Üç TL altında çok iştahlı alıcılar var ve onlar sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorlar bakalım umduklarını bulabileceklermi?
YTD.
Printable View
Yarın tabanda bekler millet. Asıl önemli olan salı günü.. salı günü belli olur gidisat ..bakalim hayırlısı .. ben sattım ama gidişatı bence çok iyi olacak ..
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissede Brüt takas diye bir konuda yok bu yüzden rahat olsun yatırımcılar telefonla aracı kurumunuzu arayıp seans saatlerinde istediğiniz kadar al sat işlemlerini yapabilirsiniz.
YTD.
Şimdi millet genel olarak yarın eksi bekliyor,aç kurtlar da aşşağıdan almak için iştahlarını kabartmış bekliyor olacak.spek mal kaptırmak istemiyorsa ve hedefi yüksekse yarın ve diğer günler nasıl yol izleyecek göreceğiz.ben Erciyes'in bilançosunu gördükten sonra buraya gelen art niyetlilerin yazdıkları ve kafa bulandırmaya çalışanların yazıları çok sırıtıyor.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu hissede eski kıytırık spek ve spekler yok tahtayı yenileri aldı ve yukarı fiyatları hedefleyen bir spek var.
YTD.
Beni şahsen kurtardı bu kağıt . O yüzden çok seviniyorum .. 2 den full alıp 3 den sattım çok şükür ... Ama bakarsın zenginde eder ilerki günlerde tekrar alabilirsem ..kimbilir... ytd:)))
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.