ben gördüm o değil... :)
Printable View
Amerikanya borsaları uçuşa geçti...
BANKLARLA TUTUP diğerlerine veriyor...para çıkışı -320 mil. tl...
#SONDAKİKA | YSK, İçişleri Bakanlığı’nın seçim sandıklarında görevli polis ve jandarmadan alınacak sonuçların dosya halinde Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (GAMER) sayfasına kaydedilmesi kararını yasakladı/
YSK nın bu açıklamayı yapması çok önemli idi.
Seçim sonuçları benden sorulur ve patron benim demiş.
fotoları yayınlayan @AliYesilda hesabı sahteymiş.
Gerçek hesap @AliYesildagifsa imiş...
Millet kafayı yemiş, nelerle uğraşıyor.
23 DERECE
@yirmiucderece
·
1 sa
Yüksek Seçim Kurulu, İçişleri Bakanlığı’nın seçim sandıklarında görevli polis ve jandarmadan alınacak sonuçların dosya halinde GAMER sayfasına kaydedilmesi kararını yasakladı.
#SONDAKIKA
dikkat benjamin kopuyor çarşıda...
Islatıp ıslatıp dövüyorlar bir ara + ye geçmiş idik şimdi yine günün diplerine yuvarlanmış.
Ayhan su dakikaya kadar 680 viop 30 kontratı alıp satmışım.... bazı günler 2000 buluyor.... anlayacağın hayalin yetmez... seviniyorsun değil mi birisi yeterki kaybetsin. )))))
Koş sevim koş masada kavga çıktı
Seçim ikinci tura kalmayacak inş... Kalırsa bu gözü dönmüşler her haltı dener...
ben bu fetöcü muhabbetlerini sevmiyorum
fetöcülerin paylaştığı şeylerinden çoğunun düzmece olduğunu düşünüyorum
ilk yayınlanan fotolardaki yataktaki kişi bence muharrem ince değil
ama telefondaki o gibi
sonuçta bu özel hayat
cevheri güven denen kişilksiz fetöcü doğru biliyorsam baykal kasedini paylaşan kişilerden biri
Hassss, karlı işlemin bir elin parmakları kadar. Ne yapmaya çalışıyorsun? Fettö cü isen ana avrat dalarım, haberin olsun...
Bu memleket partisinden sürekli milletvekili istifaları ve istifa edenlerin resimleri paylaşılıyor. Bunlarda 25 yaş üstü aday yok mu?
Resimlerdekilerin çoğu çocuk, insan işe alacak olsa , çoğunu ancak yetiştirilmek üzere alır. Oy verecek olanlar neye göre verecek merak ediyorum...