İşyerinde MTV zamlarını konuşuyoruz
yandaşlardan bazıları az zam geldi, keşke daha fazla yapsalardı dedi
arabaları yok diye mtv ödemedikleri için kendilerini şanslı hissediyorlar, fakir oldukları için şanslılarmış 😂
Printable View
İşyerinde MTV zamlarını konuşuyoruz
yandaşlardan bazıları az zam geldi, keşke daha fazla yapsalardı dedi
arabaları yok diye mtv ödemedikleri için kendilerini şanslı hissediyorlar, fakir oldukları için şanslılarmış 😂
Yoldaş ACM
Maaelesef bugünlere adım adım gelindi
Okuru olmaktan gurur duyduğum CUMHURİYET gazetesi ve sol cenahlar 25-30 yıldır bunu dile getirmekteler
Yaşın yetiyorsa ve bir Cumhuriyet okuru isen hatırlarsın
Ama sağ politikacıların 1 koyup 3 alma hayalleri ve Abd den medet umar politikaların yüzünden bugünlere gelindi...
Amacım suçlu aramak değil sadece bir tespit;bugünlerin geleceği biliniyordu manasında
Artık olan olmuş bundan sonrasına bakmak lazım
Ne yapıp edip Kürt Devletine izin vermemliyiz
İzin verirsek Rize ile komşu olan Kürt Devletini görmemiz çok uzak değildir
Çok yakın gelecektedir
20-25 yıl gibi bir süre...(belki o kadar bile değil,çünkü en zor eşiği atlamış oldu Irak Kürtleri)
20-25 yıl belki insan ömründe uzun gibi gelsede devletlerin ömründe çok kısa bir süredir...
saygılar/başarılar
p.tesi gün seans artı ilemi başlar yoksa eksi ilemi bunun kararını borsa yapıcısı verecek. biz sadece nasıl bi oyun olabilir diye ona göre bi program yapmalıyız. farzedelim sert bi şekilde oyuna artı başladık ve aynı sertlikle devam ediyoruz.bunun arkası satışa döner..
veya yatay bir açılışla gıdım,gıdım, yukarı götürüyorlar. eğer seans sonuna dek nefesini ayarlarsa son anda vurur geçer..
veya eksi başladık diyelim(sanmıyorumda) böyle bir açılışıta derin satışlar göremeyiz ve bi yerden yine tepki alır..
sonuç olarak yine tahteravalli ile gececek bi seans olacağını düşünüyorum.daha doğrusu sistemim öyle olabileceğini söylüyor.düşünüyorum işin kıvırma payı olmuş:)
VOP..
ilk etapta destek 127.225 kırılması durumunda gevşeme devam eder. ama çok derin bi satış olacağını sanmıyorum..
ilk etapta direnç 127.650 geçilmesi elbette long adına olumludur ancak dinlene dinlene gıdım gıdım olması şartı ile..
birazda kendi işimize bakalım diye,seans içinde kimsenin işine karışmamağa karar verdiğim için böylesine detaylı bi analiz yaptım.takip etmek isteyen için çokta zor bişey değil. aşağısı belli yukarısı belli..
Zavalli insanlar _insan degilde suriyeli betimlemesiyle_oyuncak,bilordo topu olduya ne diyeyim.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ünlü araştırma şirketi Henley & Partners'ın vize kısıtlamaları indeksine göre 2017 itibariyle en değerli ve en değersiz pasaportların sıralamasını yayınladı. İşte o ülkeler ve sıralamaları...
detaylara gerek görmüyorum. maalesef TÜRKİYE 52 nci sırada..