Ekmek teknemizi niye kovuyon ?
3-5 gün içinde kafasını yine çarpacak.. silinge
Printable View
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, bu kış boyunca elektrik ve doğal gaz fiyatlarında herhangi bir artış yapılmadığını ve Nisan ayına kadar da zam öngörülmediğini belirtti.
Ayrıca, 2025 yılı için enflasyon hedefini bozmayacak şekilde enerji fiyatlandırması planladıklarını söyledi.
ümüğünü sıkacaklar elektrik üreticisinin. ben öyle anladım
Akşam bilanço geliyor.
06-Ağustos-2009
https://i.hizliresim.com/lq2t7y3.gif
05-Kasım-2007
https://i.hizliresim.com/juig937.Gif
Karşı tarafın zararını hesapla..
7 milyara ne oldu baraj hissesimi aldı birde zarar yazmış. Çok puslu bir durum var ya hayır diyelim.
*AKENR-Akenerji 2024 yılı 12 aylık konsolide net dönem zararı -3.297.738.000 TL (Önceki 7.276.486.000 TL)
Sermaye artışı kurtarır mı ?
Bence kurtarmaz.. 10 bedelli koyacak ha suyun altındaki şirkete ?
Bankalar bir bardak su içsin o borca, yada gelsinler operasyonu onlar yönetsin.
Satış Gelirleri 25.484.603.000 34.177.798.000 32.710.184.429 3.917.844.338
Satışların Maliyeti (-) -25.066.442.000 -32.004.614.000 -30.241.437.818 -3.317.028.107
Bu nasıl iştir ki , akı bokunu kurtarmıyor .
E.. elin şeyi.. pardon parası ile iş yapmaya kalkarsan olacağı budur.
Kenanışık'ı 10 yıl yoğun bakımda misafir etmeden öldürmeyen bu sistemden ümit kesilmez hocam.
kozmos devlet beye uzun ömür versin. evelallah
daha suriye'ye çimento satacağız, elektrik satacağız , cam satacağız...
koçholding bilançosuna göre yapı kredi 2024te 27milyar zarar yazdı. enflasyon muhasebesiyle tabi.
bir de akenerjinin 1milyar dolarlık batık kredisini yazsalar, o bilançoyu tüik bile kurtaramaz.
Bu bilanço ile verilen mesajı bakalım kimler aldı ?
Şirketlerin kaderide insanlar gibi besle büyüt selasını ver, zamanında olan tatlı olur, blanço kime göre kötü...?
sela çoktan verildi, bir sur'u üflemesi kaldı onu bekliyoruz.
benim yorumlarim bilhassa sirketin gercek degeriyle dd ilgili.
piyasa degeri borsada kaç olur, onu patron bilir.
bakarsin tekrar 28 gosterir, helvayı ondan sonra dagitir. kim bilebilir ki? patronun ve yapıkredinin kafasının KIYAK bir zamanına denk gelirsek neden olmasın
https://www.paramedya.com/devami/129...e-40-yukseldi/
ben bu haberi atlamışım.
serhan gençer sonunda gitmiş kendini kurtarmış , ya da gönderilmiş. artık hangisi bilemiyorum.
onun adına sevindim.
yerine getirdikleri beyefendinin de bu saatten sonra şirketi kurtaracak hali yok.
hadi. biraz da sen oyalan hakan yıldırım.
aklın varsa fazla durmazsın
90lı yılların tecrübesine göre kurt borsaya daldı şimdi hangi koyunu parçalayalım kemiklerini yatırımcıya bırakalım hesabı yapıyorlar gibi defter değeri, şirketin karı, zararı, halka arzların beklentileri artık pirim yapmıyor çobanın yapacağı bir şey yok kurt gözüne kestirdiği şirketi manüple edecek ve spekülasyon la işini görecek.
Helva için erken duruyor fiyatı enflasyon kesesine koyarsak gideceği yol var gibi.
dolar da zıpladı
bütün borcu dolara çevirmişti akenerji
artık akenerji de ,
krediyi veren yapı kredi bankasi da helvanin tadına bakacak
afiyet olsun!
bist konkordato endeksine aday
Dolar önceden bir yerden çıkıyordu şimdi her yerden çıkıyor . Alacağı olsaydı eşeği sağlam kazığa bağlamış derdimde artık 11 ile 14 arası dolanır durur konkordato talebinde bulunmazsa.
yılsonu dolar hedefine 41 liraya 1 günde çıkan bir ekonomide
11tl , doviz borcuna batmış akenerji icin artik direnç seviyesidir.
yuksek enflasyona ragmen, 11 tl uzerinde mevcut kosullarda kalici olmasi zor.
ekonomi yonetimi degismeyecegine gore
kurtulus icin tek care elektrik fiyatlarinin dolar bazinda ziplamasi, bir enerji krizi...
yakinda akkuyu da devreye alindiginda, türkiyenin ilk otoproduktorunun uzerine sifonu çekerler.
işin ilginci, bu sirketin yekdem portfoyunde bile iş yok. onu bile buyutmeyi beceremediler.
Ne yapıyorlarsa 1.5 milyar dolar para yatırmışlar cebinde dursa 60milyar TL ye yakın yapar toplam varlıklarına bakıyorsun 34 milyar TL borçları düşersen özkaynaklar 13 veya14 milyar civarı bu işi bilmiyorlar mı başka işler mi çeviriyorlar
Hisseleri satıp bu piyasadan çıksalar bütün hisseler onların olsa 7milyar yapmıyor bu nasıl bir iş Nasrettin hoca bile bu işin içinde çıkamaz.
Ptf 3400 doğalgaz 15000 yersen
Ttf 36 Euro gaz referans 13000 BOTAŞ veriyor 15000 çık işinden çıkabilirsen
Nihai doğal gaz satış fiyatlarında sanayi tüketicileri için ortalama % 20, elektrik üretim santralleri için ise ortalama %24,2 oranında artış söz konusudur.
Tarifeler 5 Nisan 2025 tarihi itibariyle geçerli olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Nihai elektrik perakende satış fiyatlarında mesken abone grubu için %25, kamu ve özel hizmetler sektörü abone grubu için %15, sanayi abone grubu için %10 ve tarımsal faaliyetler abone grubu için %12,4 oranında artış yapılmıştır....
kamuoyuna saygıyla duyurmanızı seveyim...
benzine de %5 zam geldi (2.5tl) ,daha birkaç gün önce. o zamdan sonra petrol ve doğalgaz fiyatları %11 civarı ucuzladı. brent 74'ten 66'ya indi.
dogalgaz ttf yilbasindan bu yana 3ayda 47 eurodan 39euroya indi. %17 ucuzladi.
bakalım benzine 5tl indirim yapacaklar mı?
bu zamlardan sonra nisan ayı enflasyonunu da %2'nin altına indirirler. orası kesin
hisse 26sentte yine iyi tutundu
bu kadar sağlam kalmasını beklemiyordum.
zamanında 8 sent görmüştü.
bugünkü koşullar, o günkünden çok da farklı değil aslında. yapılandıra yapılandıra ilerliyor.
cemaat batmasına müsade etmedi.
piyasa takas fiyatına artık bakmıyorum bile. gazın metreküpü kaç lira olmuş , egemer bu ay kaç saat çalışmış? adana'ya yağmur yağmış mı?
artık hiçbir önemi kalmadı şirket için.
bir mucize bekliyorlar
https://i.hizliresim.com/20gx7jl.jpeg
cemaat destek cikmasa 10 yıl önce batmıştı bu şirket.
şimdi de can simidiyle yüzüyor
1 milyar dolar yapi krediye zarar yazacak ama devlet yazdırmiyor.
birlikte batıyorlar...
https://i.hizliresim.com/p4ee7i5.jpeg
9,73 TAVAN...Bilanço çarşamba gelecek.
SOCAR Gamanin doğalgaza santrallerini 250 milyon dolara alıyormuş 😃 bu hesaba göre bizimki kaç eder
1 milyar dolar harca(aktar) 250 ye sat 😃
Senin anlaman için özellikle parantez içinde yazdım ama yine anlamadın bak 🙂