Zaten temelle beraber 2026 dedim. Daha 12xxx 14xxxlere yanaşınca sacro ekibi gelecek uçacak kaçacak diye. Ordan bi daha kafaya vura vura döke döke toplaya toplaya gider. Çoğu kapıda göre zaten geride 10 üzeri yerleşir en fazla
Printable View
Hindistan dingili işi sekteye uğrar ama bizim şirket yine camış modunda!Bfren zaten egeenle maytap geçiyor kafasına kafasına vuruyor.Demem o ki yazık oldu Süleyman Efendiye yani bize :)
Sayın rogliç bey.
Enflasyon muhasebesi öncesi açıklanan çeyreklik net kar miktarlarını usd bazlı günümüz em uygulanmış bilançoların net kar miktarıyla kıyaslamak sağlıklı olur mu? TL bazlı olmayacağını biliyorum ama bunu merak ettim.
ASELSAN savunma işinde yüzde 5 yapmış Egeen iştiraki olan yeni şirket ne alemde acaba?
EAT EGE ARAÇ TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ SAVUNMA SANAYİ/OTOMOTİV YAN SANAYİ 35.000.000 28.000.000 TRY 80,00
Sevgili dostum tahtada bir pustluk dönüyor kalın kalın lotlar hop koyulup hop verilip aliniyor yani tam bir ******** var tahtada kalina
oturasica yav şu şirketin sahibi bfrenin patronunda veya herhangi bir yabancida olsa inanıyorum ki en az 50-60 bin TL lerde olurdu bu patron dingil yapa yapa kendisi tambir dingile dönmüş geberse de kurtulsak belki çocukları anlaşamaz satarlarsirketi başka ne diyelim
BFREN kötü, tu kaka F/ K sı yüksek ve sizler onu pazarlayıp duruyorsunuz emme bizim F/K düşük ve düşük kalmaya devam ediyor. Onların hepsi düşecek biz uçacağız kandırmayın milleti. Böyle diyeli 2 yıl oldu ve yine çaktı ters indikatör.
Onu diyeni kaalemi alıyorsun o konuşmak için konuşan bir zat boş geç ve bu patron tahtacı sopasını o da yemiştir merak etme oylelerini çok gördük kısmet inanın para kalmadı bu abidini aldikca ama bekleyecegim çaresi yok çünkü kiprastikca batırıyor şeref yoksunu tahtaci
Bilançoyu gösterdiler gene birine belli ‘
Kapanırken bile 6 lot kaptım vereni öpsünler Yattım üstüne artık satan düşünecek .
Gaziemire yeni fabrikaya otobüs kaldırmanın zamanı geldi!
https://x.com/dunyadanfinans/status/...260959083?s=46
1.000.000 TL parası olan faizde 1.500.000 yaptı.
Borsacının parası 500.000'e düştü.Egeendeysen 444.000e düştü!!!
Borsanın mevduat yatırımcısını yaklaması için 3X yapması gerekiyor...
Reel kayıp %70-%85 Herkes suskun.. siyasiler sessiz.. Borsa İstanbul sahipsiz kaldı.
Sevgili filozof dostum bu hareketlerin düşüşü bana bir zamanlar aslan çimentonun korku tünelini hatırlatıyor o tahtada da bir piskopat vardı 130_140 lardan hisseyi 23 e kadar düşürmüştü amao çok hizligevsemisti ben de 25-27arasi tanıdığım herkese aldirmistim sanırım bir hafta sonra düştüğü gibi öyle çabuk çıktı ki degil 140 felam 380 -390 Lara kadar çıkmıştı sonra biraz oyalandi ve peşinde yukluce bedesiz açıkladı suresiztavanlarla taaa1300 lerde nefeslendi ve çil cilcivcivleri verdi tabi o zamanlar burut takas felan yokdu günde çift seans her seans yüzde yirmi vardı ne günlerdi bu pust ise patron ile tahtaci ortaklığı ne bok yedikleri belli degil ky nin kanını emen vanpir ********ler hele patron denen zibidi tam bir vampir kafası da basmaz ne yaptiginibilmeyen kimler sayesinde bu fabrikayı kaptiysa ahanda ooylebir öküz bir zanlar gene yapmistibu pisligi 13-17 arası it dalaşı yapmış ve bedelsiz açıklamıştı o zamanlar ben de bıkmış vermiştim çünkü nefes bırakmadı her tahta gider bu baskilardi aynı poku yiyor gene kotlu der hakkımızda hayırlısı ölmesini bekleyeceğiz artik
ACT Expo / ACT News 2025'te harika vakit geçirdik!
Sektör liderlerinin ticari taşımacılığı elektriklendirmeyi ve karbon emisyonunu azaltmayı amaçlayan sıfır emisyonlu ürünlerimizi incelemesiyle standımız heyecanla doldu.
Bu yıl, çok sayıda çığır açan ürünü duyurduk:
Gelişmiş LFP hafif hizmet tipi akü: Hafif hizmet tipi kamyonlar, arazi ekipmanları ve diğer ticari uygulamalar için tasarlanan bu akü, esnek paketleme ve kolay entegrasyon için tasarlanmış çok yönlü bir pakettir.
Dijital çözümler: Kablosuz güncellemeler ve Araçtan Şebekeye ISO-20 sertifikaları da dahil olmak üzere bu çözümler, araç bağlantısında ve şebeke entegrasyonunda devrim yaratmaya hazırlanıyor.
Orta ağırlıktaki araçlar için entegre elektrikli güç aktarma organları: Isuzu ortaklığıyla duyurulan ePowertrain, 14xe eAks, Güç Kontrol ve Aksesuar Sistemi (PCAS) 3.0 ve Gelişmiş LFP akü platformumuzu içeriyor.
Üç gün boyunca standımızı ziyaret edenlerle sohbet ettik, müşterilerle bir araya geldik ve sektörde gerçekleşen diğer yenilikleri görmek için fuar alanını keşfettik.
İşte öğrendiklerimiz
Müşteri ortaklığı şarttır: Ortaklıkları, endüstri liderliğinde yeni bir sınır olarak görüyoruz. Accelera'nın Daimler Truck ve DACCAD
https://www.linkedin.com/posts/accel...aign=copy_link
8800-8900 arası aylık desteği, altına birkaç defa sarktı ve her seferinde toparladı.
Bu sefer de döneceğini düşünüyorum. Bilanço sonrası iyileşme belirtisi göstermez ve birkaç günden fazla altında kalırsa sert düşüşler yaşar.
BIST yarın desteğinden döner de bu bilançoyu vermeden rahatlamaz.
Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
42957 pound=1.909.868 TL! toplamda 58 milyon 623 bin gitmiş egeteche!!!o zaman da 1 e 18-19 sermaye artırımı yapabilirmiş!Ah Fibonacci ah!Taahhüt tavanı 1.800.000 dolar ise kalmış güncel kurla 3 milyon 150 bin tam bir sermaye kadar
11 Mayıs 2020deki haber
Şirketimiz yönetim kurulunca, ABD'de kurulu Autotech Fund II, LP fonuna katılma kararı alınmıştır. Fon portföyü otomotiv sektöründe yeni teknoloji üretimi konusunda faaliyet gösteren start up şirketlerinden oluşmaktadır. Şirketimizce başlangıçta 513.000.-ABD Doları tutarında yatırım yapılacak, beş yıllık süreçte Fon tarafından çağrıda bulunulduğunda bu tutar yükseltilebilecektir. Taahhüt tavanımız 1.800.000.-ABD Doları ile sınırlıdır. Fona katılımımız İngiltere'de münhasıran bu amaçla kurulan, 1000 İngiliz Poundu sermayeli Ege Tech Ltd. aracılığı ile yapılacaktır.
Edinilen Finansal Duran Varlığın Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Finansal Tablosundaki Aktif Toplamına Oranı (%)
%0,000775
İşlem Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Yıllık Finansal Tablolara Göre Oluşan Hasılat Tutarına Oranı (%)
%0,000847
Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi
https://i.hizliresim.com/1bh921a.PNG
https://i.hizliresim.com/1ojdqnz.jpeg
https://i.hizliresim.com/cl1sqpg.jpeg
Egeteche hepi topu 1 milyon 711 bin TL ekleme olmuş YANİ 1.318.578 POUNDTAN(STERLİN) 1.353.077 POUNDA YANİ 34.499 POUND(STERLİN)
5 Yıllık süre doldu eee şimdi ne olacak?
https://i.hizliresim.com/t5ksjeg.jpeg
69.818.000 1000 İngiliz Poundu sermayeli İse yatirim bİtmİŞ
69.570.000 1.800.000 dolar İse yatirim bİtmİŞ 1.800.000.-ABD Doları ile sınırlıdır
12 May 2020 Incorporation
Statement of capital on 2020-05-12
GBP 1,000
View PDF Incorporation
Statement of capital on 2020-05-12
GBP 1,000
- link opens in a new window - 46 pages (46 pages)
07 May 2025 Statement of capital following an allotment of shares on 2 May 2025
GBP 1,353,077
View PDF Statement of capital following an allotment of shares on 2 May 2025
GBP 1,353,077
- link opens in a new window - 3 pages (3 pages)
Günaydın Filozof Hocam bedelsizler kadar namuzsuzları çıkmadı egeen, konya , bryat çimbeton,alcar, göltaş vs. hepsi %50 den fazla çakıldılar hala tık yok ülkede iyiye giden birşeyde yok nasıl çıkacak bunlar bilmiyoruz. Alayı sahtekar dolandırıcı bu amk. Nerde baba hisseler var yatıyor abudik kubidik hisseler ise gidiyor. derhl, smrv., dagi, ruzy,uşak, vs vs.
Bu sene de vermedi ha,,,,,verenler çok gitmiyor zaten.........binho %2600 den 2 tavan çekti,birini geri aldı.
froto hiç etki etmedi.
Ele geçen bı şey yokkk:oleyo:
Volvo, elektrikli kamyon satışlarında 5 bin adedi geçti
Volvo Trucks, 2019’dan bu yana 5.000’den fazla elektrikli kamyon satarak 50 ülkede önemli bir başarıya imza attı ve sürdürülebilir taşımacılıkta ne kadar iddialı olduğunu gösterdi. - Kaynak: donanimhaber.com
Ne iş yapıyorsun sen ey egeen ey egefren?Bu kadar rezillik yetmez mi artik?Kim bu işlem yapan kim buna izin veriyor?Serbest piyasa diye diye tahammülümüzün sonuna geldik!?Madem bu kadar kiymetli sirketin ya borsadan cik ya da yatırımini da gözet!!!Delinin şeyini belledigi gibi 8800-8880 bu nedir?Taban yap yuregimiz sogusun battik deriz!Ama yalanci pehlivan gibi güresenlerle gures olmuyor!Endeksten de utanmiyorsun?Yuzde 2 dolardan da mi utanmiyorsun 36.65?
https://i.hizliresim.com/4bdk23w.png
Sermayesi düşük tüm şirketlerin bistte ayri bir yerde işlem görmesi elzemdir.
Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mustafa Gültepe: Bir-iki yıl sonra enflasyon % 15'e inebilir ama dikkat edelim belki de sanayicinin % 20'si olmayacak.
https://x.com/barisesen/status/1920340219749970065?s=46
Trku10185758
axle housing profil
meritor heavy vehicle sys llc
ege endustri a.s
2025-05-07
turkey
30828 kgs
186 pcs
2
trku10185350
end yok
tiryakiler oto makina tic. Ve san.
2025-05-07
turkey
38981 kgs
50 pcs
3
barsalsv25337612
axle housing
n/a
2025-05-07
turkey
214086 kgs
124 pkg
4
barsalsv25307378
axle housing
n/a
2025-05-07
turkey
17652 kgs
12 pkg
yönetim kurulu uyuyor mu?
Gurur tablosu zeyl olarak yapistirmak lazım!
https://i.hizliresim.com/p0p4ne3.png
Mayıs başı itibariyle saatlikte Pozitif Uyumsuzluk var. Bunu günlükte de görmek dileğiyle...
Bilanço öncesi güçlenme çabası olarak görülebilir. Ancak 8900 altında daha fazla kalmaya devam ederse çarşı karışabilir.
Ege Endüstri'yi şu an piyasadan bağımsız düşünemiyorum.
Faizlerin yüksek olduğu ortamda isterse şirket para bassın, en nihayetinde şirket hisselerinin yükselmesi için alıcı gerekli.
Özetle şu an için şirket dinamiklerinin pekte önemli olmadığı zaman dilimlerindeyiz.
500. Sayfada yerimizi alalım. Üstteki yoruma katılmakla beraber geçenlerde en çok yatırımcıya sahip hisseler gibi bir şey paylaşılmıştı sosyal medyada. Listede garip ama egeen de vardı. Sacro şado makro vs. gibi fenolar sağolsun önüne gelen 1-2 lot da olsa aldı. Bu noktada patrona ya da tahtacıya kızmak anlamsız gibi. Götüreceklerse de 100 kişiyi dökmek varken şuan misal 10000 kişiyi dökmeye çalışıyor olabilir. Benim için En önemli gösterge de buraya yazılan entry sayısı, dikkat edin her gün her saat egeen başlığı forumun “yeni gönderiler†başlığında devamlı ilk sırada. Herkese güzel günler diliyorum…
SON DAKİKA — UKRAYNA DEVLET BAŞKANI ZELENSKİ
Perşembe günü Türkiye’de Putin’i bekliyor olacağım. Şahsen.
Umarım Ruslar bu sefer neden gelemeyeceklerine dair bahaneler aramaz.
Yarından itibaren tam ve kalıcı bir ateşkes bekliyoruz — diplomasiye gerekli zemini sağlamak için.
Öldürmeleri uzatmanın bir anlamı yok.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İngiltere, Türkiye ile İngiltere arasındaki serbest ticaret anlaşmasının (STA) modernizasyonu sürecinde aktif rol alacak.
MÜSİAD İngiltere'den yapılan açıklamaya göre, dernek, iki ülke arasında yürütülen STA'nın modernizasyonu sürecinde yalnızca destek sunan bir izleyici değil; sürecin yönünü belirleyen, sürece aktif katkı sağlayan ve sahada sorumluluk üstlenen öncü bir sivil toplum kuruluşu olarak öne çıkıyor.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile İngiltere ziyaretinde bir araya gelen ve kendisine mektup sunan dernek yetkilileri, MÜSİAD İngiltere'nin STA sürecine vermek istediği katkıyı resmi düzeye taşıdı.
İlk müzakere turunun temmuz ayında başlaması planlanan STA'nın modernizasyonu görüşmeleri sırasında MÜSİAD İngiltere'nin sürece etkili bir paydaş olarak katkı sunması hedefleniyor.
- "Çok boyutlu bir kampanya çalışması başlattık"
Açıklamada konuya ilişki görüşleri yer alan MÜSİAD İngiltere Başkanı Türkan Akbaş, Türkiye ile İngiltere arasındaki ticari ilişkilerin daha derin ve çok boyutlu bir yapıya kavuşması hedefiyle, kamuoyu, karar alıcılar ve iş dünyasını kapsayan çok boyutlu bir kampanya çalışması başlattıklarını bildirdi.
Kampanyanın hangi eylemleri kapsayacağına değinen Akbaş, şunları kaydetti:
"Bu kapsamda parlamento düzeyinde lobi çalışmaları, iş dünyası desteklerinin kurumsallaştırılması, dijital ve geleneksel medya yoluyla kamuoyu farkındalığı oluşturulması, stratejik işbirlikleri ve koalisyon inşa edilmesi, veriye dayalı ekonomik etki analizleri ve Türkiye-İngiltere Ticaret Günü organizasyonu başlıklarında şekillendirilmiş kapsamlı bir eylem planına dayanmaktadır. MÜSİAD İngiltere, sadece bir dernek değil, Türkiye ile Birleşik Krallık arasında ekonomik köprü kuran stratejik bir aktör konumundadır. Üyelik yapısını, Birleşik Krallık'ta faaliyet gösteren, burada vergi ödeyen ve vatandaşlık sahibi girişimciler oluşturmaktadır."
Akbaş, bu özgün yapı sayesinde MÜSİAD İngiltere'nin hem Türkiye'nin kalkınma hedeflerine hem de Birleşik Krallık'ın ticari çıkarlarına aynı anda hizmet eden eşsiz bir sorumlulukla hareket ettiğini anlattı.
- "Süreç sivil toplumun aktif katılımıyla daha kapsayıcı hale geliyor"
Türkan Akbaş, STA'nın sadece bir belge olmadığını, iki ülkenin ortak geleceğine yazılacak yeni bir ekonomik sayfa niteliği taşıdığını vurgulayarak, kamuoyunda oluşturacakları farkındalık ve modernizasyon sürecine sunacakları katkı sayesinde bu anlaşmada MÜSİAD İngiltere'nin de imzasının olacağını bildirdi.
Akbaş, "STA modernizasyon süreci sadece devletlerarası bir mesele değildir. Sivil toplumun aktif katılımıyla daha kapsayıcı hale geliyor. Bu sürecin şekillenmesinde rol almaktan gurur duyuyoruz. İki ülke arasındaki ekonomik bağların daha güçlü, sürdürülebilir ve çok boyutlu hale gelmesi için çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.