Printable View
Alıntı: Originally Posted by Rock'n Roll işe dönersek ... 500 point yine azapta ... bu gece debelenmeyiz inşallah:kahkah: Kazanan rakı ısmarlıyacak ..anlaşmayı unutma :kahkah: Dün kaçtın ..fark etmedim sanma :one::he::dvr::kahkah:
ooo 100 sayfaya gelmişiz ..topik sahibi Furkan başka yerlerde :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by mert45 Kazanan rakı ısmarlıyacak ..anlaşmayı unutma :kahkah: Dün kaçtın ..fark etmedim sanma :one::he::dvr::kahkah: hocam bu saatlerde ben şişeyi devirmiş oluyorum... sonrası ne hikmetse şişeler yolda kırılıyor:dvr:
132375 :yahoo: Bak sana destek oluyom RR :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by Rock'n Roll hocam bu saatlerde ben şişeyi devirmiş oluyorum... sonrası ne hikmetse şişeler yolda kırılıyor:dvr: Bırak bu ayakları oolum :kahkah: hep kazanıyon ..rakı ısmarlamaya geldi mi ..kem kum ,falan filan fişmekan :he:
Alıntı: Originally Posted by mert45 132375 :yahoo: Bak sana destek oluyom RR :kahkah: 400 oldu işte :rules:
Alıntı: Originally Posted by mert45 Bırak bu ayakları oolum :kahkah: hep kazanıyon ..rakı ısmarlamaya geldi mi ..kem kum ,falan filan fişmekan :he: doktor bana ne poh yiyeceksen kendin ye.. arkadaşlarına dokunma dedi...onların hakkınıda götür sonrası bana gelme dedi.... seni düşünüyom yav:dvr::dvr:
Alıntı: Originally Posted by mert45 Sevgili R&R Ekim2019-Ocak2020 çıkışı ile ,Mayıs 2020 den beriki çıkışta bir benzerlik var mı sence!? Sevgili RR ..bi cugap yoh mu !?