevduat yapıyor
Toros ‘ un kazandıkları İle yatırım yapsalar şimdi başka bir Tekfen vardı
Bakın aşağıdaki hikaye size tanıdık geliyor mu ?
https://m.sabah.com.tr/ekonomi/2012/...i-bitirdi/ampa
Göz göre göre bizi de batağa çekiyor iş bilmez zebaniler
Arkadaşlar yönetim değişmeden gitmez bence bu hisse
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patronlar olmeden gitmez , bunu deyince Cemal Bey bana kiziyordu, isteyen halka acik lotlari alir diyordu. Olay o degil , cok basliligin bitmesi gerek , ise yaramaz 95 lik bunaklarin temizlenmesi cocuklarinin da hisselerini satmasi gerek ki , her kafadan ses cikmasin . Mirasyedi kizlarla bu sirketten bi cacik olmaz , acil gebermeli patronlar
Ortak öyle diyorsun da patronların hangisinin aklı başında sanki ?
Sıkıntı patron temsilcilerinde (yani ykbv). Ben bunu yeni öğrendim, meğerse her kurucu ortağın bir temsilcisi varmış yk ‘ da.
Murat emmi
Kovuk abla
Mehmet emmi
Yani …
Hepsi geçmişte beraber çalışmışlar ve birbirlerine karşı bilenmişlikleri var, Pandorra’ nın da bunları yönetmesi gerekiyor ama o hala daha “enkaz devraldım” modunda ve danışmanlık şirketlerinden Medet umuyor.
Sonu hayırlı olur umarım bizim 3 kuruşluk birikimimizin …
Dusecek yeri olmadigindan artti , bir sey olsa elin oglu gibi yuzde 6-7 yapar . Bu direnisi olumlu yorumlamamak lazim , dusecek yeri kalmadigindan 400 altina indirmediler
ben ayni fikirde degilim ortak.
bu hafta gayet guclu durdu bence.
tabii bu yazdiklarim UV icin degil, sadece KV icin konusuyorum.
bir tepki yukselisi gelicek gibi, elinde olmayanlar degerlendirebilir sanki :drunk:
UV ciler kafalarini duvara vurmaya devam edebilir :vk:
ne zaman EREGL ye geciyoruz? :drunk:
Aracı kurumun biri 21 tl fiyat biçmiş (neye göre biçtiyse).. Satmat isteyenlere hedef fiyat.. Biz almaya devam.
Cemal Bey mersin limani ile ilgili haberi paylasmis, bizi kurtarsa kurtarsa o liman projesi haberi kurtarir ancak olur mu derseniz bizim seref yoksunlarina yedirmezler. Yedirseler de rusveti bol olur , haberi disinda etkisi olmaz . Hukumet ile alakali bu tarz isleri halka acik firmaya yedirmezler, tahminimce bizimkiler de muhtemel iktidar degisikligi icin mersindeki araziyi bekletiyorlar . Cunku simdi boyle ise girisseler temiz yuzde 25 komisyon bir yerlere gidecek
Sn Legolas, demir çeliklerde tüketim taraflı biraz problem var herhalde Arcelor Mittal 'in bile (daha ne kadar düşecek derken) F/K sı 2 nin altına geldi. Doğrusu bende Tekfen ağırlığını düşürdüm ama gerisi için temmuzu bekliyorum Pandora İnşaat tarafını yönelik düzgün bir strateji ve yeni yatırım planı gibi bir şeyler açıklarsa dururum yoksa azaltmaya devam ederim. YTD
Sayin Karani
O kadar bekledik , azaltmanizi bu saatten sonra tavsiye etmem . Batmaz diyorsaniz sirket 430 Milyon dolar nedir su sirket icin , kotu yol plani aciklasa da olusu 1 milyar eder . Acikcasi 1.5 milyardan once kurus satmamaayi dusunuyorum , siz de Gayet iyi biliyorsunuz ki kagit trende girdikten sonra shortcu oldurmek icin de piyasa abartiyor . Yeter ki patronlar surmek istesin
Sn Maximetu, Sonradan %50 daha da artırmıştım ve tamamı Tekfen idi,%40'ın ı bu yönetime güvenim kalmadığı için SAHOL ve İŞC ile değiştirdim, şimdi daha dengeli hale geldiler ve en azından içim rahatladı. Önümüzdeki 2 yılda da umamıyorum ama sıra dışı Tekfen Artışları da olsa çok zarar etmem diye düşünüyorum. YTD.
Ayrıca patronların bir boktan anlamaları bir yana gerçekten içi boş tenekeler olduğunu düşünüyorum. El elin eşeğini türkü çağıra çağıra ararmış misali, bunların eşeği bulmak gibi bir dertleri de yok, maalesef beyinleri de yetmiyor.
Bizim teneke de biraz hareket var hadi hayırlısı...
Veysel Bey,
Temmuz ayinda pandoranin kutusunun acilacagini soyluyorsunuz.
bununla ilgili sirketten bir aciklama yapildimi? yoksa size bazi duyumlarmi geldi? yoksa bilgi Caglar beyden mi geldi?
sizin kisisel beklentiniz nedir? ne aciklanirsa mesela sizi mutlu eder?
Saygilar.
Arkadaşın Çağlar bey den aldığı bilgi üzerine söylüyorum, yol haritası tarzında bir sunum hazırlıyormuş sanırım. Ne mutlu eder sorusuna gelince, bu yönetimden Ali Pandır dahil bir beklentim yok kalmadı artık. Bunca zamandır yazdık bir şey fark etmedi zaten, yalandan da olsa bir geri alım bile dillendirmediler. Artık şapkadan tavşan çıkar mı, proje mi olur onu da bilmiyorum bekleyip göreceğiz doğrusu.
Rusya da ruble savaş öncesinde daha değerli
Emtia fiyatları çakılıyor
Suudi Arabistan'la ara düzeliyor
Doğalgaz petrol fiyatları zirvede yeni yatırımlar yolda
Ulan şu haberler ters olarak her çıktığında 2 3 TL düştün ******** yani senin çıkman için ne lazım bize bi anlatsın biri hayır madem haber umrunda değil kötü habere çakılmasını biliyorsun vallahi bu hisseyle artık rüyalarımda kavgaya başladım delirtti beni
kırmızı endekse inat nispet yapıyor eski günlerdeki gibi.....
bakalım bu hareketlerin devamı ileri günler için gelecek mi......
19 dan 21 oluyor her yer analiz şelalesi ulan bu şirket kadar zarar ettiren hisse mi var şurayı okuyup kenardaki köşedeki parasını yatıracaklar dikkatli olsun 3 senedir Sürünüyoruz trade edecekseniz edin ama uzun vade için iyice araştırın sonra ağlamayın
% 100 katılıyorum
Bu şirketin aktifleri 2 katı eder
Toros’ u halka açsan 3 katı eder
Konu şu: kapının önünde kırmızı son model Ferrari var. Ancak, bizim sürücü (Pandorra) dandik. Ne oluyor ? Doblo’ lar bizi geçiyor.
Adam geleli 1.5 yıl olmuş, yol haritası dökümanı hazırlatıyormuş. Bunca zaman nerdeydim amca ? Okulların tatile girmesini mi bekledin ?
Bu dökümanlarda 1 yıl tartışılır, sonra sen sağ ben selamet
Arkadaşlar,
Libya dan bir heyet önümüzdeki hafta görüşmeye geliyormuş. Alacaklarla ilgili olarak. Bakarsınız yeni projelerinde önü açılır.
Hayırlısı diyelim.:halay:
Uyuz tenekeye bak hele şişeye yetişmeye çalışıyor.:)
Bu çıkışda sevdamızdan vazgeçecek ve dışarda kalacak halimiz yok...ne güzel 19 altından diğer hisselerin karını buraya taşıyorduk..kim kızdırdı bu tahtacıyı yahu.
21.82 ....
uyuz teneke iyiymiş....:)
İlk gördüm 21.20
21 alış verdim
Zaman geçti 21.80
İnadım inat 21.72 alış verdim geldi
kısada ilk hedef şişeyi geçmek sonrası ağır ağır yoluna devam etmesi....
gerçi iki sene öncelerde teko 25 lerdeyken şişe 6 / 7 lerdeydi.....
tav ve thy nı hiç söylemiyorum bile.....
sayın veysel üstadım azaltma yaparken ben de tam tersine düşüşlerde lot çoğaltıyorum....
portföyde çok güzel karda olduklarımı zamanla ağır ağır buraya taşıyorum....
Twitter a bakiorum , sirketin temeli vs ilgilenen eden yok , ufurukcu cizgicilerin pesine takilmis gidiyor insanlar . Bombos cizgiler , buna takilanlar. Kimse demiyor ki bu sirketin beklentisi ne , neden dusuk kalmis . Bu kagit gercekte kac eder . Suruyle koyun var sansina kazanan kaybeden
Şeref yoksunları sata sata bitiremediler ellerindeki hisseleri. Sanki batıyor şirket. O paralar kefen paranız olsun. Onur şeref olsa kendi şirketini yok pahasına satarmı. Bu hisse minumum 100 lira etmeli. Çoluk çocuğunuzdan çıksın verdiğiniz zararlar