Bilanco sonrasi beklenti bitti satislari karsilaniyor. Marbas oyundan cikti. 1.85 ustu kapanislar oldugu surece bence sikinti yok.
Printable View
Bilanco sonrasi beklenti bitti satislari karsilaniyor. Marbas oyundan cikti. 1.85 ustu kapanislar oldugu surece bence sikinti yok.
Açılıştaki boşuğu kapatacak mı bakalım ( 1,82 )
Bilança daha iyi bekleniyordu denebilir fakat bilanço fiyata göre değerledirilir bu hisse 4 veya 5 lira değil 1.86 bu fiyata göre değerlendirmelerinizi yapmanızı tavsiye ederim
Sn. Mausolos katılıyorum beğenmediğim bazı durumlar var 1.35 ten beri sabit tuttuğum 100 bin paketi bozmaya başladım yavaş yavaş YTD
Şirket geçen sene 27 milyon borç öderken bu sene 57 milyon borç ödüyor ve böylesine zor bir seneyi bu şekilde kapatıyor bence şirkete haksızlık edilmemesi lazım gider veya gitmez fakat yiğidi öldürün fakat hakkını yemeyin.
Allah Allah hissesi olan satmaya başladığını yazmaz sattıktan sonra baskı olsun diye satmaya başladım diye yazar eğer hisseyi satıp kaçırdı ise.25 senedir buradayım benim bilgim bu.
Yaptığı gab ı bir korku olarak tutabilir bugün belli edecek ne yapmak istediğini gentaş gibide yapabilir ama herşey varsayım buna yapıcı karar verecek
Gap 2 gun sonrada 2 yil sonrada kapanabilir. Ben oraya takilmiyorum. Bu bilanco ve karliliga buradan verilecek bir mal bende yok. 1.85 ustu her kapanisi teknik olarak olunlu buluyorum. Benim icin eder fiyat onemli, bilanco ve karlilikta bozulma olmadikca da benim icin sorun yok. YTD.
Karlilik bu ceyrek buyumenin dusmesi ve iplikte ek vergiyle kesin azalacak..ama bizim gibi elde mali olanlar icin 2.5 altinda satmasi icin yeterli degil..bir sirketi tabi piyasa ile karsilastirirken kendi tarihsel ortalamalariyla da bakmak lazim..bu sirketin sahiplerine guven az likidite dusuk B grubu sirket sonucta ama su cok onemli..15 mio karla bile 2.3x lar test edilmis..bu seviyeler cok iskontolu herseye ragmen..bu sene bile 25-30 mio kar eder kanimca..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Arkadaşlar bilancoyu yanlış anslşz yapıyorsunuz şirketin satış ve bürür karına bakacaksınız
3 aylık 15
6aylık18
9aylık19
12aylık18
Böyle bakılır
Altında finansal gelirde azalış ve arışla alakalı esas faliyet karı kur yüksek olsaydı burada artış
Finansman giderlerde yükseliş olurdu yanlış değerleme yapmayalım karlılıkta sorun yok
Bugunku 1.85 ustu kapanisla, teknik olarak 1.85 benim icin artik destek seviyesi olmustur. Ustu ne olur bilemem ama bilancodan once iyi bilanco beklentisiyle alinan mallarin bugun bu seviyeden karsilanmis olmasini olumlu buluyorum.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Finansal tablolardan görebildiğim kadarıyla döviz borçları %10 civarında azalmış.
30.09.2018 USD 8,500,000 USD 5.2905 44,969,250.00 TL
30.09.2018 EURO 7,200,000 EURO 6.0530 43,581,600.00 TL
88,550,850.00 TL
31.12.2018 USD 5,799,024 USD 5.2962 30,712,790.91 TL
31.12.2018 EURO 8,186,212 EURO 5.9699 48,870,867.02 TL
79,583,657.93 TL
Ustume vazife degil ama (mikro ortagi olarak) Bilici ailesinin yerinde olsam oteli satabildigim en iyi fiyat ile satar, sirketin doviz borcunu kapatirim. Sonrasinda olusan karlar ile potansiyel varsa iplik tarafinda buyurum, yok bu kapasite yeterli ise olusan karlar ile kasamda doviz biriktiririm. İlerde firsat cikarsa degerlendiririm.
Bu arada bu yilki kari ne yapacaklar bakalim. Gecen sene ki gibi %30 dagitip verirlerse hisseye guven acisindan olumlu yansir dite dusunuyorum.
Fikirlerine değer verdiğim değerli eski dostuma selam ederek buradaki yazılarıma ara veriyorum. Elimden geldiğince görebildiklerimi paylaşmaya çalıştım. Söylenecek pek bir şey de kalmadı. Hisse ederine gider gitmez zaman gösterecek. Herkese bol kazançlar dilerim.
Beni mahcup ettiniz Sn. zincirsiz. O sizin güzelliğiniz. Hayatta başarılar diliyorum. Kazancınız bol ve bereketli olsun.
ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın zincirsizin dikkat çektiği üzere 1.850 üzeri kapatması olumlu.
Maalesef FK, iyi bilançonun bir kez daha her şey demek olmadığını gördük.
Dünkü oyak,marbaş satışı beni rahatsız etti.
Aynı şekilde dünkü ak yatırımın aldığı 574.000 lot hissenin akıbeti önemli. Eğer karşılığı olmayıp reel bir alış ise güzel bir konsolidasyon olur. Ak,şekerin pozisyonlarını takip edeceğim.
et baalım... iyi bişey vasa habedar edesin.
sagulasun...
alıp satmaktan yoruldum. çıksın
diye beklerken şimdide alım için
düşsün diye Bekliyoruz. kafamız
kısa devre oldu...
İzninizle son bir not duseyim, gelecek bir sonraki bilanco icin, bende not almis olayim.
Geri alinan paylar 3.500.000
31.12.2018 hisse kapanis 1.36
15.02.2019 hisse kapanis 1.86
1.86-1.36=0.50×3.500.000=1.750.000 faaliyet disi kar elde etmis simdiki guncel rakamlarla, 31. Mart 2018 kapanista guncelleriz.
Hissenizdeki ak yatırım by. yatırımcıdır ve oldukça iyi birisidir. hisseyi fiyatlamaz diye bir izlenim bırakmıştır bende, yeni yatırımcıların gelmesini bekleyecektir, gelmez se işiniz zor
Bilanço süper bu bilanço ile düşmesi akıllara ziyan olur. Dolar yükselmezse böyle devam eder inş.
Yeni yatırımcılar ile yükselir.
alıcı satıcı kimdir takas durumu paylaşabilecek varmı.
Her canlının doğuştan gelen iki korkusu vardır. Yüksekten düşme ve yüksek ses (patlama).
Buradan ya sert düşecek ya da yukarı patlayacak sizce...
Üzgünüm buna cevap vermek haddim değil ve yön verme olur. Sadece işin psikolojik tarafına dikkat çekmek istedim. Elinde olan yükseldi düşecek diye korkar, almak isteyip kararsız olup alamayanda patlayıp gitmesinden korkar demek istedim.
Bu fiyatla yüksekten düşmesi çakılması komik olur ama burası parasını öttürenlerin kafesi isterlerse yaparlar yalnız hisse de ne varsa piyasa hisseyi sevmiyor karizma sıfır.
FK = 3,15
PD/DD = 0,70
Bu fiyatlar sana yakışıyor mu? En az 3 TL olman lazım. Bu karı 2018 gibi kurun uçtuğu dönemde döviz açığı ile yaptın. 2019 da çok daha iyi karlar yapacaksın inşaAllah.
Tehlikeli yerde sinsi duruyor ytd
Bence de teknik olarak riskli bir bolgede ve 1.84 alti kapanis pek hos olmadi , asagida 1.80, 1.71, 1.58 bolgeleri sirali destekler olarak gozukuyor. Umarim buralara gelmez ama riskleri de unutmamak lazim.
Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.